Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.751
Pročitaj šta sam te pitao,pa pogledaj šta si mi odgovorio.rusi kazu Bajden je vlasnik severnog toka i Bajden ga je unistio tako da nema spora

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pročitaj šta sam te pitao,pa pogledaj šta si mi odgovorio.rusi kazu Bajden je vlasnik severnog toka i Bajden ga je unistio tako da nema spora
Može i tako jer čovek izgleda uredno.Ја помислио Украјина ће изгледати ко овај стари на слици.![]()
Naravno da se tiče njihove kože,pa nije ih Putin nagovorio i naterao na ovo,nego Zelenski i sva ona zapadna bagra što mu pomaže u ovom sukobu,koja je minirala pregovore i potpisane sporazume iz Istanbula.Rušenjem te arhitekture će im Rusija doneti mir u zemlju.Zapad im je doneo rat.Normalno, tice se njihove koze ili ti mislis da je to izraz podrske Putinu.
Šta ti znači ovo?
ne mlatiToliko ste htjeli Trumpa na vlasti kad ono Trumponja hoće od EU napraviti vojnu supersilu,...
Trump pushes NATO defense spending to 5% GDP
https://defence-blog.com/category/security/
Po tome ste poznati vi Rusofili, još odzvanja slavlje vaše pobijede u Siriji...ne mlati
odzvanja cetvrtina ukrajine.Po tome ste poznati vi Rusofili, još odzvanja slavlje vaše pobijede u Siriji...
Nemoj bitiToliko ste htjeli Trumpa na vlasti kad ono Trumponja hoće od EU napraviti vojnu supersilu,...
Trump pushes NATO defense spending to 5% GDP
Kao što sam i bio već rekao, nisu svesni koliko će tek Tramp da podrži Ukrajinu.
Kao što sam i bio već rekao, nisu svesni koliko će tek Tramp da podrži Ukrajinu.
Neka pitaju Asada kako je prošao pošto je i on bio zaljubljen, evo rasparčali mu državu za 10 dana.Oni u svesni samo da su ludo zalubljeni u botoksiranka.
Ni tica da proleti