Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ako se ne boje rezultata referenduma neka ga provedu. Zašto HR nije imala referendum o ulasku u NATO?

Zašt su poništeni izbori u Rumunjskoj? Zašto CIA organizira puč u Gruziji?

Ne sviđa im se demokratska volja Gruza i Rumunja, ne mogu je prihvatiti.

Iz istog razloga ne organiziraju se izbori u Ukrajini.
RH nije imala referendum prilikom ulaska u NATO zaro jer nije trebala imati.
Nešto ne vidim masovne demonstracije s porukama "Van iz NATO"
U Ukrajini nemaš izbora, jer, gle čuda, ne možeš ih provesti na okupiranom teritoriju.
Pročitaj zašto su poništeni izbori u Rumunjskoj, ne znaš naći informaciju ako nije servirana na nekom ravnozemljaškom sajtu?

Da tamo se najbolje vidi min 800k vojnika guraju ofanzivu vec 10-12meseci na frontu od 1500-1600km ..Jest da ti ne razumeš potrošnju svega kod ofanzivnih dejstava ali eto ti malo da razmislis pre sledećeg izletanja
Na suprotnoj strani tog fronta je razjebana Ukrajina razorene privrede, prepolovljenog stanovnistva i takva drzi Put lera za m.da, kapitalan dokaz sposobnosti logistike Rusije. Ofanzivu guraju toliko dugo bas zato sto nisu u stanju za nesto bolje.

Na suprotnoj strani tog fronta je razjebana Ukrajina razorene privrede, prepolovljenog stanovnistva i takva drzi Put lera za m.da, kapitalan dokaz sposobnosti logistike Rusije. Ofanzivu guraju toliko dugo bas zato sto nisu u stanju za nesto bolje.
Ne drze oni nikoga vec par godina vec neko drugi ko ih hrani oblaci obucava naoružana a i komanduje

Ne babalizujem. Kad je počela ruska SVO 70-80% likova koji gostuju u aktuelnostima je govorilo da će Ukrajina biti slomljena i rat završen za par nedilja ili mjeseci, evo prođe 3 godine i rat još traje a Ukrajina nije kapitulirala.
Банализујеш итекако. Нико није рекао да ће Украјина за два дана пасти. Али, да ће пасти, хоће, или ти мислиш да ће Украјина да победи у овом рату?
А управо сад, Украјина јесте пред капитулацијом. И то ,,Руси ће добити два села", је исто банализовање са ваше стране, Руси ће добити руске области Украјине, смену Зеленског и вероватно своју марионетску власт у Кијеву.

A Zapad je tu neutralan.

E moj Djura, tebe baš demencija načela.

Samo mi smo dali dva Pelješka mosta dosada.

z:mrgreen:
„Ако Москва употреби нуклеарно оружје, САД ће се побринути да Русија не може да продаје нафту и гас“, – бивши командант америчке војске у Европи Хоџис
Čovek svaki put nanovo prevazilazi samog sebe.

Банализујеш итекако. Нико није рекао да ће Украјина за два дана пасти. Али, да ће пасти, хоће, или ти мислиш да ће Украјина да победи у овом рату?
А управо сад, Украјина јесте пред капитулацијом. И то ,,Руси ће добити два села", је исто банализовање са ваше стране, Руси ће добити руске области Украјине, смену Зеленског и вероватно своју марионетску власт у Кијеву.
Neverovatn je tvoj entuzijazam da ovim bezumnicima objasniš nešto što njihov kapacitet uma ne obuhvata.
Čestitam ti na strpljivosti i sistematičnosti :super:

Ne babalizujem. Kad je počela ruska SVO 70-80% likova koji gostuju u aktuelnostima je govorilo da će Ukrajina biti slomljena i rat završen za par nedilja ili max mjeseci, evo prođe 3 godine i rat još traje a Ukrajina nije kapitulirala.
Ukrajina je kapitulirala u travnju (aprilu) 2022.

Nakon Istanbula i posjeta B. Johnsona, Zapad vodi igru.

Ukrajinci daju topovsko meso.

Često se to meso lovi ulicama ukrajinskih gradova kao divljač.

Банализујеш итекако. Нико није рекао да ће Украјина за два дана пасти.
Jesi lu ti pismen ili samo pomahnitali trol? Napisao sam da su aktuelaši govorili da će Ukeajina pasti za par nedelja ili par mjeseci, a ne za 2 dana.

Али, да ће пасти, хоће, или ти мислиш да ће Украјина да победи у овом рату?
Mene ne zanima ruska oibjeda u Ukrajibi 2030. godine kas nas Srbe već prekrije trava zabirava. Oću rusku pobjedu i izbijanje na Dunav štpćo prije da nas ne prekrila trava zaborava, mada se bojim da je već kasno. Rusi će biti zaglavljeni oko istoka Ukrajine vrv. još 2-3 godine, a za to vrijeme mi ćemo propišati majčino mljeko šta će nam zapad raditi.

Jesi lu ti pismen ili samo pomahnitali trol? Napisao sam da su aktuelaši govorili da će Ukeajina pasti za par nedelja ili par mjeseci, a ne za 2 dana.

Mene ne zanima ruska oibjeda u Ukrajibi 2030. godine kas nas Srbe već prekrije trava zabirava. Oću rusku pobjedu i izbijanje na Dunav štpćo prije da nas ne prekrila trava zaborava, mada se bojim da je već kasno. Rusi će biti zaglavljeni oko istoka Ukrajine vrv. još 2-3 godine, a za to vrijeme mi ćemo propišati majčino mljeko šta će nam zapad raditi.
Tobnije mogao ni ludi Bajden, nisu više devedesete.

Neverovatn je tvoj entuzijazam da ovim bezumnicima objasniš nešto što njihov kapacitet uma ne obuhvata.
Čestitam ti na strpljivosti i sistematičnosti :super:
Кад имам воље, онда и објашњавам. Кришна је кул лик, па зато. Ваља му објаснити где греши.
Фанатичним русофобима се више не трудим ништа да објасним. Чак и заебавам. ;)

Ne babalizujem. Kad je počela ruska SVO 70-80% likova koji gostuju u aktuelnostima je govorilo da će Ukrajina biti slomljena i rat završen za par nedilja ili max mjeseci, evo prođe 3 godine i rat još traje a Ukrajina nije kapitulirala.
Da li je to što pominješ govorila Rusija ili možda Mejli?

P.S. Neki su se mnogo uživeli u EPP o padovima Asada…

Oću rusku pobjedu i izbijanje na Dunav štpćo prije da nas ne prekrila trava zaborava, mada se bojim da je već kasno. Rusi će biti zaglavljeni oko istoka Ukrajine vrv. još 2-3 godine, a za to vrijeme mi ćemo propišati majčino mljeko šta će nam zapad raditi.
Завршава се украјинска прича полако. Не брини ништа, видећеш ти руске тенкове на Дунаву. Сви ћемо гледати поново ове сцене:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back