Agafja
Elita
- Poruka
- 23.433
Ako se glasa kao patka onda je patka.Obicne gluposti. Slicne nebuloze poput onih da je Zelensski nacista.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se glasa kao patka onda je patka.Obicne gluposti. Slicne nebuloze poput onih da je Zelensski nacista.
Između redaka. Da je ruski bio bi spektakl veći od Buče.Di piše da je ukrajinski?
Znaci Putin je nacista jer se ponasa kao Hitler 1939? Drago mi je da si konacno shvatila.Ako se glasa kao patka onda je patka.
Znaš li ti čiji je dron koji je pao u blizni doma S. Radić?Gospodja Agafja ne moze podnijeti cinjenicu da se Hrvatska sa HDZ vladom na celu uz pomoc zapadnih saveznika trenutno transformira u prosperitetnu, snaznu i sigurnu drzavu, sa sve vecim regionalnim utjecajem, pa trazi sve moguce vrste copiuma.
Znaci Putin je nacista jer se ponasa kao Hitler 1939? Drago mi je da si konacno shvatila.
Znas li ti ciji dron pao u blizini crvenog trga ?Znaš li ti čiji je dron koji je pao u blizni doma S. Radić?
Ne živim u Moskvi, pa me ne zanima.Znas li ti ciji dron pao u blizini crvenog trga ?
https://www.newsweek.com/fact-check-did-george-soros-help-nazis-confiscate-jewish-property-1801194
Ne znam. Niti znam zasto pitas. Naravno da Rusi mogu poslati dron na Zagreb. Isto kao sto i im mozemo postati dron na Moskvu. Valjda je to svima jasno.Ne živim u Moskvi, pa me ne zanima.
Zanima me ovaj zagrebački.
Znaš li?
Zašto te ne zanima?Ne znam. Niti znam zasto pitas. Naravno da Rusi mogu poslati dron na Zagreb. Isto kao sto i im mozemo postati dron na Moskvu. Valjda je to svima jasno.
Naravno da je bitna. Zato i jesmo u NATO-u, da budemo sigurni od Rusije, i da mozemo u miru nastaviti sa razvojem drzave i ubrzo doseci standard visokorazvijenih zemalja.Zašto te ne zanima?
Nije ti bitna sigurnost građana Hrvatske, Zagreba?!
Kakve mi veze imamo s Rusijom?Naravno da je bitna. Zato i jesmo u NATO-u, da budemo sigurni od Rusije.
Sad trenutno nikakve, zahvaljujuci NATO-u.Kakve mi veze imamo s Rusijom?
Hvala im na tome, ali njihova pomoc nam vise ne treba.I 90-tih nas je Rusija naoružavala dok nam je Zapad uveo sankcije.
Dali postoji neka Ruska baza u blizini Engleske,Francuske,Amerike??Naravno da je bitna. Zato i jesmo u NATO-u, da budemo sigurni od Rusije, i da mozemo u miru nastaviti sa razvojem drzave i ubrzo doseci standard visokorazvijenih zemalja.
NATO nas brani.Sad trenutno nikakve, zahvaljujuci NATO-u.
Pa Rusi nemaju saveznike u blizini Engleske. Da imaju mogli bi dio svojih trupa poslati tamo, kao sto ih salju na Bjelorusko-Poljsku granicu na primjer.Dali postoji neka Ruska baza u blizini Engleske,Francuske,Amerike??
Sta koj k.... Nato trazi u Ruskom komsiliku??
Ajd objasni mi taj fenomen
Vazala, to se tako zovePa Rusi nemaju saveznike u blizini Engleske. Da imaju mogli bi dio svojih trupa poslati tamo, kao sto ih salju na Bjelorusko-Poljsku granicu na primjer.
Znaci ako nas NATO ne bude branio onda nam dronovi nece moci letjeti iznad glave. Je li to tvoja logika?NATO nas brani.
Lete nam dronovi iznad glave, ali NATO to budno prati.
Pogledom
Sarkazam ili autoportret???Znaci ako nas NATO ne bude branio onda nam dronovi nece moci letjeti iznad glave. Je li to tvoja logika?
Znam da intelektualni nivo na ovoj temi nije bas visok, ali i nije bas da ima puno debila koji bi ovu tvoju tezu mogli shvatiti ozbiljno.
Најпоштенији пост који си написао, вероватно фројдовски, потсвесни. Толико о вашој "неовисности"!Ta okupacija postoji samo u tvojoj glavi. Saveznistvo sa Amerikom je dovelo do najprosperitetnijeg periioda u povjesti Njemacke, koja je zadnjih godina bila cak i postala zrtva svog sopstvenog uspjeha.
A i RH konacno znacajnije profitira od euro-atlantskih integracija sa dosad nevidjenim rastom gospodarstva. Dakle, ako je to okupacija onda nek nas slobodno okupiraju jos tisucu godina.
Naostrio se maliНајпоштенији пост који си написао, вероватно фројдовски, потсвесни. Толико о вашој "неовисности"!
To je odgovor. Suverene drzave mogu sklapati vojna saveznistva sa drugim drzavama , i omoguci da kontingenti saveznika budu na domacoj teritoriji. Nitko te drzave nije tjerao u NATO niti im brani da izadju.Ala ti je odgovor ala Perica iz vrtica za predskolsku decu
Neozbiljan si sagovornik zamlata teska