Kiki63
Iskusan
- Poruka
- 5.699
Znam sta je u pitanju ali pepeletvor aka gumi ima dvostruke standardeJapan je u pitanju Kiki.Ali je poenta ta.On to podržava.
Njemu samo zapadna balega ima miris kao sanel
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam sta je u pitanju ali pepeletvor aka gumi ima dvostruke standardeJapan je u pitanju Kiki.Ali je poenta ta.On to podržava.
PARLAMENTARNA skupština NATO-a pozvala je svoje vlade da Ukrajini pruže rakete srednjeg dometa kao oružje "odvraćanja i samoobrane", izjavio je ukrajinski poslanik i zamjenik predsjednika parlamentarnog odbora za nacionalnu sigurnost i obranu Ukrajine Jehor Černev, doznaje UNN.Jesi ti svjestan da zapad u Rusiji ima puno više imovine?
![]()

Ako te bas interesuje:Sta to Rusija uvozi sto nema??
De prosvetli me genije
Pazi ovamo,pažljivo pročitaj moje pitanje i pokušaj da mi daš normalan i razuman odgovor.Njen status u SSSR uopce nije bitan, jer je i tada kao i citav Varsavski Pakt bila sirotinja.
Ono sto je bitno je to da su upravo one drzave bivseg Varsavskog Pakta koje su se oslobodile ruskog utjecaja, postigle ogromni napredak na svim bitnim poljima, bilo da se radi o gospodarstvu, vladavini prava, ucvrscivanju demokratije, osobnim slobodama. O mogucnostima putovanja, rada i studiranja u drugim europskim drzavama i da ne govorimo.
U opasno ,propadaju za tri danaAko te bas interesuje:
https://tradingeconomics.com/russia/imports-by-category
Nikakvih zlocina nije bilo sve dok Putin nije ohrabrio seperatiste da se pobune protiv vlasti Ukrajine. Rusi i dan danas zive potpuno normalno i u Kijevu i jedina opasnost za njihovu bezbjednosti su ruski napadi na KIjev dronovima i dalekometnim balistickim raketama.Pazi ovamo,pažljivo pročitaj moje pitanje i pokušaj da mi daš normalan i razuman odgovor.
Zašto zapad nije reagovao na zločine Ajdara i Azova u Ukrajini prema ruskom stanovništvu?Zašto im nisu uveli sankcije,bombardovali ih i uputili tamo plave šlemove,kao što to inače rade?Gde je osuda tih zločina u UN?
Nisi ti u vinklu definitivnoNikakvih zlocina nije bilo sve dok Putin nije ohrabrio seperatiste da se pobune protiv vlasti Ukrajine. Rusi i dan danas zive potpuno normalno i u Kijevu i jedina opasnost za njihovu bezbjednosti su ruski napadi na KIjev dronovima i dalekometnim balistickim raketama.
Reci to ruskim umirovljenicima sa obzirom da Rusija uvozi lijekova u vrijednosti od 15 milijardi $ godisnje.U opasno ,propadaju za tri dana
Mani vise da nas zasmejavas
Jednom sam ti napisao da si omanuo ciljnu grupu,tvoja ciljna grupa su teletabisi nesto slicno tebi
Zasto?Nisi ti u vinklu definitivno
Receno ti je prodaj te price teletabisima a ne nekome koje doziveo obojenu revoluciju bez keksicaZasto?
Pa nije valjda da te je ruska propaganda uvjerila da su Ukrajinci nako jedan dan probudili i bez ikakvog razloga odlucili da maltretiraju Ruse?
I ti si me ubio argumentima. Kao i obicno.Receno ti je prodaj te price teletabisima a ne nekome koje doziveo obojenu revoluciju bez keksica
Neznam da lazem masno kao ti a jos manje zivim u paralelnom univerzumuI ti si me ubio argumentima. Kao i obicno.
