Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pametni. Znaju da je rat izgubljen i ako se izvuku samo će ih poslati u sljedeću klanicu.
Ovako će imati sve šta im treba u zarobljeništvu, topao krevet, tri obroka dnevno, krov nad glavom, Rusi im dopuštaju čak da ih i rodbina posjeti.
Sad na miru sačekati poraz Ukrajine i onda se vratiti doma.

Ukucaj na googlu...nemacka je aneksirala sudete u ceskoj a onda okupirala ostatak ceske 1938.kakve bitke podmuklo i kvarno uz pristanak engleske.da ne tupim dalje i ulazim u off...
ja mislim da su i čehoslovaci tamo stavili potpis :D
doduse ne guglujem, ja sam to učio. Znaš ono knjige, literatura, ispiti...
Nije bilo napada, nije bilo bitaka, bilo je pregovora i razgovora gde su i sami čehoslovaci potpisali i sad objasni zašto je engleska trebala da objavi rat nemačkoj?

Rusi su brojčano nadmoćniji još od 2014 :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Samo ti nam možeš da dokažeš, i još ubediš nas u to, da je 150.000.000, toliko nekako ima građana Rusije, više od 770.000.000 građana zemalja NATO zločinaca ....Prekrsti se, biće ti lakše, a i manje će te ljudi zezati, zbog tvojih gluposti, na ovom forumu ...

Samo ti nam možeš da dokažeš, i još ubediš nas u to, da je 150.000.000, toliko nekako ima građana Rusije, više od 770.000.000 građana zemalja NATO zločinaca ....Prekrsti se, biće ti lakše, a i manje će te ljudi zezati, zbog tvojih gluposti, na ovom forumu ...
a saveznici rusije?, kina sa 1,5 milijarde, indija sa 1,4 milijarde, severna koreja, belorusija, iran, države bricsa...

ja mislim da su i čehoslovaci tamo stavili potpis :D
doduse ne guglujem, ja sam to učio. Znaš ono knjige, literatura, ispiti...
Nije bilo napada, nije bilo bitaka, bilo je pregovora i razgovora gde su i sami čehoslovaci potpisali i sad objasni zašto je engleska trebala da objavi rat nemačkoj?
Tako ce i tvoj Zeleni da potpise, ima za saveznike iste koje su Cehoslovaci imali.

Šinteri on fire

Raspuštanje TCC-a: Vrhovna Rada predlaže raspuštanje TCC-a i stvaranje više od 10 brigada od njihovih radnika, – poslanik Jacik
Ona je naglasila da Ministarstvo odbrane trenutno radi na stvaranju regrutnih centara – to će omogućiti da aktivna vojna lica TCC budu preusmerena u zonu borbenih dejstava radi izvršavanja zadataka.

ДПРК је ратификовала Свеобухватни споразум о стратешком партнерству са Русијом
▪Према тексту споразума, у случају оружаног напада на једну од страна, друга се обавезује да ће одмах пружити војну и другу помоћ.
▪Споразум даје правни основ за учешће севернокорејских војника у биткама на територији Руске Федерације у оквиру међународно признатих граница.
Uvek nadje rupa zakrpu "daje pravni osnov" Debeli i Ludi bili ocajni jer ga do sada nisu imali. :)

1731454998268.png

Šinteri on fire

Raspuštanje TCC-a: Vrhovna Rada predlaže raspuštanje TCC-a i stvaranje više od 10 brigada od njihovih radnika, – poslanik Jacik
Ona je naglasila da Ministarstvo odbrane trenutno radi na stvaranju regrutnih centara – to će omogućiti da aktivna vojna lica TCC budu preusmerena u zonu borbenih dejstava radi izvršavanja zadataka.
Ovo sam davno predvidio.
Nekad ih ima i po 10 kad otimaju i tuku jednog i to po cijeloj Ukrajini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back