Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.126
Šta bi? Konjokradice više ne raketiraju Rusiju. Prut od leske je gadan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сад кмече и моле помоћ од НАТО.Šta bi? Konjokradice više ne raketiraju Rusiju.
У ствари треће. Наполеон, Хитлер и сада друштво из ћошка.Pa imao ih je, ali je opet izgubio.
Nikako da se pomiriš s tim porazom druge ujedinjene Evrope protiv Rusije...
Pa na Hitlera sam mislio, poraz prve ujedinjene ga ne drži budnim noću, poraz treće ujedinjene je još u toku, ali ova druga mu je neprežaljena...У ствари треће. Наполеон, Хитлер и сада друштво из ћошка.
Gas je samo jedna stavka koja utice na tvoj standard kada udjes u prodavnicu . Ne razumes to , ali nije ni bitno, nisi predvidjen da razumes. Nisi ti tu da razumes ili razmisljas. Ti si tu da budes deo mase i povremeno kazes muuuu kada ti se kaze i nista vise. Ispunio si svrhu svog postojanja.Ne vrti se sve oko cene gasa, nije sloboda imati jeftin gas.
Rusija je ucenjivala Evropu jeftinom cenom gasa, seti se samo šta je Tramp dok je bio predsednik rekao Angeli Merkel vezano za gas koji dobijaju od Rusije.
Jos da upozore d ace Bahmut da padneURGENT:Estonian intelligence warns of possible Russian hypersonic missile strike on targets in Ukraine.![]()
![]()
Легенда!Vojo kralj![]()
NATO vojnika, nikad da definišete šta je to NATO vojnik ?Banovao bi me zato jer sam napisao činjenicu, koliko je zaginulo Rusa, a koliko NATO vojnika?
A i da sam lagao, laganje na forumu nije zabranjeno, pitaj Tixija ako mi ne vjeruješ.
Nova prekretnica (4759-a) u SVOVolodja opet pobedijo.
Francuska odobrila Ukrajini korištenje dalekometnog oružja Scalp za mete u Rusiji
Bole njih za EURuse su Amere obavijesti o upotrebi Orešnika, a US nije našla shodno da obavijesti EU
EU je gotova...ovim nalogom za privođenjem Bibija sebi su iskopali grob...ameri će ih uništitiBole njih za EU
Rece senfara koja je bila cesto intimna sa ponijem dok mu neko nije odsekao glavu.....
Za Putin nije umro pre 2 godine?Nisam ja izmislio da Putin dobija rakete od ajatolaha i debelog, uporkos tome Donbas, Herson i Zaporozje jos nisu uzeli "a kad ce neznamo"
koliko jutros sam rekaoVolodja opet pobedijo.
Francuska odobrila Ukrajini korištenje dalekometnog oružja Scalp za mete u Rusiji