Put prema Trebeviću bio iza ćebadi.Такве су борбе у граду, погледај стару слику са друге стране улице од стадиона Грбавица (насеље Храсно) у Сарајеву и разваљене зграде, ту била прва линија дуже времена.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Put prema Trebeviću bio iza ćebadi.Такве су борбе у граду, погледај стару слику са друге стране улице од стадиона Грбавица (насеље Храсно) у Сарајеву и разваљене зграде, ту била прва линија дуже времена.
Rusija ubedljivo ima najkvalitetniju naftu i gas. Cena busenja i vadjenja kosta 17 centi po litri. Amerikance kosta 34 centa. To je ogromna razlika na kolicine koje se proizvode.Igraju ali nisu ruske busotine u Kaliningradu nego dalje udaljene od onih u Kuvajtu. O troskovima proizvodnje nafte i da ne govorimo.
Slicno i sa plinom. Uskoro mozemo ocekivati novi plinovod kroz Siriju. A i troskovi ukapljenja nisu mnogo veci nego transport plinovodima jer se plin moze dovesti direktno u zemlju u kojoj se koristi, bez posrdenika poput Ukrajine ili Bjelorusije.
Dakle sve u sveme, ovdje Rusi na veliko puse i njihove nade de ce Kinezi i Indijci moci preuzeti one kolicine plina koji se prodavali zapadu, i to po istoj cijeni i istim troskovima transporta se nece ispuniti.
Svi Ruski uslovi ce biti ispunjeni kako stvari stoje. Tramp ce ispuniti obecanje i resitiDAJTE ljudi jasno je da je Ukrajina izgubila rat.
DaSvi Ruski uslovi ce biti ispunjeni kako stvari stoje. Tramp ce ispuniti obecanje i resiti
Ukrajinu pre nego sto udje u Belu Kucu...
Istina, kad rublja još potone, ima da ga daju za kikirikiTreba zaslužiti mogućnost kupovanja kod Rusa.
Samo je jedna Rusija.
Jesu li Rusi u panici zbog toga? Jer su navodno sankcije super za rusko gospodarstvoKako stvari stoje , Ruski plin ce i zvanicno uskoro da ponovo tece ka Evropi, a sankcije ce biti skinute.
Imam frenda u Ateni, nikad mi nije pričao da ga Izrael uništava.Sve u krugu od 2.000 km
Jedino još ne zna kako će riješiti Ukrajinu. Pričao je o 24 sata.Svi Ruski uslovi ce biti ispunjeni kako stvari stoje. Tramp ce ispuniti obecanje i resiti
Ukrajinu pre nego sto udje u Belu Kucu...
Ako ekonomiju baziraš na jeftinom ruskom plinu, apsolutno si zaslužio propasti.Jel najjeftinije? Nije, verovatno im je to najskuplja opcija
Ima li to direktnih posledica po ekonomiju?
Ne znam, ali znam ko zna, zna Šolc i imaće svo vreme ovofa sveta da ti odgovori posle 16. 12. kada ga budu najurili ko gluvu kučku.
Pitaj njega molim te o "utjecaju cijene ukapljenog plina na njemačko gospodarstvo i posledičnom stražnjico-napucavanju koje je imao za primiti u parlamentu"
Pitaj ga pa nam javi, radi smo čuti iskustvo iz prve ruke.
Sigurno, evo već ga vidim kako povlači vojsku iz Hersona i predaje ga Rusima.Zelenski će prihvatiti sve.
Da ovo je naravno tocno, ali ali to nije slucaj sa Njemackom. Angela Merkel je naravno pogrijesila sto nije na vrijeme diverzificirala dotok plina, pa su imali znacajnih problema na pocetku rata. Ali danas nitko vise i ne spominje plin iz Rusije u Njemackoj. Mozda jedino ruske pudlice poput Sahre Wagenknecht.Ako ekonomiju baziraš na jeftinom ruskom plinu, apsolutno si zaslužio propasti.
