- Poruka
- 88.993
Kakav idiotizam.
Republika Srbija podržava Ukrajinu u njenim granicama te osuđuje agresiju Rusije na Ukrajinu. Točka.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav idiotizam.
Republika Srbija podržava Ukrajinu u njenim granicama te osuđuje agresiju Rusije na Ukrajinu. Točka.
dzabe me molis ja sam vec procito izucio i proucio jedan kamion istorijskih knjigaNemas veze sa istorijom i nemoj molim te vise da se bavis sa time.
slali su im instruktore da ih obuce da rukuju americkim zrakoplovima, tenkovima artiljerijom.....Da im kojim slučajem nisu i vojnike poslali?!
Amerikanci su se zapanjili i prodorom ukrajinaca u dubinu ruske teritorije (ono sto bi neki rusofil nazvo "par pogranicnih sela")Amerikanci zapanjeni sposobnošću ruskog vojnoindustrijskog kompleksa
Rukovodstvo SAD zapanjeno je povećanjem proizvodnje ruskog vojnoindustrijskog kompleksa tokom protekle dvije godine, navodi zamjenik američkog državnog sekretara, Kurt Kembel.
"Vidjeli smo kako se ruske oružane snage obnavljaju brzinom i odlučnošću koja nas, da budem iskren, zadivljuje", rekao je Kembel.
On precizira da je Vašington iznenađen i sposobnošću ruske strane da zamjenjuje izgubljene tenkove, rakete i bespilotne letjelice.
"Sve je to alarmantno", smatra Kembel.
On otkriva da su SAD podijelile svoju zabrinutost sa saveznicima u Evropi, koji dijele ovo mišljenje.
rusi nikad nisu videli 6 miliona dolara na gomiliI?
Nebitno štoo opljačkaše nesretan narod ali je bitno da je pola Ruskog budžeta, pregenijalno
![]()
Ima veze i može uticati na finansiranje ovog rata.Kakve to ima veze sa uticajem vlage na razmnožavanje kišnih glista u proleće?
Kad je dobio Obama....nema mjesta čuđenjunevjerovatno ...zaista živimo orvelovsko vrijeme
...
Diktator Zelenski nominiran je za Nobelovu nagradu za mir zbog promicanja smrti 600.000 ukrajinskih muškaraca i krađe od Amerikanaca.
Od Obame, mislim da nikoga nije briga za takve nagrade...
Pogledajte prilog 1620683
Mnogo si dosadna sa tim presecima za decu ometenu u razvojuRAT U UKRAJINI Devet osoba povređeno u ukrajinskom napadu dronom na Gorlovku u Donjecku
Rat u Ukrajini traje 953 dana. Ruski predsednik Vladimir Putin skinuo je talibane sa liste terorista, na koju su stavljeni 2003. godine, javlja ruska agencija Tass. Putin je u maju izjavio da Rusija avganistanski talibanski pokret smatra saveznikom u borbi protiv terorizma. Pokret je zvanično zabranjen u Rusiji, iako Kremlj postepeno gradi veze s talibanima otkako su preuzeli vlast u Avganistanu u avgustu 2021, nakon što su se snage predvođene SAD povukle nakon 20 godina rata.
Ključni događaji:
-TASS: Putin skinuo talibane sa liste terorista
- Zelenski posetio Sumsku oblast koja se graniči sa ruskom Kurskom oblasti
-Lukašenko: Ako Poljaci pokušaju da otcepe zapad Ukrajine,Minsk će podržati Ukrajinu
- U Letoniji prikupljeno 200.000 evra za ukrajinsku jedinicu Azov
Fali lijepa nasha
I ja svojoj susjedi govorim da je najljepša žena na svijetu, zato mi se stalno smiješi i govori "joj susjed kako je lijepo kad mi tako lažeš, samo nastavi hihihi" i cmokićKakav idiotizam.
obama,al gore,jaser arafat,marti atisari,jimi karter,shimon peres,yitzah rabin. nz se ko ima vise krvi na rukamaKad je dobio Obama....nema mjesta čuđenju
bitno je da FSB nije na teroristicki nacin ubila motorolu,givija,mozgovolja i ostale
Od onog degenerika Šon Pena dobio je oskara, vrijeme je i za Nobela, bilo šta samo da Rusi skinu od mukeKad je dobio Obama....nema mjesta čuđenju
Pics or it didn't happenbitno je da FSB nije na teroristicki nacin ubila motorolu,givija,mozgovolja i ostale
Pošteno i prema zasluzi, njemu Oscar a Putinu Ukrajina.Od onog degenerika Šon Pena dobio je oskara, vrijeme je i za Nobela, bilo šta samo da Rusi skinu od muke
Kad ne ide na bojnom polju, daj mi bar to
![]()
Ne prvi pogled, mirovno rešenje sa 4 oblasti pripojene Rusiji, ne odgovara Rusiji, sad kada su gotovo slomili NATO i ukrajinski otpor.Bivši generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg predložio finski scenario mirovnog plana za ukrajinski konflikt.
Hehe, znači predati Rusima teritorije i proglasiti pobjedu
![]()
Tvoj tekst u sliciNe prvi pogled, mirovno rešenje sa 4 oblasti pripojene Rusiji, ne odgovara Rusiji, sad kada su gotovo slomili NATO i ukrajinski otpor.
Na drugi je odlično rešenje.
Rusija izlazi iz sukoba sa NATO kao pobednik, ovi moraju objasniti podanicima kako to da ih je jedna Nigerija sa snegom sve zajedno na gomili olupala.
Još važnije je da Ukrajina iz ovog izlazi kao mrtva država. Nema tih para i naoružanja koje će od nje ponovo napraviti državu i naterati je da opet vuče lava za rep.
Samo kapital da Rusi namire Poljake, Rumune i Mađare i prevedu ih na stranu svetlosti.