- Poruka
- 11.007
Vreme je da i Rusi na isti način počnu da trebe te nacističke teroriste ....Amerikanci te napade letelicama na solitere zovu terorizam, pa posle toga napadaju sve što žele. Dakle...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vreme je da i Rusi na isti način počnu da trebe te nacističke teroriste ....Amerikanci te napade letelicama na solitere zovu terorizam, pa posle toga napadaju sve što žele. Dakle...
Vidis, to je tvoj problem, nije lepo da generalizujesNesklon sam riječima botoksiranog vrtnog patuljka.
Podržavam te pajdo . Moj najbolji prijatelj je imao stan u strogom centru Osijeka . Imao je i automobil , motor , odličan brak a imao je i ušteđevine . U jednom trenutku je pokušao samoubistvo . Sva sreća da ga je žena pronašla na vrijeme u kadi svoj krvavog i bez svijesti . Kad sam to čuo bio sam u šoku . Rekao sam mu da bježi iz grada jer će da beton ubiti . Inače smo obojica odrasli u jednom selu kraj Osijeka . Imao je sreće da mu je žena iz Bapske a u Bapskoj je jedan gastarbajter koji se nije imao namjeru vraćati prodavao svoju kuću . Kupio je perfektnu prizemnicu od 100 kvadrata namještenu a na placu od 15 ari za 24.000 evra . Kasnije je prodao svoj stan za 63.000 evra . Sada se ne može nahvaliti svojim životom . Ili je u šumi ili na pecanju na Dunavu ili na moto susretima . Kad je prodao stan kupio je motocikl Hondu Goldwing 1800 ccm za 18.000 evra i sada je sa tim motorom glavna zvijezda na svim moto susretima . Nedavno smo se susreli na moto suretima u Mužlji kod Zrenjanina . On na svojoj Hondi a pošto ni ja nisam grbav došao sam na Jamahi Virago 750 ccm koju sam nedavno uvezao iz Švajcarske . To što sam već u 71. godini me ni malo ne uznemirava ni sprečava da uživam u životu .U ZG sam do mirovine. A čim se umirovim odlazim na selo. Imali smo sreće pa prošlo ljeto naslijedili imanje u Slavoniji.
Zapravo nitko drugi se nije htio toga prihvatiti jer ima puno posla, 12 k metara kvadratnih zemlje, kuća koju treba obnoviti, već smo nešto odradili i muka je s majstorima, te mala montažna drvena kućića. Ali, sve te muke i fizički rad su nemjerljivi s gradskim životom. Navečer kad ugasiš svjetlo vidiš zvjezdano nebo.
Očito je da baš i ne pratiš šta se dešava u Rusiji a i ne možeš ako ne znaš ruski jezik . Kod potpisivanja poslednjeg ugovora gasa sa Njemačkom Rusi su nudili Nijemcima tridesetogodišnji ugovor uz cijenu od 100 dolara za 1000 kubika . Nijemci su rekli da im je preskupo i nisu pristali . Koliko je to bio povoljan ugovor pokazuje podatak da Srbija sada kupuje od Rusije gas po cijeni koja je veća od 300 dolara za 1000 kubika i presretni su zbog te cijene . Što se tiče nafte Rusiji je isplativa svaka cijena koja je veća od 40 dolara za barel a siguran sam da Kina plaća i veću cijenu od toga . Rusija i Kina već imaju gasovod Snaga Sibira koji ima veći kapacitet nego Sjeverni tok a već je isprojektovan i Snaga Sibira 2 . Rusija i Kina su već isprojektovali kanal kojim će spojiti rijeku Volgu sa Indijskim okeanom . Taj kanal će prolaziti kroz Iran . Brzu prugu kroz Srbiju grade Kinezi i Rusi . Ta pruga će spajati luke Pirej i Solun sa Budimpeštom a dio je projekta " jedan pojas - jedan put "Rusija je trgovala sa Zapadom uz pristojne cijene uz izgrađenu transportnu infrastrukturu.
Kina sa Rusijom trguje po diskontnim cijenama bez izgrađene infrastrukture.
Nije on nesretnik jedini takav, svi se oni razumeju u sve. To je poseban sklop ljudi, nije tu pamet u pitanju, nesto drugo je tu problem.Ti si siguran... Ti ne samo da si ekspert za sve teme, od monetarne ekonomije do vojne doktrine, vec si pronikao u psihu i um istorijskih licnosti. Deder nam reci, kako se Cercil osecao kada je pustio prdez tokom konferencije na Jalti, te kako je to, prvenstveno, protumacio Dzugasvili?
Mene tupavci ubjeđuju da su Berlin oslobodili Sovjeti i zapadni saveznici zajedno mada su se Amerikanci zaustavili na obalama rijeke Elbe koja je udaljena od Berlina 50 kilometara .
Veze nemajuMene tupavci ubjeđuju da su Berlin oslobodili Sovjeti i zapadni saveznici zajedno mada su se Amerikanci zaustavili na obalama rijeke Elbe koja je udaljena od Berlina 50 kilometara .
Domaći problemi, bit će ih još .Amerikanci te napade letelicama na solitere zovu terorizam, pa posle toga napadaju sve što žele. Dakle...

