openbox
Poznat
- Poruka
- 8.735
danas vise niko ne ide u vojsku - samo placenici!Izgleda da Putin i dalje ne sme da stisne petlju i proglasi opstu mobilizaciju nekoliko miliona vojnika. Plasi se besa naroda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danas vise niko ne ide u vojsku - samo placenici!Izgleda da Putin i dalje ne sme da stisne petlju i proglasi opstu mobilizaciju nekoliko miliona vojnika. Plasi se besa naroda.
Hvala Bogu pa nisi blizeJa sam udaljen od Rusije 8 sati
Aj molim te,Mornari bivše kršine nosača aviona Admiral Guznjecov poslati na front u Ukrajinu...ovo govori da je loše stanje ljudstva u Ruskoj vojsci.
Ne znam za zarobljavanje, ali su ih pobili hrpu....sto je jedino i bitno, u stvari...
Nije potrebno otvarati novu temu ovdje je sve vezano za rat u Ukrajini.pa ti otvori posebnu temu sa osvrtom na prodaju oruzja, sta nas briga svi svakom prodaju oruzje niko ovde nije mutav niti emotivno potresen zbog prodaje oruzja , smesan si
https://www.google.com/amp/s/oruzje...euspelo-probno-lansiranje-rs-28-sarmat/?amp=1rusija nastavlja da unistava ukro i nato nacizam ukrajina svakim satom sve manja ura![]()
Propao vec 546-ti put po Sputnjiku i Tihom.E da, sta bi sa propasti EUR kao monete? O tome se dosta pisalo...
Udaljenost od Rusije se u slučaju nuklearnog sukoba mjeri minutama.Ja sam udaljen od Rusije 8 sati
Pa nedavno je i američka eksplodirala pa šta?Da izbije nuklearni rat USA, NATO i EU ne bi ni stigli da odgovore Rusiji pošto ruske rakete eksplodiraju još prilikom lansiranja u silosu![]()
Koja?Pa nedavno je i američka eksplodirala pa šta?
Minuteman III, morali su da je aktiviraju usled "anomalije" koju je izazvala kako kažu "priroda"
Svaki dan unisten jedan HIMARS?Još jedan HIMARS je spljošten.
Najpre Iskanderom, a zatim potvrđeno VBR-om.
Da, kontrolirano detonirana za razliku od ruske koja je unistila citav testni poligon.Minuteman III, morali su da je aktiviraju usled "anomalije" koju je izazvala kako kažu "priroda"
Više od 200, ne umanjuj fatamorganu.Svaki dan unisten jedan HIMARS?
Dakle rusi unistili ove godine 200 od 19 HIMARSA koje je Ukrajina dobila od Amera? I opet im sa njima deru guzeve.
Kontrolirano da ne bi pala na zemlju i eksplodirala ubivši nekog jer su izgubili kontrolu kretanja.Da, kontrolirano detonirana za razliku od ruske koja je unistila citav testni poligon.
Ono što ja vidim a to je da izbije nuklearni rat jedan manji procenat nuklearnog oružja bi eksplodirao još u silosu i to na obe strane...Kontrolirano da ne bi pala na zemlju i eksplodirala ubivši nekog jer su izgubili kontrolu kretanja.
To se stalno dešava na obje strane ne znam šta to vama treba da znači ili šta se u vašim glavama dešava i kako to vidite?
Da, ali je Minuteman isprobana tehnologija, dok se cini da je Sarmat jos jedno u nizu ruskih Potemkinovih sela. Spekulira se da su zadnja 4 testa bila neuspjesna.Kontrolirano da ne bi pala na zemlju i eksplodirala ubivši nekog jer su izgubili kontrolu kretanja.
To se stalno dešava na obje strane ne znam šta to vama treba da znači ili šta se u vašim glavama dešava i kako to vidite?