Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.925
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusima sjajno ide, pa uvoze sjevernokoreance.To su tvoje deluzije izazvane godinom teške frustracije. Nije zdravo kad gledaš kako ti se nižu porazi i gubiš na svim frontovima.
A da, nisu sve porazi, Peru kupio tri tenka od J.Koreje![]()
тај не одлучује, тај је глумацŠto će odlučiti Putin?
Još jedno propagandno g0vno koje si sa apetitom poručkao.Rusima sjajno ide, pa uvoze sjevernokoreance.
Jel pratiš kako Ukri upravo sada rokaju RusijuJoš jedno propagandno g0vno koje si sa apetitom poručkao.
Frustracije su zajebana stvar.
Veći je problem što na zapadu kažu ovo je ok odluka ma neće Rusi ništa nema od njih ništa samo prete.LolNe ovo nije zezancija.
Npr kako Rusija moze da zna da ti projektili nisu i nuklearni?
Prakticno mi govorimo o tome da SAD UK i FRA gadjaju teritoriju Rusije!
zelenski je glumac dodušeтај не одлучује, тај је глумац
A šta sa pomisliš nego da samo prete? Do sada je Medvjedev jedno 500 puta ispalio nuklearke.Veći je problem što na zapadu kažu ovo je ok odluka ma neće Rusi ništa nema od njih ništa samo prete.Lol
Kakav narativ pokeraški izgleda im baš dogorilo, Nato ušao u gadan mod , igraju ruski rulet na ruskom terenu.
Koliko si samo puta to napisao...Jel pratiš kako Ukri upravo sada rokaju Rusiju
Gro dronova na putu prema ciljevima
Ali mora da lažem
Pazi, da mi je u martu 2022 netko rekao "za 1000 dana će Ukri rokati Ruse u Rusiji", prvi bih rekao da je potpuno poludio.Koliko si samo puta to napisao...
Godinu dana neprekidnih poraza na frontu uz coping "pobede" u medijima. Kada bi samo tviter odlučivao pobednika ratova... ali avaj.
Potpuno si izgubio originalnost, samo ponavljaš iste fraze u nedogled.Pazi, da mi je u martu 2022 netko rekao "za 1000 dana će Ukri rokati Ruse u Rusiji", prvi bih rekao da je potpuno poludio.
Kad ono, gadno bih se prevario.
Da je njihov glumac ne bi Rusija imala sankcije.тај не одлучује, тај је глумац
AhahahhaaPotpuno si izgubio originalnost, samo ponavljaš iste fraze u nedogled.
Izgubili ste rat, pomiri se s tim da se ne iznenadiš kad se to formalizuje. Neizbežno je.
Svi napadi na Rusiji su išli iz Ukrajine.Aha, ekčli nije Rusija napala Ukrajinu nego mrski Zapad želi osvojiti Rusiju.
Sve može, sve i je i nije istovremeno.![]()
Nijasnu drugačije od onoga što si prenosila
Razočarenje ti tek slijedi. 20.01.2025 i nema više cashaAko ovo nije izjavio Sun Tzu, bit ću razočaran
Pitaj to Ukrajince ali narod pusti šta mlati glumac Zelenski.Energetska infrastruktura im je već pogašena, bankrot, država je ostala bez 15 miliona stanovnika.Nemoj misliti da je ruski intenzitet napada na frontu oslabio, naprotiv svaki dan je sve jači i bolniji.Ne vredi ovo raditi za malo radosti jer su eto pogodili tamo neko skladište koje je ispražnjeno pre godinu dana.Pa Rusi se za ovo pripremaju odavno.Zima će biti paklena za Ukrajinu jer je eto predsjednik na odlasku zajedno sa vojnim korporacijama odlučio da ova dva mjeseca eskalira sukob za račun slupanih Ukrajinaca.Ne znam samo čemu se radujete.Nije mi jasno čemu se nadate, totalno nerealne prognoze da će se Rusi nakon svega povući.Piši propalo.A šta sa pomisliš nego da samo prete? Do sada je Medvjedev jedno 500 puta ispalio nuklearke.
Rusija je pokrenula ruski rulet u Ukrajini prije 1000 dana.
Io parlo l'italiano.Gledam Melonin Tviter, ali ne razumijem italijanski
Povijest se ponavlja, jel to tvoj domet?Svi napadi na Rusiji su išli iz Ukrajine.
Povijest, 6. razred osnovne škole.
Jel imaš plavu kosu?
Milioni ih izginuli u holodomoru pa ne vidim da su nešto nestaliPitaj to Ukrajince ali narod pusti šta mlati glumac Zelenski.Energetska infrastruktura im je već pogašena, bankrot, država je ostala bez 15 miliona stanovnika.Nemoj misliti da je ruski intenzitet napada na frontu oslabio, naprotiv svaki dan je sve jači i bolniji.Ne vredi ovo raditi za malo radosti jer su eto pogodili tamo neko skladište koje je ispražnjeno pre godinu dana.Pa Rusi se za ovo pripremaju odavno.Zima će biti paklena za Ukrajinu jer je eto predsjednik na odlasku zajedno sa vojnim korporacijama odlučio da ova dva mjeseca eskalira sukob za račun slupanih Ukrajinaca.Ne znam samo čemu se radujete.Nije mi jasno čemu se nadate, totalno nerealne prognoze da će se Rusi nakon svega povući.Piši propalo.
Mislim da je Rusija eskalirala sukob 24.2.2022Шведска влада покренула је оглашавање на друштвеним мрежама како би припремила становништво за рат. Још увек идете у Полтаву? ©
У понедељак ће милиони Швеђана почети да добијају примерке памфлета који саветује становништву како да се припреми и снађе у случају рата или неке друге неочекиване кризе.
Памфлет „У случају кризе или рата“ је ажуриран од пре шест година због онога што влада у Стокхолму назива погоршањем безбедносне ситуације, што подразумева потпуну инвазију Русије на Украјину. Књижица је такође дупло већа.
Суседна Финска је такође управо објавила свој нови савет на интернету о „припреми за инциденте и кризе“.
Норвежани су такође недавно добили памфлет у којем их се позива да буду спремни да се сами сналазе недељу дана у случају екстремних временских услова, рата и других претњи.
![]()
(.https://x.com/KosovoJeSrbija0/status/1858923571764228122 - 6:21 пo подне · 19. нов 2024.)
Председник Чешке Петр Павел је данас негирао да би дозволе западних земаља Украјини да гађа циљеве у Русији могле да значе ескалацију сукоба јер, како је подсетио, Русија прва користи страно оружје - беспилотне летилице и ракете из Ирана и Северне Кореје.
„Русија напада цивилне циљеве, напада их балистичким ракетама, напада их дроновима који нису сви произведени у Русији. Много дронова, посебно на почетку сукоба, било је из Ирана. Русија користи балистичке ракете које испоручују Иран и Северна кореја“, упозорио је чешки председник.
![]()
(.https://x.com/KosovoJeSrbija0/status/1858922458868318284 - 6:17 пo подне · 19. нов 2024.)
Mislim da je Rusija eskalirala sukob 24.2.2022