Kao i svatko tko ima išta s Rusima, vidi pod "Asad".
Da ovo je naravno tocno, ali ali to nije slucaj sa Njemackom. Angela Merkel je naravno pogrijesila sto nije na vrijeme diverzificirala dotok plina, pa su imali znacajnih problema na pocetku rata. Ali danas nitko vise i ne spominje plin iz Rusije u Njemackoj. Mozda jedino ruske pudlice poput Sahre Wagenknecht.
Rusi su izgubili Europu kao kupca plina, i nakon sto se sada izgradi plinovod za katarski plin preko teritorije Sirije, biti ce to potpuni game-over za Rusiju i njene ambicije na trzistu energenata u europi. Jos ako Trump uspije znacajnije povecati americku proizvodnju nafte iz skriljaca i time dugorocno obori cijenu nafte, Rusi ce ostati bez novca.

Privreda tone iz vise razloga. Energija je samo jedan od njih, ali ne zbog ruskog plina. Vise zbog ishitrenog gasenja poptuno funkcionalnih nuklearnih elektrana i termoelektrana sto je dovelo do rasta cijena elektricne energija. Ruski plin , kao sto sam spomenuo vise nitko i ne spomnije. Rusi su izgubili to trziste zauvjek. Cak i ako nakon pada Putina u Kremlj dodje neka prozapadna vlada, Rusi nece moci prodavati ni 20% onoga sto su prodavali prije rata.Zato privreda tone, nema više jeftinih energenata.
Privreda tone iz vise razloga. Energija je samo jedan od njih, ali ne zbog ruskog plina. Vise zbog ishitrenog gasenja poptuno funkcionalnih nuklearnih elektrana i termoelektrana sto je dovelo do rasta cijena elektricne energija. Ruski plin , kao sto sam spomenuo vise nitko i ne spomnije. Rusi su izgubili to trziste zauvjek. Cak i ako nakon pada Putina u Kremlj dodje neka prozapadna vlada, Rusi nece moci prodavati ni 20% onoga sto su prodavali prije rata.
Kakva fronta? Pa ruski svijet ti se raspada pred ocima a ti to i ne primjecujes.Šta sve ukrowermaht neće trkeljisati (pad rublje, asad, plin, nafta, ugalj, ekonomija, rusija.............) kako bi ublažili katastrofu na frontu.
![]()
Pa nešto nam ne dajete informacije o kursu u poslednjih nedelju dana, šta bi?Istina, kad rublja još potone, ima da ga daju za kikiriki
Sustav Putin će se srušiti preko noći, kao što se ruše vaši sustavi po Evropi?Kakva fronta? Pa ruski svijet ti se raspada pred ocima a ti to i ne primjecujes. T
e vukojebine koje Rusi osvajaju uz ogromne zrtve ne igraju nikakvu uloguo.Kao i kod Asada, sustav Putin ce se srusiti preko noci. Ova ruska blamaza u Siriji je samo ubrzala taj proces.
Samo u tvojoj glavi. Cijene plina u Njemackoj su sada nize no prije SVO-a. Ekonomija je u problemima zbog ljevicarsko-ekoloske politike i neprovodjenja bitnih reformi.1. Jeftini energenti
2. Jeftini energenti
3. Jeftini energenti
4. Jeftini energenti
.
.
.
1217. Jeftini energenti
Opet nesto fantaziras? Sta se to rusi u europi? Ovdje sve normalno, ljudi uzivaju u adventu, spremaju se za bozic itd.Sustav Putin će se srušiti preko noći, kao što se ruše vaši sustavi po Evropi?
Doći će i na njih red.Imam frenda u Ateni, nikad mi nije pričao da ga Izrael uništava.
Valjda prešutio
Sasvim normalna reakcija. Blagi porast nakon strmoglavog pada.Pa nešto nam ne dajete informacije o kursu u poslednjih nedelju dana, šta bi?