Moze li izvor. I imena tih navodno 152 poginulih hrvatskih vojnika.
Posto je u javnosti poznat samo jedan slucaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li izvor. I imena tih navodno 152 poginulih hrvatskih vojnika.
Pa on je odgovorio u vašem stilu. Kad god je postavljeno pitanje odgovori su biliDakel, prosipas suplju jer ne mozes naci niti jedan primjer poginulog regularnog vojnika jedne od drzava NATO pakta? A tvrdis da ih je na desetine tisuca.
Imaš sve na google !!!Moze li izvor. I imena tih navodno 152 poginulih hrvatskih vojnika.
Posto je u javnosti poznat samo jedan slucaj.
Na googlu nema nista. U tome i je problem. Zvanicno je stradao samo jedan hrvatski placenik u Ukrajini.Imaš sve na google !!!
![]()
Dilberu, zato i potpisuju placenicke ugovore...dakle, kao pojedinci, koji ne pripadaju ni jednoj armiji....kako prigodno za NATO soldatesku...kao prvo NATO NEMA, ponavljam, NEMA, svoju vojsku....dakle ako neki vojnici iz američke jedinice (US Army) ili njemackog Bundesvera, ili francuske armije, budu upućeni na front u Ukrajinu, oni su vec po difoltu placenici, profesionalna vojska...njihovi ugovori vjerovatno vec pokrivaju ovo o cemu piscem, ali sve to je za tebe Spansko Selo, jer pojma nemas o životu....Mozemo li zakljuciti da se u Ukrajini bori i vojska republike Srbije sa obzirom na visok broj poginulih Srba na strani Rusije?
I o kojem broju je rijec? U Hrvatskoj je poznat samo jedan slucaj poginulog placenika. U Njemackoj mislim 3. Gdje je ostatak tih desetina tisuca poginulih placenika iz NATO zemalja? Odakle dolaze?
Ne nije radi se o prodaji oružja Tunguziji.da , dobro, ali to nije tema , fokusirao si se na Srbe opet.... ti bas ne volis Srbe
Zvanično, sve ti govori. Zvanično je samo 1 i otišaoNa googlu nema nista. U tome i je problem. Zvanicno je stradao samo jedan hrvatski placenik u Ukrajini.
A kenhuraov dubiozni izvor tvrdi da se radi o preko 150 osoba.
Ja se samo pitam gdje su ti ljudi?
Na zapadu se, za razliku od Rusije zivot cijeni i da pogine vise od pet ljudi to bi bilo u svim medijima.Dilberu, zato i potpisuju placenicke ugovore...dakle, kao pojedinci, koji ne pripadaju ni jednoj armiji....kako prigodno za NATO soldatesku...kao prvo NATO NEMA, ponavljam, NEMA, svoju vojsku....dakle ako neki vojnici iz američke jedinice (US Army) ili njemackog Bundesvera, ili francuske armije, budu upućeni na front u Ukrajinu, oni su vec po defoltu placenici, profesionalna vojska...njihovi ugovori vjerovatno vec pokrivaju ovo o cemu piscem, ali sve to je za tebe Spansko Selo, jer pojma nemas o životu....
Jel ti mozes razumijeti jednu prostu stvar - NATO NEMA SVOJU VOJSKU...NEMA...Na zapadu se, za razliku od Rusije zivot cijeni i da pogine vise od pet ljudi to bi bilo u svim medijima.
Ali tih clanaka na tvoju zalost nema. DAkle, radi se samo o debilnoj ruskoj propagandi. A broj mrtvih NATO vojnika je i dalje nula. Dok je broj poginulih i ranjenih Rusa vjerovatno presao cifru od pola milijuna.
DAjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjNa zapadu se, za razliku od Rusije zivot cijeni i da pogine vise od pet ljudi to bi bilo u svim medijima.
Ali tih clanaka na tvoju zalost nema. DAkle, radi se samo o debilnoj ruskoj propagandi. A broj mrtvih NATO vojnika je i dalje nula. Dok je broj poginulih i ranjenih Rusa vjerovatno presao cifru od pola milijuna.
Ne, ali ali clanice NATO-a imaju svoju vosjku.Jel ti mozes razumijeti jednu prostu stvar - NATO NEMA SVOJU VOJSKU...NEMA...
Očigledno si se potresao čim zamuckuješNe, ali ali clanice NATO-a imaju svoju vosjku.

Da, ti tvrdis da je poginulo preko 150 hrvatskih gradjana u Ukrajini. Toliko Hrvata otprilike pogine u prometnim nesrecama na godisnjoj bazi. O tim ljudima koji poginu u prometu mozes naci na tisuce clanaka u medijima.DAjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
![]()
Potraži pod nacisti ustaše i naćićeš sve te zločince koji su se preselili, hvala Bogu, kod Hitlera, Pavelića i Bandere... Prestale su da lavuckaju ustaške kere ...Na googlu nema nista. U tome i je problem. Zvanicno je stradao samo jedan hrvatski placenik u Ukrajini.
A Lakicevicev dubiozni izvor tvrdi da se radi o preko 150 osoba.
Ja se samo pitam gdje su ti ljudi?
Ili ce ipak biti da se ponovo radi o ruskim lazima ili propagandi?

Dilberu, zato i potpisuju placenicke ugovore...dakle, kao pojedinci, koji ne pripadaju ni jednoj armiji....kako prigodno za NATO soldatesku...kao prvo NATO NEMA, ponavljam, NEMA, svoju vojsku....dakle ako neki vojnici iz američke jedinice (US Army) ili njemackog Bundesvera, ili francuske armije, budu upućeni na front u Ukrajinu, oni su vec po defoltu placenici, profesionalna vojska...njihovi ugovori vjerovatno vec pokrivaju ovo o cemu piscem, ali sve to je za tebe Spansko Selo, jer pojma nemas o životu....
Bravo, majstore...vidiš, ja cijelo vrijeme pisem o tome....Ne, ali ali clanice NATO-a imaju svoju vosjku.
Bio u njoj i veoma je dobro opremljena robom iz EU i USA ...
Trgovine Hugo Boss ponovno su otvorene u Moskvi nakon 2 godine - u trgovačkom centru Evropeisky
Pogledajte prilog 1614730
Razmisli još jednom, shvatićešDa, ti tvrdis da je poginulo preko 150 hrvatskih gradjana u Ukrajini. Toliko Hrvata otprilike pogine u prometnim nesrecama na godisnjoj bazi. O tim ljudima koji poginu u prometu mozes naci na tisuce clanaka u medijima.
O onim poginulim u Ukrajini niti jedan, Zasto mislis sto je to tako?
Ok. broj poginulih vojnika clanica NATO pakta jos uvijek nula.Bravo, majstore...vidiš, ja cijelo vrijeme pisem o tome....
Ne znam za zarobljavanje, ali su ih pobili hrpu....sto je jedino i bitno, u stvari...U cijeloj priči je bitan broj vojnika stranaca u koji je beznačajan u odnosu na broj domaćih vojnika.
Ne računa se broj instruktora koji ima ko zna koliko ali toga je bilo i u Vijetnamu.
Gdje su ti silni strani plaćenici, Rusi još ni jednog nisu uhvatili i zarobili.
Prema MO Rusije na ukrajinskoj strani je poginulo 42 Hrvata, šta je malo jači SF.
Ja sam razmislio. Ja mislim da ti nisi.Razmisli još jednom, shvatićeš
Da li je u Hrvatskoj dozvoljeno da odeš u nekuu drugu državu da ratuješ i da se posle vratiš slobodno, bez da ti bude suđeno ?Ja sam razmislio. Ja mislim da ti nisi.