LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.365
Čiji je to vojnik ? Nato ili ............ ? Pitam za drugara !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može link na indijsko saopštenje?Indija (jedan od osnivaca BRICS kao sto vec znate) odlucila da za vojsku nabavi 26 novih podmornica za 31 milijardu dolara (omiljena valuta u BRICS-u i to isto znate)
U saopstenju pise, pazljivo obratite paznju ovde
"To counter China presence"
кажем да не ваља логика, јер говоре да је украине пре 300 година била нека мала државица и треба то данас да буде.
ја им кажем да пре 1200 година русија, немачка, италија, америка нису ни постојале. и ајд сада реци америма/русима ви не би требало да постојите јер вас није било пре 1200 година
Faradej kaže da Openbox nije dobro zategao šlem od Alu folije pa prodrli zli mikrotalasi.A šta kaže Faradej?
Pokaži mi ovakve scene iz Rusije, da vidimo kojih je više
Pogledajte prilog 1616226
Pogledajte prilog 1616227
Ma gotovi su Rusi, čuvaju leoparde umesto mačaka, opšti bankrot!тога нема, јер то зима елиминише, али зато већина (90%) живи у толико малим становима да би румуне било срамота да тамо живе
Mislili su na sve. Imaju gore dva držača na bombi, da nosači mogu da je donesu do mete u slučaju nedostatka efova.
Najpogodniji su oni sa iskustvog guranja haubica u Mi-.8
Amerikanac.Čiji je to vojnik ? Nato ili ............ ? Pitam za drugara !!!
Једну ствар није тачно/прецизно рекао а све остало је тачно, и онда теби ништа не ваља јер ти се не свиђа његова реална процјена.
Ми ове чињенице из његовог резоновања знамо овдје на теми прије њега, тако да нема шта да се "гута".
Онај други је био на суду, овај је равноземљаш, па ко је тамо код тебе реалан? Постави нешто од тих паметних да се и ми освјестимо!
Можеш и Хилари, ја сам поставио оно њено о хапшењу Американаца прије неки дан.![]()
Za tebe je realna procena ono sto se tebi ili meni "svidja"
Samo idioti tako gledaju na tokove dogadjaja
Ukrajina :
Carevi i Staljin nisu bili Rusi, zapamti Rusi nikome nista ne daju.Ja nisam rekao da Ukrajina ne treba da postoji nego sam postavio kartu na kojoj možeš da vidiš koje godine je bila teritorijalno najveća i šta su joj sve rusi dali tokom istorije.
Koji si ti rusofob.Carevi i Staljin nisu bili Rusi, zapamti Rusi nikome nista ne daju.
Lete svakodnevno...Ukrajina :
F-16 neće leteti ove godine...
![]()
On ne prdi.Svi prdnuli samo Xicor nije, sta li se njemu desilo?
Čiji je to vojnik ? Nato ili ............ ? Pitam za drugara !!!
Tešenje na max. A morate, prži vas žestoko.
Ja nisam spomenuo ni cara ni Staljina nego Ruse.Carevi i Staljin nisu bili Rusi, zapamti Rusi nikome nista ne daju.
ne razumijem u čemu je problem...njima je i posao da ginu - reče BlackRock.Progovorili ukrajinski komandanti: Očajnički nam trebaju...
Ukrajinska vojska ima ogroman problem o kom se ćuti, a najbolje su ga oslikale reči jednog komandanta: "Novi regruti ginu, jedan za drugim. ne znaju ni pušku da drže."
Prema rečima tog, neimenovanog komandanta Oružanih snaga Ukrajine čija jedinica se bori u Donjeckoj oblasti, iskusni borci na prvim linijama fronta su već pune dve godine. Deo njegove jedinice čini grupa vojnika mlađih od 40 godina, sa dvogodišnjim borbenim iskustvom, a njih šestorica su se držala na terenu uprkos baražu raketa. Ubili su, kako je rekao za Fajnenšel tajms, preko 100 ruskih vojnika.
"Kada su se rotirali, drhtali su. Nisu spavali niti se odmarali", rekao je njihov komandant. Oni se sada nalaze u blizini linije fronta jugoistočno od Pokrovska, grada koji Rusija želi da zauzme. "Ali ti momci su radili svoj posao i držali liniju", objasnio je on pa otrkio poražavajuću istinu:
"Trupe koje su ih zamenile bile su manje uspešne. Od osam rotiranih vojnika, samo dvojica su imala prethodno borbeno iskustvo. Svih šest novih regruta, većina starijih od 40 godina, ubijeno je ili ranjeno u roku od nedelju dana, što je primoralo jedinicu da se povuče."
Na frontu u Donjecku, četiri komandanta, zamenik komandanta i skoro desetak vojnika iz četiri ukrajinske brigade rekli su za Fajnenšel tajms da novim regrutima nedostaju osnovne borbene veštine, motivacija i da često napuštaju svoje položaje kada se nađu pod vatrom.
Komandanti su procenili da je 50 do 70 odsto novih pešadijskih trupa ubijeno ili ranjeno u roku od nekoliko dana od početka njihove prve rotacije.
Америчке обавештајне службе упозориле су власти западних земаља да не дају дозволу Оружаним снагама Украјине да нападају дубоко у Русију страним далекометним оружјем, пише The New York Times.
Обавештајци верују да ће Москва предузети озбиљне узвратне мере против Сједињених Држава и њихових савезника ако Запад одобри нападе на руске регионе.
Да ли им је коначно синуло?!