Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Глупани из Харкова, Дњепропетровска, Кијева, видите како да ТЦК-ушницима дате заштиту. Западна Украјина, жене попиздиле, а ви кретени сте завукли језик у `узицу и ћутке ћете да гинете за банду бандеровских `едера.

Povrh toga Ukrajinci imaju i atomske naučnike

To znači da umesto pune atomske bombe, može i Prljava, da izvine ova deca
Iran ima potencijal da napravi debelog dečaka brže od Ukrajine.
Tako to ide kad na vlast postaviš klovna u zelenoj majici. Sad je uterao strah i Anglosaksima. Na nizbrdici je kao Toni Montana

GaGr7_Fb0AAX229

💊 Погубљени Зеленски: Која је од ових великих земаља, које су нуклеарне државе, која је од ових земаља страдала? Све? Не. Једна. Украјина. Ко је дао нуклеарно оружје? Све? Не. Једна. Која? Украјина. Ко се данас бори? Украјина. И зато нам испада овако.

И у разговору са Доналдом Трампом, рекао сам му, ми то радимо овако. Шта је излаз? Или ће Украјина имати нуклеарно оружје, а онда је то заштита за нас. Или би требало да имамо неку врсту савеза. Осим НАТО-а, ми данас не познајемо ниједан ефикасан савез.

Земље НАТО-а данас нису у рату. Земље НАТО-а не ратују. У НАТО државама су сви живи, хвала Богу. И тако бирамо. Ми бирамо НАТО. Верујем да ме је Доналд Трамп чуо, рекао је да имамо поштене аргументе. Мислим да је ово важно.

UPD: Ви идиоти се спремате за клање од 2014, а сада се жалите да је Русија коначно ушла у рат, 8 година касније

Usli u rat sa daleko mocnijim neprijateljem i sada se mole da neko drugi resi njihov problem jer su se ukopali do grla u problem

Čekaj vi ste baš pričali da je super ideja što Severna Koreja pravi atomsku bombu jer to je jedini način zaštititi se od agresije u ovom ludom svetu.

I sad, ne želiš da Kjiv prihvati vaš dobronameran savet?
Fora je što nije realno u ovakvom stanju napraviti A bombu jer im je danas struja i voda prestiž.
Koreja je pravi 20 + godina.I opet pitanje je da li imaju par komada.
To je Zelenko ušao u panic mod. Biće još luđih izjava. Luđih i od tvojih :smeker:
Kažu da je mačja trava vrlo zdrava za Jaguare…

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back