KESH
Buduća legenda
- Poruka
 - 41.997

An 2, pa to je skoro B52Ti si pisao pre 8 meseci da F16 leti iznad Moskve.
To je bio poljoprivredni avion AN2 /
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
An 2, pa to je skoro B52Ti si pisao pre 8 meseci da F16 leti iznad Moskve.

Šta bismo dali da je kod nas inflacija 10%)))
	taj nije imao bombe na sebiTi si pisao pre 8 meseci da F16 leti iznad Moskve.
ja mislio da su harkov rusi odavno zauzeliNe samo da si izvrstan matematicar, nego ti i geografija ide dobro
Opet projekcija, sve ovo se događa po EU i SAD
-------------------------------------------------------------------------
Haos u Rusiji: Ljudi masovno kradu, sve je preskupo, nema radnika...
Prodavnice u Rusiji moraju zaključavati neke police s proizvodima zbog povećanog straha od krađe, što je rezultat ogromne inflacije koja pogađa ekonomiju te zemlje, piše CNN.
Izvor: Biznis.rs
![]()
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
Na društvenim mrežama se dele fotografije i snimci krađa u prodavnicama, a cene pojedinih stvari, poput putera, luka i mesa, skočile su 25 odsto u poslednjem periodu, prenosi portal Biznis.
Inflacija, kako pokazuju poslednji ekonomski parametri, je u Rusiji oko deset odsto, što je dosta više od predviđanja centralne banke.
Inflacija je izazvana rapidnim porastom plata, jer Kremlj ulaže milijarde u vojnu industriju i šalje milion ljudi da se bore u Ukrajini.
Usred ratnog stanja, kompanije izvan odbrambenog sektora ne mogu konkurisati za radnu snagu, bez da plaćaju mnogo veće plate. To zauzvrat dovodi do rasta cena.
Zar nije ta natokanta trebala da stigne odavno skoro do Rusije pa da ukronatowehrmacht pobjedi kol'ko odmaHarokv je na 15 kilometara od ruske granice
oces da kazes da je ukrajinski F16 sa tovarom bombi stigao skoro do rusije ???
Znaci ima i drugih studija, je l' i oni imaju vise tenkova od vas hrvata.Ladno najveci filmski studio u Rusiji poklanja kante stare 60+ godina drugoj vojnoj sili sveta u osvit 1000-tog dana 72-casovne svo u Ukrajini.![]()

Znao sam da su Kinezi gadni

Još par ovakvih baza i ode ti na moju listu nevidljivih, a nije mi izgledalo tako na početku.Pa ti si moj novi obožavatelj!
nato je već 6 meseci u rusiji, američki marinci i francuski legionari su u kurskoj oblastiZar nije ta natokanta trebala da stigne odavno skoro do Rusije pa da ukronatowehrmacht pobjedi kol'ko odma![]()
A zašto onda siroti Rusi ginu u kurskoj oblasti, objasni nam.Kakvo prosipanje bulšita, fascinantno da tebe uopšte nije sramota da ovako javno lažeš.
Rusija je izgubila Kursku oblast isto onoliko koliko sam ja izgubio ruku juče kad sam posekao nokte.
Zato što je rat, za svakog Rusa pogine 5-8 ukropa. Super odnos.A zašto onda siroti Rusi ginu u kurskoj oblasti, objasni nam.
Okej, ali zašto ginu u Rusiji, šta se desilo? Do sada su ginuli u Ukrajini.Zato što je rat, za svakog Rusa pogine 5-8 ukropa. Super odnos.
E otuda ona narodna stara pjesma, svima nama znana Oj Poltavonato je već 6 meseci u rusiji, američki marinci i francuski legionari su u kurskoj oblasti
-------------------------------------------------------------------------
Haos u Rusiji: Ljudi masovno kradu, sve je preskupo, nema radnika...
Prodavnice u Rusiji moraju zaključavati neke police s proizvodima zbog povećanog straha od krađe, što je rezultat ogromne inflacije koja pogađa ekonomiju te zemlje, piše CNN.
Izvor: Biznis.rs
![]()
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
Na društvenim mrežama se dele fotografije i snimci krađa u prodavnicama, a cene pojedinih stvari, poput putera, luka i mesa, skočile su 25 odsto u poslednjem periodu, prenosi portal Biznis.
Inflacija, kako pokazuju poslednji ekonomski parametri, je u Rusiji oko deset odsto, što je dosta više od predviđanja centralne banke.
Inflacija je izazvana rapidnim porastom plata, jer Kremlj ulaže milijarde u vojnu industriju i šalje milion ljudi da se bore u Ukrajini.
Usred ratnog stanja, kompanije izvan odbrambenog sektora ne mogu konkurisati za radnu snagu, bez da plaćaju mnogo veće plate. To zauzvrat dovodi do rasta cena.
Pa treba znati razlikuTi si pisao pre 8 meseci da F16 leti iznad Moskve.
Ah kakva je bila euforija kad je trebalo da stigne ef sesnaest. Stigo i ......... mauna, izgubise nacistii jod 10ak naselja, gradova ......... itdZar nije ta natokanta trebala da stigne odavno skoro do Rusije pa da ukronatowehrmacht pobjedi kol'ko odma![]()
Danas kod nas je pbjavljeno da je onflacija skocila na 2 posto , stim da je Hrana , Stanovanje , tj rente skocile , vise .ali.Opet projekcija, sve ovo se događa po EU i SAD