Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.321
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sto vidis na videu je ekvivalent Rusa koji su samo danas nastradali u Donbasu.
Vidim ukrajinska groblja i odgovorne za to.To sto vidis na videu je ekvivalent Rusa koji su samo danas nastradali u Donbasu.
Ali tko zna, mozda ce Putin jednog dana odgovarati za smrt ruske mladezi.
Vidis Putina?Vidim ukrajinska groblja i odgovorne za to.
Kako ti vise ne dosadi?
Zelenskog i Borisa Johnsona, glavne krivce za smrt Ukrajinaca.Vidis Putina?
Mislim da se Ukrajinci ne slazu sa tim, a to je jedino sto je bitno. Tvoje trkeljanje nikoga ne zanima.Zelenskog i Borisa Johnsona, glavne krivce za smrt Ukrajinaca.
Bila sam i u USA i u Rusiji, i u Rusiji je život daleko kvalitetniji i bolji.Kako ti vise ne dosadi?
Par prestiznih komunistickih gradjevina ne mijenjaju cinjenicu da je Rusija u usporedbi sa Amerikom obicni shit hole.
Mislim da se Ukrajinci ne slazu sa tim.
I ovo ti je dokaz da vecina Ukrajinaca ustvari ne smatra Putina, nego ustvari Zelenskog i Johnsona za glavne krivce za smrt njihovih sunorodnjaka?
I ovo ti je dokaz da vecina Ukrajinaca ustvari ne smatra Putina, nego ustvari Zelenskog i Johnsona za glavne krivce za smrt njihovih sunorodnjaka?
Grohotom se smijem.Bila sam i u USA i u Rusiji, i u Rusiji je život daleko kvalitetniji i bolji.
Pa tim još gore, hhehehDa, ali je Minuteman isprobana tehnologija, dok se cini da je Sarmat jos jedno u nizu ruskih Potemkinovih sela. Spekulira se da su zadnja 4 testa bila neuspjesna.
Opet ne mijenja cinjenicu da 99% Poljaka stoji iza pomoci Ukrajini, da bi Rusiju bez sopstvenih zrtava mogli baciti na koljena i odstraniti opasnost sirenja ruskog utjecaja.Ukrajina nas uništava. To nije naš rat. Poljaci, probudite se!
i onako nikakve koristi od ruske ratne mornarice
Stižu mornari sa sivih lađa...
Da, mogu slobodno staviti kljuc u bravu.i onako nikakve koristi od ruske ratne mornarice
ahahaahhhhhahahahahahŠto se tiče praznine koju je ostavio SAD, pogledajmo posljednjih 50-70 godina, tijekom kojih je SAD glasno i ponosno postavljao brojne ciljeve.
Glavni je uvesti demokraciju u raznim regijama planeta.
Uzmimo Vijetnam. Koji su ciljevi najavljeni?
Koje su postignute?
Ubijene su stotine tisuća civila, a korišteno je i zabranjeno oružje.
Nije postignut nijedan cilj. Ukrcali su se u svoje helikoptere i pobjegli.
Kolumbijci su još jeftiniji od Ukrajinaca....Opet ne mijenja cinjenicu da 99% Poljaka stoji iza pomoci Ukrajini, da bi Rusiju bez sopstvenih zrtava mogli baciti na koljena i odstraniti opasnost sirenja ruskog utjecaja.
jer upoce funkionira oruzije od usa?Minuteman III, morali su da je aktiviraju usled "anomalije" koju je izazvala kako kažu "priroda"
Ne znam kako je sad ovo odgovor na moj upis, ali posto si ti svakako potpuno zbunjena, necu pitati.