Ovo je odlicno. Izgleda da je stupanj kuhanja ruske zabe mnogo veci nego sto sam pretpostavio. Mislio sam da ce tek sljedece godine ili mozda cak za dvije godine dozvoliti nesto slicno ali izgleda da Putinove crvene linije nitko vise ne hebe ni dva posto.PARLAMENTARNA skupština NATO-a pozvala je svoje vlade da Ukrajini pruže rakete srednjeg dometa kao oružje "odvraćanja i samoobrane", izjavio je ukrajinski poslanik i zamjenik predsjednika parlamentarnog odbora za nacionalnu sigurnost i obranu Ukrajine Jehor Černev, doznaje UNN.
Kako navodi Černev, radi se o raketama s dometom od 1000 do 5500 kilometara - kao što je Tomahawk - koje mogu pogoditi strateške ciljeve duboko u Rusiji.
![]()
Nesto mi se javlja da ce da placete ko nikada u zivotu ali to i nije bitno to tebe ne doticeOvo je odlicno. Izgleda da je stupanj kuhanja ruske zabe mnogo veci nego sto sam pretpostavio. Mislio sam da ce tek sljedece godine dozvoliti nesto slicno ali izgleda da Putina niko vise ne hebe ni dva posto.
Nema vojnika,uvozi sirotinju iz Severne Koreje.Sta to Rusija uvozi sto nema??
De prosvetli me genije
Ovakve poruke od njega su plakanje,nema ga neko vreme onda dodje isplace se i nestane.Nesto mi se javlja da ce da placete ko nikada u zivotu ali to i nije bitno to tebe ne dotice
Pokazuje mi neke seme gde se spominju nuklerani reaktoriNema vojnika,uvozi sirotinju iz Severne Koreje.
Jedini koji ce sad da placu su Rusi.Nesto mi se javlja da ce da placete ko nikada u zivotu ali to i nije bitno to tebe ne dotice
Auuu kakao ce sad Rusija da se odbrani kad samo asovcice imaJedini koji ce sad da placu su Rusi.
Jer ako je ovo istini Ukrajinci ce imati jednu lepezu novih mogucnosti. Od unistenja rafinerija, vojnih zracnih luka, bitnih tvornica do gasenja struje i grijanja u Moskvi tokom zime.
Šta su bili prije Bombe, klali Kineze iz zabave stoljećima, imali nacionalni sport odrubljivanja glava, tko prvi odrubi 100 kineskih glava pobjeđujeOni su to bili i pre te bombe.Koliko vidim,ti pratiš zapadnu mantru da je bombardovanje lekovito.Kao u slučaju SRJ.
Kaže NATO stiže Tomahawk, domet bijednih 5.500 kmJedini koji ce sad da placu su Rusi.
Jer ako je ovo istina ( sto jos nisam siguran sa obzirom da ovo tek ocekujem sljedece godine) Ukrajinci ce imati jednu lepezu novih mogucnosti. Od unistenja skladista streljiva, rafinerija, postrojenja naftne i plinske industtrije, vojnih zracnih luka, naftnih i plinskih terminala, bitnih tvornica do gasenja struje i grijanja u Moskvi tokom zime.
Poanta je da sama EU može godišnje izdvojit 100 milijardi eura za obranu Ukrajine...i to po principu 50 milijardi za kupnju oružja unutar Unije, ostatak dati Ukrajini, za domaću proizvodnju oružja, tako da Ukrajina ne mora dati ni centa svog novca za kupnju oružja i ostale opreme.Ovo je odlicno. Izgleda da je stupanj kuhanja ruske zabe mnogo veci nego sto sam pretpostavio. Mislio sam da ce tek sljedece godine ili mozda cak za dvije godine dozvoliti nesto slicno ali izgleda da Putinove crvene linije nitko vise ne hebe ni dva posto.
Super. Od Ussrajine će ostati samo prašina.PARLAMENTARNA skupština NATO-a pozvala je svoje vlade da Ukrajini pruže rakete srednjeg dometa kao oružje "odvraćanja i samoobrane", izjavio je ukrajinski poslanik i zamjenik predsjednika parlamentarnog odbora za nacionalnu sigurnost i obranu Ukrajine Jehor Černev, doznaje UNN.
Kako navodi Černev, radi se o raketama s dometom od 1000 do 5500 kilometara - kao što je Tomahawk - koje mogu pogoditi strateške ciljeve duboko u Rusiji.
![]()