Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ti shvatas da su Rusi prvi u istoriji ispalili balisticku interkontinentalnu raketu na drugu zemlju, i ti mrtav ladan kazes istrosili su ih, nemaju ...?
Govorim o kinzalima, iskanderima itd.

Interkontinentalne rakete zbog slabe preciznosti imaju smisla samo ako nose atomske bojeve glave.

Ovo sa ljesnikom je dakle bila samo predstava za javnosti, ili nije valjda da mislis da ih Rusi imaju na tisuce da bi mogli znacajnije terorizirati ukrajinske gradove?

A pored toga, sa svakom ispaljenom raketom, dodatno umanjuju sposobnost odgovora atomskim oruzjem

Poslednja izmena:
:whistling:
Pada brze od " Lesnika "
i ce napravi pogolemi krater:whistling:

1732643600974.png

Pogresio sam.Svetska banka kaze da je GDP Italije bio. 2,255 triliona $ a Rusije 2,021$.Francuske 3,031,Nemacke 4,456 triliona,,Spanije 1,581triliona $. Znaci Rusija zaostaje jedno 230 milijardi $ samo za Italijom. To vam je npr. GDP jedne cele Madjarske. Znaci kakva god je,zapadna Evropa je bogata,ima para. Ne dao bog da popuste privredno jer smo i mi nadrljali,ode nam industrija. Rusi od nas nista ne kupuju,samo nam prodaju gas,naftu.
Moje pitanje je bilo o javnom dugu i prirodnim resursimam Italije i Rusije.

NATO se ne bori u Ukrajini, samo ukrajinci jer ako vama rusopatofilima uleti NATO vidit ce te kako vam guza gace zvace i ovako kmecite i arlaucete kmeeee Storm Shadow kmeeee Himars :rtfm::per:
Те бајке причај неком другом. НАТО преко свог слуге Зеленског напада Русију.
Иначе, зашто све НАТО државе помажу Украјини? Није ваљда што много воле Украјинце?
Ако то мислиш,онда си тешка наивчина.

Govorim o kinzalima, iskanderima itd.

Interkontinentalne rakete zbog slabe preciznosti imaju smisla samo ako nose atomske bojeve glave.

Ovo sa ljesnikom je dakle bila samo predstava za javnosti, ili nije valjda da mislis da ih Rusi imaju na tisuce da bi mogli znacajnije terorizirati ukrajinske gradove?

A pored toga, sa svakom ispaljenom raketom, dodatno umanjuju sposobnost odgovora atomskim oruzjem
Mačak de malo ohani ispadaš gluplji nego što jesi.Rusija je povećala samo proizvodnju kindzala 5 puta.Iskandere svakodnevno koriste po dubini Ukrajine, skoro da nema dana da ga ne koristi o čemu ti?Uopšte nema naznaka da im bilo čega fali trenutno.Smanji malo Ukro propagandu, pogledaj objektivnije izvještaje sa terena pa dodji ponovo na temu.Dosta dobro se prati stanje svaki dan imaš novi video sa snimcima sa terena.Kakve ti deluzije i fantazije pišeš, front je pukao, ne osporavaju više ni zapadni mediji.

Те бајке причај неком другом. НАТО преко свог слуге Зеленског напада Русију.
Иначе, зашто све НАТО државе помажу Украјини? Није ваљда што много воле Украјинце?
Ако то мислиш,онда си тешка наивчина.
Ovako pa da skratim...em si trolcina em nemas ti taj mentalni kapacitet da ja trosim vrijeme na tebe pa ajde u tor zajedno sa ostalom sabracom!

Mačak de malo ohani ispadaš gluplji nego što jesi.Rusija je povećala samo proizvodnju kindzala 5 puta.Iskandere svakodnevno koriste po dubini Ukrajine, skoro da nema dana da ga ne koristi o čemu ti?Uopšte nema naznaka da im bilo čega fali trenutno.Smanji malo Ukro propagandu, pogledaj objektivnije izvještaje sa terena pa dodji ponovo na temu.Dosta dobro se prati stanje svaki dan imaš novi video sa snimcima sa terena.Kakve ti deluzije i fantazije pišeš, front je pukao, ne osporavaju više ni zapadni mediji.
Naravno da fali. U biti, samo se krpe. Da im Ukrajinci veceras izbombardiraju Kremlj mislim da nebi mogli ponoviti onaj napad iz januara ove godine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back