KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.741
Prvi radni dan novog kržljavog štakora
Ruska zastava u centru Ugljedara
Dobro je počeo

Ruska zastava u centru Ugljedara
Dobro je počeo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Асанжово прво јавно обраћање: ЦИА је покушала да ме убијеJULIAN ASSANGE: 'Želim biti potpuno jasan, danas nisam slobodan jer je sustav funkcionirao. Danas sam slobodan nakon godina zatvora jer sam priznao krivicu za novinarstvo'
Sad si se obogatioUgljedar je nas!
Neki lik ostavio ovo u komentarima na taj dogadjaj:„Neprofesionalni“ ruski presretač Su-35S uplašio američkog pilota F-16C dok presreće par ruskih bombardera Tu-95 u blizini Aljaske
Pa naravno da je ovo demonstracija nemoci F16, evo i zasto:
1. Americki pilot je ostao potpuno iznenadjen pojavom Su35.
2. F16 se zaljuljao, sto znaci da je pilotu zadrhtala ruka od straha.
3. Nije ga primetio ni americki radar.
4. Nisu ga primetili ni senzori F16.
To što su Asanž i njegova porodica bili na meti CIA govori o tome koliko su moćne obaveštajne organizacije koje sprovode transnacionalnu represiju, rekao je osnivač "Vikiliksa"Асанжово прво јавно обраћање: ЦИА је покушала да ме убије
Osnivač "Vikiliksa" je izjavio da su postojali planovi CIA da se on kidnapuje i ubije u Londonu, dok su njegove pristalice u Evropi bile izložene hakerskim napadima, prenosi TASS."Izjasnio sam se krivim što sam tražio informacije, a zatim od izvora dobio te informacije. Izjasnio sam se krivim što sam obavestio javnost o tim informacijama", kazao je Asanž tokom svog prvog javnog obraćanja pred Odborom za pravna pitanja i ljudska prava Parlamentarne skupštine Saveta Evrope PACE u Strazburu.
Asanž je dodao da je, nakon što je objavio podatke o masovnoj proizvodnji zlonamernog softvera i programu za špijunažu CIA, tadašnji šef organizacije Majk Pompeo "počeo kampanju odmazde" protiv njega i njegovih pristalica."To što smo ja, moja porodica i moji saradnici bili mete agresivnih vansudskih i ekstrateritorijalnih (napada) pruža redak uvid u to koliko moćne obaveštajne organizacije sprovode transnacionalnu represiju", rekao je on.
"Na meti su bili i moja supruga i moj mali sin. Poseban agent CIA je bio određen da stalno nadgleda moju ženu i data su uputstva da se uzme uzorak DNK iz pelena mog šestomesečnog sina", rekao je Asanž, citirajući svedočenja više od 30 sadašnjih i bivših američkih obaveštajnih službenika, koje su dali u intervjuima američkoj štampi, a što su dodatno potvrdili snimci zaplenjeni tokom sudskih procesa protiv nekih agenata CIA, navodi TASS.Prema rečima osnivača "Vikiliksa", postojali su planovi da se on kidnapuje i ubije u Londonu, dok su njegove pristalice u Evropi bile izložene hakerskim napadima i krađama.
Napomenuo je da novinari ne bi trebalo da budu progonjeni zbog obavljanja svog posla."Bojim se da će biti prekasno ako institucije poput Parlamentarne skupštine Saveta Evrope ne shvate ozbiljnost situacije. Svi treba da učinimo svoj deo kako bismo osigurali da se svetlo slobode nikada ne ugasi, da će potraga za istinom živeti i dalje i da glasovi mnogih ne budu ućutkani interesima nekolicine", rekao je on.
камо среће да је то било почетком 2023. а не данасUgljedar je nas!
to o nedostatku ljudstva, padu morala nedostatka pvo i mnostvo drugog citamo vec skoro 4 godineNi ta najavljena promjena vojnog i obavještajnog vrha Ukrajine, neće im ništa pomoći, niti riješiti njihove najvažnije probleme, a to je nedostatak ljudstva, pad morala , hronični umor vojnika na frontu usljed nedostatka rotacija, nedostatak efikasne PVO, i mnoštva drugih koje ih onako zbirno vode jedinom mogućem ishodu porazu !
Jedino im je riješenje da radikalizuju sukob gađanjem meta duboko u Rusiji, ali gazde iz duboke države nisu za to, plašeći se za svoje hazarsko dupe !
Muci.Sad si se obogatio
Tako nestaje i grad gde se on pojaviProkletstvo drogiranog zelenog patuljka se nastavlja, ko ga dodirne nestaje sa funkcije
Japanski premijer i vlada podnijeli ostavku
Pogledajte prilog 1618901
Indija postaje najveci snadbevac ukrajine granatama
U moskvi tuga i ocajanje
I treći pokušaj rusa da odbace ukrajinske snage iz kurska, nije uspeo
u predhodnom su poslali mornare i intendante, sada su upotrebili kuvare, milicionere i tajne agente FSBa
vide se brazde krompira
Ugljedar je nas!
Руска војска ослободила је Вишњево у Харковској области и Крутој Јар у ДНР, саопштило је Министарство одбране Русије.
Gotovi su,pao je grad
kokošinjac što bi rekli natopaktovci
Rusi uzeli Melitopolj
Masnislav: Mariupolj ostao pusti sanak kremljobota
Rusi uzeli Mariupolj
Masnislav: Bahmut ostao pusti sanak kremljobota
Rusi uzeli Bahmut
Masnislav: Avdejevka ostala pusti sanak kremljobota
Rusi uzeli Avdejevku
Masnislav: Ugljedar ostao pusti sanak kremljobota
Sutra: Kijev ostao pusti sanak kremljobota
Prekosutra :Lviv ostao pusti sanak kremljobota
2025: Berlin ostao pusti sanak kremljobota
![]()
u pishku materinu šta je ovo
...
...https://twitter.com/x/status/1840823440464376271
Sad će DomoljUpče žestoko uzvratiti osmrtnicama, Masnislav nekim požarom u Bejrutu vjerujući da je u Moskvi, a situirani gospodin da je Rusima trebalo skoro 4 godine da osvoje nebitni kokošinjac.
A i verni trol sa notepad listom "potvrđenih gubitaka" i mister statističar da nas uveri da Rusija ne drži 25% usra ine već 24.99991%, pa vojni bloger sa brojem od 2 meleona poginulih Rusa naspram 30k poginulih nacistaSad će DomoljUpče žestoko uzvratiti osmrtnicama, Masnislav nekim požarom u Bejrutu vjerujući da je u Moskvi, a situirani gospodin da je Rusima trebalo skoro 4 godine da osvoje nebitni kokošinjac.
Pazi šta ti kažem
![]()