Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    96
Изгубио је опкладу од мене око Трампа и Камале па носи мој аватар све по договору.
Не знам што вас збуњује то. Видите име профила.

Па онда напиши да се зна, ја сам некада површан па ми је досадно да читам испод слике ко је тамо?:)
Он редом скаче на сваког ко га нервира па сам мислио да си и ти један од њих.

Ви уопште нисте реални.
У једном тренутку има фронт да пукне и Украјинци више неће имати ни војника ни оружја да задрже Русе исто ко Немци у ДСР.
И онда ће да иде као вода освајање свега.

Мада по вама Руси гину више од Украјинаца, а мени то уопште не делује реално.
Чак је штавише много опасно јер нуклеарна сила не сме изгубити рат ове важности и не сме губити не знам колико војника.
Ocigledno si nov cim se ovako obracas ovim saljivdzijama. Oni su ovde za sprdnju. :D

Ocigledno si nov cim se ovako obracas ovim saljivdzijama. Oni su ovde za sprdnju. :D
Јесам нов овде.
Пратио сам вас једно 5-6 месеци из прикрајка повремено и купио ваше форе овде.
Ја разумем и натофиле мало, јер се много плаше и не желе нове 90-те, али пречесто ни они нису реални уопште.

У Украјини нема нацизма

Украјина ће за Нову годину добити француске "Мираже"

Француска ће Украјини испоручити шест ловаца Mirage 2000-5 уз пуну подршку до почетка 2025. године. Ово се наводи у парламентарном извештају земље.

Цео текст у Telegramu:
https://t.me/sashakots/50115

GcNCbGYXAAAyoGh

(.https://x.com/sashakots/status/1856400509206192333 - 8:15 по подне · 12. нов 2024.)

Једини пут до преговора је пружање пуне подршке украјинским оружаним снагама онолико дуго колико је потребно – Макрон.

Нека неко објасни „генију“ шта значи реч преговарање.

RAT U UKRAJINI Zapalio se rezervoar nafte nakon napada Ukrajine na skladište u Belgorodu

Rat u Ukrajini traje 993 dana. Severna Koreja ratifikovala je odbrambeni sporazum sa Rusijom, koji su potpisali lideri dve zemlje u junu, a u kojem se pozivaju obe strane da pomognu jedna drugoj u slučaju oružanog napada. U sporazumu se navodi da dve zemlje "odmah treba da pruže vojnu ili bilo koju drugu pomoć, koristeći sva raspoloživa sredstva", u slučaju da je Severna Koreja ili Rusija u ratu. Seul, Vašington i Kijev tvrde da ima više od 10.000 severnokorejskih vojnika u Rusiji, a pojedini američki i ukrajinski zvaničnici kažu da su neki od njih uključeni u borbe u Kurskoj oblast. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov saopštio je da nije bilo razgovora između ruskog predsednika Vladimira Putina i novoizabranog američkog Donalda Trampa i da su netačne informacije koje je objavio "Vašington post".

Ključni događaji:

- Kremlj demantovao "Vašington post": Putin i Tramp nisu razgovaral
-Patrušev: Rusija podiže bezbednosne mere na Baltičkom moru
-Severna Koreja ratifikovala odbrambeni sporazum sa Rusijom
- Zelenski: Naše snage zadržavaju 50.000 neprijateljskih vojnika u Kurskoj oblasti
- Rusi zauzeli Kolesnikovku u Harkovskoj oblasti
- Ruska raketa pogodila petospratnicu u Krivom rogu, osmoro ranjenih

Logika russopatofila :ljutko:
Da nece mozda Francuska ili Engleska:kafa:
Гледај по војној нуклеарној доктрини чак и да Русија нуклеарним ракетама гађа Немачку и Пољску нико од од нуклеарних сила не одговара нуклеарним бомбама. САД, УК и Француска неће лансирати нуклеарне ракете због њих.

Одговориће конвенционалним оружјем, а и тада не би баш смели Русију да гађају да не говорим да конвенционалним оружјем не би могли ништа ни да ураде руским нуклеарним постројењима.

Питај Чет ГПТ ако не верујеш. :D

Гледај по војној нуклеарној доктрини чак и да Русија нуклеарним ракетама гађа Немачку и Пољску нико од од нуклеарних сила не одговара нуклеарним бомбама. САД, УК и Француска неће лансирати нуклеарне ракете због њих.

Одговориће конвенционалним оружјем, а и тада не би баш смели Русију да гађају да не говорим да конвенционалним оружјем не би могли ништа ни да ураде руским нуклеарним постројењима.

Питај Чет ГПТ ако не верујеш. :D
Aj ti lipo uzmi mliko pa sanjaj sta ti odgovara:ljutko:
Ocito ni ti nisi bas najbistriji potok u planini:kafa:

Back