- Poruka
- 173.351
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ih već, samo što će sad biti i zvanično ako se ispune želje tog ružnog pajaca.
Pametni. Znaju da je rat izgubljen i ako se izvuku samo će ih poslati u sljedeću klanicu.
Smiri zivce riknut ces
ja mislim da su i čehoslovaci tamo stavili potpisUkucaj na googlu...nemacka je aneksirala sudete u ceskoj a onda okupirala ostatak ceske 1938.kakve bitke podmuklo i kvarno uz pristanak engleske.da ne tupim dalje i ulazim u off...
Rusi su brojčano nadmoćniji još od 2014‘The situation is escalating and I have made that known to the US commander in Europe as well,’ Ukrainian Commander-in-Chief Oleksandr Syrsky reported on Facebook this weekend. ‘The enemy has the numerical advantage.’
Samo ti nam možeš da dokažeš, i još ubediš nas u to, da je 150.000.000, toliko nekako ima građana Rusije, više od 770.000.000 građana zemalja NATO zločinaca ....Prekrsti se, biće ti lakše, a i manje će te ljudi zezati, zbog tvojih gluposti, na ovom forumu ...Rusi su brojčano nadmoćniji još od 2014
a saveznici rusije?, kina sa 1,5 milijarde, indija sa 1,4 milijarde, severna koreja, belorusija, iran, države bricsa...Samo ti nam možeš da dokažeš, i još ubediš nas u to, da je 150.000.000, toliko nekako ima građana Rusije, više od 770.000.000 građana zemalja NATO zločinaca ....Prekrsti se, biće ti lakše, a i manje će te ljudi zezati, zbog tvojih gluposti, na ovom forumu ...
Da, da, bracika...pa ti vidi ko ce pobijediti.....a saveznici rusije?, kina sa 1,5 milijarde, indija sa 1,4 milijarde, severna koreja, belorusija, iran, države bricsa...
Tako ce i tvoj Zeleni da potpise, ima za saveznike iste koje su Cehoslovaci imali.ja mislim da su i čehoslovaci tamo stavili potpis
doduse ne guglujem, ja sam to učio. Znaš ono knjige, literatura, ispiti...
Nije bilo napada, nije bilo bitaka, bilo je pregovora i razgovora gde su i sami čehoslovaci potpisali i sad objasni zašto je engleska trebala da objavi rat nemačkoj?
Sve si rekaoo sebi jer prihvatas ono sto putinisti ken.aju o o Zelenskom, pozitivno je biti Rusofil ali je strasno biti putinist, vidis li razliku?Dok oni koji podržavaju drogiranog ukrajinskog pe.dera imaju iste sklonosti kao i dotični. I seksualne i one druge.
Kakve veze ima Putin sa komunizmom? Jedina slcnost je sto on priznaje samo "sud svoje partije" kao i ti.Bolje komunista nego liberal.
Uvek nadje rupa zakrpu "daje pravni osnov" Debeli i Ludi bili ocajni jer ga do sada nisu imali.ДПРК је ратификовала Свеобухватни споразум о стратешком партнерству са Русијом
▪Према тексту споразума, у случају оружаног напада на једну од страна, друга се обавезује да ће одмах пружити војну и другу помоћ.
▪Споразум даје правни основ за учешће севернокорејских војника у биткама на територији Руске Федерације у оквиру међународно признатих граница.
Ovo sam davno predvidio.Šinteri on fire
Raspuštanje TCC-a: Vrhovna Rada predlaže raspuštanje TCC-a i stvaranje više od 10 brigada od njihovih radnika, – poslanik Jacik
Ona je naglasila da Ministarstvo odbrane trenutno radi na stvaranju regrutnih centara – to će omogućiti da aktivna vojna lica TCC budu preusmerena u zonu borbenih dejstava radi izvršavanja zadataka.