Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Profesor Kijevskog nacionalnog univerziteta je pronašao rešenje za demografske probleme Ukrajine

1734985897099.png

Jel treba ja tebe isto da pitam vec 3 godine?
Ukri nemaju nikakvu perspektivu u Kursku iako su dali domaci zadatak Rusima,moram priznati,s druge strane hoces li se ti javiti kad Ukrajinci budu isterali Ruse na granice iz 1991?
Не, него сте говорили да ће их Руси избацити за дан и да је то највећи промашај рата. Показало се да није промашај је се Укри не дају ишћерати.

Не, него сте говорили да ће их Руси избацити за дан и да је то највећи промашај рата. Показало се да није промашај је се Укри не дају ишћерати.
Ovaj sukob nece stati dok Rusi ne predju Dnjepar. Prelazak preko reke ce se forsirati po svaku cenu, bez obzira na cenu. Nema nikakvog primirja ili mira dok cela Ukrajina ne bude oslobodjena. Odluka o tome je doneta i nema nazad. Mislim da su i u Americi poceli da uvidjaju to .
Ne znam zasto su se ciljevi promenili, ali imaju Rusi svoje razloge. Tako da sta god da se pise , govori itd.... Rusi teraju svoje do kraja. Ukrajina je zavrsila svoje. Ovo sto cemo gledati je tuzan nestanak nekada slobodne drzave koja se pretvorila i nacisticki otpad...

Kad god pomislim da mi je dosadno
dodjem ovde
procitam par stranica i shvatim
postoje ljudi kojima je ZAISTA dosadno
Brate mili o cemu se vi prepirete...
Zasto ti je ovo dosadno, nebitno i irelevantno?
Украјински кувар Евгениј Клопотенко одржао је кулинарски шоу у Кијевопечерској лаври 🫣

На позадини распећа, припремао је ролнице од купуса.

Nismo svi zainteresovani za gorenje u Vecnim Vatrama Pakla.

Ovaj sukob nece stati dok Rusi ne predju Dnjepar. Prelazak preko reke ce se forsirati po svaku cenu, bez obzira na cenu. Nema nikakvog primirja ili mira dok cela Ukrajina ne bude oslobodjena. Odluka o tome je doneta i nema nazad. Mislim da su i u Americi poceli da uvidjaju to .
Ne znam zasto su se ciljevi promenili, ali imaju Rusi svoje razloge. Tako da sta god da se pise , govori itd.... Rusi teraju svoje do kraja. Ukrajina je zavrsila svoje. Ovo sto cemo gledati je tuzan nestanak nekada slobodne drzave koja se pretvorila i nacisticki otpad...
Не знам да ли је то више могуће. Руси су изгубили превише и времена и људи и материјала. Ђе ће ово све завршити ко зна.

Већина људи, и Руса и Американаца, би да живи на миру и гледа своја посла.

Pa, rekao sam ti sve sto si napisao kao definiciju fasizma, se podudara sa onim sto se desava u Rusiji.
"Fašizam je ideologija radikalnog autoritativnog nacionalizma koje karakteriše moć diktatora, nasilna kontrola opozicije i kontrola sredstava proizvodnje, razmene i distribucije"

Ovo kao da je netko opisivao Putina.
Kao da je opisivao Bajdenovu USA

Mislis onu USA u kojoj je izgubio slobodne izbore pa se sada mirno mora povuci sa mjesta predsjednika? Znaci kontrolira silom opoziciju kojoj dozvoljava da ga skinu sa vlast.

To neke kremljobotska logika.
Onu USA u kojoj su svi mediji napadali opozicionog kandidata, u kojoj je kandidovan senilni starac bez konkurencije, pa je zamenjen internim pučem, gde je dvaput pokušan atentat na izazivača, a odlazeći senilni predsednik (tj njegovi kontroleri) koristi dva i po meseca prelaznog perioda da sve za šta je narod glasao izigra uvlačeči državu u rat.

Sprdnja od države.

Onu USA u kojoj su svi mediji napadali opozicionog kandidata, u kojoj je kandidovan senilni starac bez konkurencije, pa je zamenjen internim pučem, gde je dvaput pokušan atentat na izazivača, a odlazeći senilni predsednik (tj njegovi kontroleri) koristi dva i po meseca prelaznog perioda da sve za šta je narod glasao izigra uvlačeči državu u rat.

Sprdnja od države.

Opet po tvom, prvi fasisticki diktator koji je na osnovu slobodnih demokratskih izbora prepustio cijelokupnu vlast opoziciji. Je li ti jasno koliko debilno to zvuci?

Sprdnja od drzave je kad Putin kao protukandidata na predsjednickim izborima postavi Nikolaja Kharitonova i jos dvoje ikabana, pozove strane posmatrace iz Bjelorusije, Srbije i Eritreje i onda osvoji izbore sa rezultatom na kojem bi mu i Tito pozavidio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back