Bitna je količina..Očito je da baš i ne pratiš šta se dešava u Rusiji a i ne možeš ako ne znaš ruski jezik . Kod potpisivanja poslednjeg ugovora gasa sa Njemačkom Rusi su nudili Nijemcima tridesetogodišnji ugovor uz cijenu od 100 dolara za 1000 kubika . Nijemci su rekli da im je preskupo i nisu pristali . Koliko je to bio povoljan ugovor pokazuje podatak da Srbija sada kupuje od Rusije gas po cijeni koja je veća od 300 dolara za 1000 kubika i presretni su zbog te cijene . Što se tiče nafte Rusiji je isplativa svaka cijena koja je veća od 40 dolara za barel a siguran sam da Kina plaća i veću cijenu od toga . Rusija i Kina već imaju gasovod Snaga Sibira koji ima veći kapacitet nego Sjeverni tok a već je isprojektovan i Snaga Sibira 2 . Rusija i Kina su već isprojektovali kanal kojim će spojiti rijeku Volgu sa Indijskim okeanom . Taj kanal će prolaziti kroz Iran . Brzu prugu kroz Srbiju grade Kinezi i Rusi . Ta pruga će spajati luke Pirej i Solun sa Budimpeštom a dio je projekta " jedan pojas - jedan put "
Tako je, sad teroristi iz Ukrajine imaju probleme.Domaći problemi, bit će ih još .
To je zaista nebitnoДа се не бих детаљно расписивао, а веруј ми да бих могао, али није тема, само једна техничка исправка. Прст је на обарачу само у филмовима. Сваки професионалац држи прст поред обарача, да опет не објашњавам зашто.
Nikakve veze nema sposobnost njemačkih armija da se brane od Rusa, sa činjenicom da su im Saveznici osvojili pozadinu i više nisu imali municije ni goriva da se brane od Rusa.Mene tupavci ubjeđuju da su Berlin oslobodili Sovjeti i zapadni saveznici zajedno
Imaju sa terorističkom državom Rusijom.Tako je, sad teroristi iz Ukrajine imaju probleme.
a zasto onda usrrainci napdaju i ulaze u rusku teritoriju ,u Donbas ?Imaju sa terorističkom državom Rusijom.
Tako je u svim državama , svim sistemima i svim firmama a taj popust na količinu se zove rabat . Mnogi misle da Rusija živi od izvora nafte ( svjetska benzinska pumpa ) iako Rusija više zarađuje od izvoza poljoprivrednih proizvoda nego od nafte . Rusija je sada najveći izvoznik pšenice na svijetu a u vrijeme Jeljcina je uvozila iz SAD milione tona godišnje .Bitna je količina..
VI da ste dobili bilo koji rat ne bi ovde nama gubitnicima drzali lekcije.Nikakve veze nema sposobnost njemačkih armija da se brane od Rusa, sa činjenicom da su im Saveznici osvojili pozadinu i više nisu imali municije ni goriva da se brane od Rusa.
Zato ste svaki rat i izgubili, jer veze sa životom nemate.
otkada su te pustili izne pratim previše dešavanja u Ukrajini, pa ako neko može da me obavesti kakva je trenutna situacija.
jel su Rusi osvojili Kijev? jel su u'vatili/ubili Zelenskog? jel su već krenuli na Poljsku? jel su Francuzi/Englezi popili po koju nuklearku kao opomenu za to što pomažu Ukrajinu?
ovakve i slične tvrdnje su ranije pisali dežurni ovde na forumu kao stvari koje će vrlo brzo desiti, pa da pitam šta bi?!
Ne lupetaj . Iskrcavanje u Normandiji je bilo u junu 1944. godine . U to vrijeme su i babe na pijaci znale da je Hitler izgubio rat . Kad su bivšim partizanima upisivali u radne knjižice borački staž bilo je najbitnije da li su u partizane ušli prije staljingradske bitke ili poslije . Onom koji je otišao u partizane prije staljingradske bitke je upisan ratni staž u dvostrukom trajanju što znači da mu je 4 godine ratovanja upisano kao 8 godina radnog staža . Oni drugi su dobili godinu za godinu .Nikakve veze nema sposobnost njemačkih armija da se brane od Rusa, sa činjenicom da su im Saveznici osvojili pozadinu i više nisu imali municije ni goriva da se brane od Rusa.
Zato ste svaki rat i izgubili, jer veze sa životom nemate.
Hapšenje Putina je realno kao i hapšenje Hitlera u Hrvatskoj u vrijeme kad je njemačka vojska ulazila u Zagreb .Putin je sleteo u Mongoliju,ocekujemo hapsenje i kmeket ustasa kad se to ne bude desilo
Nećete prežaliti pijanog Jeljcina još barem 50 godina .Imaju sa terorističkom državom Rusijom.
Putina ne bi smeli u Parizu da hapse ako bi resio da proseta gradom.Hapšenje Putina je realno kao i hapšenje Hitlera u Hrvatskoj u vrijeme kad je njemačka vojska ulazila u Zagreb .
Putin broji poslednje dane...