Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gospodin Donald budući predsednik Amerike ne gaji previše simaptija prema Ukrajinskim Nacistima

REPUBLIKANSKI kandidat za američkog predsjednika Donald Trump optužio je Volodimira Zelenskog da "odbija sklopiti dogovor" o završetku rata, što predstavlja dosad najeksplicitniju Trumpovu kritiku načina na koji je ukrajinski predsjednik vodio rat.

"Ti gradovi su nestali, a mi nastavljamo davati milijarde dolara čovjeku koji je odbio sklopiti dogovor, Zelenskom. Ne postoji nijedan dogovor koji ne bi bio bolji od situacije koju trenutno imate. Imate zemlju koja je izbrisana, nije je moguće ponovno izgraditi”, rekao je Trump tijekom predizbornog skupa u Mint Hillu u Sjevernoj Karolini.

Ovaj istup dolazi u vrijeme dok na Capitol Hillu raste bijes republikanaca prema Zelenskom. U Zastupničkom domu republikanski zastupnici pokušavaju istražiti koja su sredstva američkih poreznih obveznika otišla na potporu sigurnosti ukrajinskog predsjednika dok je putovao u Pennsylvaniju, piše CNN.

Rekao je da bi sklapanje dogovora ranije tijekom sukoba o ustupanju dijela teritorija Rusima spriječilo novu katastrofu. Trump tvrdi da je Biden trebao organizirati sklapanje dogovora između Rusije i Ukrajine kojim bi se izbjeglo bilo kakvo krvoproliće. Ponovio je da bi čak i "loš dogovor", kao i onaj u kojem bi Ukrajina "malo popustila", bio bolji od rata.

"Dogovor se mogao sklopiti. Nitko ne bi umro, i ne bi postojao niti jedan zlatni toranj koji leži razbijen na boku. Dogovor se mogao sklopiti da smo imali kompetentnog predsjednika", poručio je.

Međutim, smatra kako prilika za sklapanje dogovora više ne postoji zbog razaranja koje se dogodilo. "Kakav dogovor možemo sklopiti? Država je uništena. Ljudi su mrtvi. Država je u ruševinama. I tko su ti ljudi koji su dopustili da se to dogodi? Tko su ti ljudi?" zapitao se.

Lepo objašnjeno kako se rat razvija, Kijevski nacistički režim iscrpljuje svoju vojsku, povećavajući svoje gubitke trošenjem rezervi na frontu, dok Rusija melje.

Logistika kao i uvek dobija rat, dok Ukropi stalno pribegavaju hazarderskim PR operacijama vojska im nestaje.

Nestala im još pre 2 godine.
Pravo je čudo kako su uspeli da vrate polovinu okupirane teritorije u međuvremenu?

To nisu ukrajinska deca. To su Ruska deca.
Ukrajina je izmisljena nacija.
Meni je zao sve dece. I zao mi je sto vi postojite, zbog vas ta deca ginu.

Nego daj odgovori mi na gore navedene cinjenice koje sam ti izneo za ubijenu decu 1999 godine. Nemoj da skreces pricu. Objasni kako to amerikanci brinu za nas uzimajuci u obzir gore navedeno.
I kada si vec tu objasni mi zasto su porodice , supruge, majke i deca, ukrajinskih nacista masovno dosli u Srbiju mesec dana pre pocetka SVO i zasto nase sluzbe bezbednosti moraju da trose svoje resurse da prate i nadgledaju aktivnosti tih nacistickih porodica zbog ekstremistickih stavova?
Nek ti odgovori onaj koji je napisao taj post. Ne znaš gde udaraš.

Pitaj njih.
Odakle dolaze TW informacije koje uzimate kao 100% tačne na ovoj temi? Ovde lepo imaš i video gde se vidi kako gori, nije prazno naklapanje.
Informacije se procenjuju gledajući izveštaje obe strane, dakle upoređuju se izveštaji Ruskog i Ukrajinskog MO, gledaju se geolokacije i procenjuje šta je istina.

Ovde nemamo ništa opipljivo sem nečijih priča "majkemi ovo je 30.000 tona". Azerbejdžanski YT kanal svakako nema nikakvu relevantnost.

4 f16 su unistena
Baba Mstislav i ostali drugari trenutno.
3dm6ou5eig0s2hq72ecrhdn5cl2nrul6.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back