Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle, ovdje sam dobio nekoliko likujućih poruka i komentara od ljudi koji tvrde da su stručnjaci za rusku propast i neizbježni kolaps. Bilo je posebno veselje zbog toga što je maslac morao biti zaključan.

Poslao sam poruku svojoj sestrični da provjeri situaciju s buttergateom i da vidi trebam li joj da nađem način da joj donesem malo maslaca.

Ispostavilo se da je sve u redu, maslac nije stavljen iza rešetaka.

Također mi je rečeno da se Moskva i SPB ne računaju kao izolirani, a drugdje u zemlji ljudi se stvarno bore i pokrenut će građanske nemire. Dobro onda, moja nećakinja je zamolila roditelja svoje prijateljice da mi ovo uzme. Povoljan i običan supermarket u Pskovu (otprilike 800 km od Moskve i 290 km od SPB-a)

Dakle, ovdje sam dobio nekoliko likujućih poruka i komentara od ljudi koji tvrde da su stručnjaci za rusku propast i neizbježni kolaps. Bilo je posebno veselje zbog toga što je maslac morao biti zaključan.

Poslao sam poruku svojoj sestrični da provjeri situaciju s buttergateom i da vidi trebam li joj da nađem način da joj donesem malo maslaca.

Ispostavilo se da je sve u redu, maslac nije stavljen iza rešetaka.

Također mi je rečeno da se Moskva i SPB ne računaju kao izolirani, a drugdje u zemlji ljudi se stvarno bore i pokrenut će građanske nemire. Dobro onda, moja nećakinja je zamolila roditelja svoje prijateljice da mi ovo uzme. Povoljan i običan supermarket u Pskovu (otprilike 800 km od Moskve i 290 km od SPB-a)

Samo najisfrustriranije budale na "zapadu" još uvek veruju u tu retardiranu propagandu.

Izumiruća vrsta, vrišti na tviteru u samrtnom ropcu.

Картаполов о могућим масовним ударима по Кијеву

"Удар ће бити неочекиван и ефикасан као и увек. Они то сами форсирају. Сигурно сте видели извештаје да је америчка амбасада престала са радом, Италијанска амбасада. То је само надувавање окружења"
(Шеф комитета Државне думе за одбрану Андреј Картаполов)

na twiteru javljaju da je najmanje 12 StormShadowa pogodilo kod Kurska

to su long range rakete, one za koje je Vas Kepec Putin kazao da se ne smeju koristiti na Rusiju. znaci Ukrajina sada ne mora biciklom vise na Rusiju, nego tuce raketama dugog dometa. bilo vam je zabavno i radovali ste se kalibrima u susprotnom smeru i kako se zovu oni drugi x i neki broj i onda iskanderi i sta jos

jel ste shvatili da batina ima dva kraja?

a vas Putin, nije do sada reagovao ni na jednu crvenu liniju

nijednu, svaki put je ispao Cava.

to su long range rakete, one za koje je Vas Kepec Putin kazao da se ne smeju koristiti na Rusiju. znaci Ukrajina sada ne mora biciklom vise na Rusiju, nego tuce raketama dugog dometa. bilo vam je zabavno i radovali ste se kalibrima u susprotnom smeru i kako se zovu oni drugi x i neki broj i onda iskanderi i sta jos

Opet se žuriš, čemu tolika nervoza?

Za Marina:

I Ford puca

Ford Motor Co. saopštio je da će otpustiti oko 3.000 radnika u Nemačkoj i 800 u Ujedinjenom Kraljevstvu do kraja 2027. godine.

How You Doin Kiss GIF

zipa, mojne, cava...mator si ti za to.

1000 dana epskog mrcvarenja da bi rusoagresorske horde okupirale 18% Ukrajine. Kijev, Harkiv, Zaporizje, Herson, Mikolajiv i Odesa ostadose i van sf snova. Bravo 3D sahovski velemajstore Volodja. :super:

Pogledajte prilog 1645098
1000 dana protiv usra ine, amerike, nato, jevrope, protiv najmocnijeg naoruzanja, tehnike, tehnologije, milijardi zelembaca i opet izgubise 30% teritorije i milion mrtvih nacista i 10 miliona pobegulja

Kakva nesposobnog zapada

Картаполов о могућим масовним ударима по Кијеву

"Удар ће бити неочекиван и ефикасан као и увек. Они то сами форсирају. Сигурно сте видели извештаје да је америчка амбасада престала са радом, Италијанска амбасада. То је само надувавање окружења"
(Шеф комитета Државне думе за одбрану Андреј Картаполов)

Dosta zemalja je pozvalo svoje gradjane koji se nalaze u Ukrajini da se hitno evakuisu, najvise zemlje koje su u dobrim odnosima sa Rusijom. Pre toga su svi imali kontakte sa Ruskim ambasadorima u tim zemljama. Dobre su sanse da su dobili informacije da se sprema masovan raketni napad i da nece biti selektovanje meta. To bi objasnilo evakuaciju civila u Kijevu koje je od pocetka SVO sada bilo masovno. Metro stanice su prepune gradjana

Loši Rusi

Klaus Burger je 65-godišnji profesionalni muzičar iz Bavarske, Nemačka. Nakon što je postigao veliki uspeh kao tubista, doneo je hrabru odluku da se preseli u Rusiju u potrazi za smirenošću i opuštanjem.

Prigrlio je lepotu ruske kulture i spokoj koji ona nudi, izjavljujući da se nikada neće vratiti u Evropu.

U Rusiji je Klaus otkrio pravu slobodu, slobodu da bude svoj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back