Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.921
Kako ono beše…U prvoj polovici 2024. ruski savezni proračun potrošio je rekordnih 5,3 trilijuna rubalja (59 milijardi dolara) na obranu.
Ima se i može se...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ono beše…U prvoj polovici 2024. ruski savezni proračun potrošio je rekordnih 5,3 trilijuna rubalja (59 milijardi dolara) na obranu.
Ima se i može se...
Stanje se promenilo,ako mislis da ce Rusija da cuti dok se bombarduje Moskva ok,nemoj posle da se zalis.Seti se tamo negde, februara 2022e
Putin "ako se bilo ko bude umesao"
Od pancira postepeno do avijacije sve je stiglo i jos ce
Rakete dugog dometa su davno isporucene samo nije rokano duboko u Rusiju njima, nego dronovima
Cak sta vise, nisam uopste siguran da ce doneti bilo kakvu razliku, jer ruska PVO je daleko efikasnija protiv tako velikog cilja kao sto je krstareca raketa nego protiv dronova
Isto vazi i za ruske napade u suprotnom pravcu, ruski dronovi su daleko vise uradili nego krstarece
Da ne pominjemo koliko su dronovi jeftino oruzje u odnosu na ruske i nato kratarece, mozes slati stotine po ceni jedne rakete i pogoditi desetine ciljeva, cak i ako 90% bude oboreno a nece, i dalje pogadjas mnogo bolje nego krstarecom
934 dan, spasiti Putinovo roblje i topovsko meso je bogougodno delo.![]()
Meni se cini da je koliko pre par dana bilo udara na Moskvu, i oko Moskve, ispravi me ako gresimStanje se promenilo,ako mislis da ce Rusija da cuti dok se bombarduje Moskva ok,nemoj posle da se zalis.
putin je sprdnja. samo sramoti ruski narod. sere pa pojede i tako iznova.Seti se tamo negde, februara 2022e
Putin "ako se bilo ko bude umesao"
Od pancira postepeno do avijacije sve je stiglo i jos ce
Rakete dugog dometa su davno isporucene samo nije rokano duboko u Rusiju njima, nego dronovima
Cak sta vise, nisam uopste siguran da ce doneti bilo kakvu razliku, jer ruska PVO je daleko efikasnija protiv tako velikog cilja kao sto je krstareca raketa nego protiv dronova
Isto vazi i za ruske napade u suprotnom pravcu, ruski dronovi su daleko vise uradili nego krstarece
Da ne pominjemo koliko su dronovi jeftino oruzje u odnosu na ruske i nato kratarece, mozes slati stotine po ceni jedne rakete i pogoditi desetine ciljeva, cak i ako 90% bude oboreno a nece, i dalje pogadjas mnogo bolje nego krstarecom
nadajmo se da ce konacno prelazak preko crvene linije biti i kaznjenStanje se promenilo,ako mislis da ce Rusija da cuti dok se bombarduje Moskva ok,nemoj posle da se zalis.
Koja po redu?nadajmo se da ce konacno prelazak preko crvene linije biti i kaznjen
Vidiš kako su Rusi kulturan narod, sa pasošem i u rat idu....a Ukri nose samo crvenu traku za lepljenje....Mastislave, zar ne dosadis sam sebi, sa ovakvim budalaštinama.....934 dan, spasiti Putinovo roblje i topovsko meso je bogougodno delo.![]()
ma , ijjjebalo ih toTi nisi pratio vesti? Ovo je bio pokušaj Ukrajine da rasterete glavnu liniju fronta, ali im nije uspelo. Rusi nisu poslali tu vojsku, već su nastavili da oslobađaju teritorije. A sad su doveli dovoljno rezervbi i započeli čišćenje, Za ovih par dana su oslobodili dosta. Ali kao što sam napisao, ozbiljnu količinu vojnika i tehnike su ukri poslali i nije tako lako pobediti ih.
Bilo je,samo dron i ozbiljnu raketu ne mozes da poredis.Meni se cini da je koliko pre par dana bilo udara na Moskvu, i oko Moskve, ispravi me ako gresim
Ja bih ipak rekao da su napadi na sisteme nuklearne trijade i radare za rano upozoravanje daleko opasniji bar jedno 500x
To je ono sto moze da eskalira rat, a ne napad na neku random fabriku gde god da je, sve da je smestena 10 metara pored spavace Sobe Vladimira Putina
Vidiš ovaj most? To je bila zadnja nada tvojih Ukra.Anno Domini 2022![]()
![]()
Nov ulov, tvoji Ukri:934 dan, spasiti Putinovo roblje i topovsko meso je bogougodno delo.![]()
![]()
Ne rece nista o ruskim satelitima?Odlicno, onda je opravdan i ruski odgovor u vidu obaranja satelita i uzvratnih udara na NATO logistiku, stvarno niceg posebnog nema u tome.![]()