Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pretpostavljao sam...član plemena se otrgnuo..to znači da je prva putinova vlada bila kompletno židovska
...
Putin je rođen 1952. godine, a 1967. imao bi 14 godina.

Prijevod članka sugerira da je putovao sa svojom majkom koja bi trebala imati bliske rođake u Izraelu za ulazak, jer je u to vrijeme samo bliskim rođacima bio dopušten ulazak.

To bi sugeriralo da je posjetio Izrael i dobio ulazak samo zato što mu je majka doista bila Židovka

1725288441477.png

Само се малчице зајебали и уништили прелепу и богати землју од 43 милона становника , Укри су се зајебали што су поверовали лажлјивом и дволичном западу
Колико мараш бити глуп .........................
Толико да у вицевима замјениш Мују и Хасу; глуп као славоукр?

ALEKSANDAR DUGIN: VRIJEME JE ZA BORBU PROTIV LIBERALNOG POREDKA

“Jednostavno ne postoji nešto poput dobrog liberala. Svi liberali su na strani Svjetske vlade i zapadne hegemonije. I svatko sa svoje strane je apsolutni neprijatelj i prave desnice i prave ljevice. Jer kapitalizam je čisto zlo. Mora se rušiti s desne i s lijeve strane, istovremeno. Nasuprot tome, liberali poput Sorosa su ti koji manipuliraju nesvjesnom "desnicom" i korumpiranom raspadnutom "ljevicom" u svoju korist. Ono što nam treba je savez desnice i ljevice protiv liberala. To je ono što nam treba, kako unutar tako i izvan Rusije.”

Putina ne bi smeli u Parizu da hapse ako bi resio da proseta gradom.
Ispričaću ti detalje o sastanku predsjednika Francuske Nikole Sarkozija i Putina . Svjedok je bila jedna Srpkinja koja je bila službeni prevodilac na tom sastanku . Sarkozi se prije sastanka junačio u medijima da će pokazati Putinu nanu naninu . Sastanak je bio u Moskvi . Prevodilac govori da je prvi počeo govoriti Sarkozi . 15 minuta je bljuvao vatru a Putin ga je šuteći posmatrao . Kad je Sarkozi prestao Putin da upita da li je završio . Sarkozi potvrdi da jeste . A sada saslušajte vi mene i ne prekidajte me jer ni ja vas nisam prekidao . Ovakvo je realno stanje : Vi ste predsjednik ovolike države ( pa sa dva prsta pokaže rastojanje od dva cenrtimetra ) a ja sa predsjednik ovolike države ( pa širom raširi obe ruke najviše što je mogao ) . Ja mogu da vas zgazim kao žohara a mogu od vas da napravim velikog evropskog političara a vi razmislite kojim ćete putem krenuti . Sastanak je završen . Kamere su kasnije zabilježile trenutak kad je Sarkozi izašao sa sastanka i izgledao je kao da je izašao iz veš mašine . Zamuckivao je i nije mogao izgovoriti ni jednu smislenu rečenicu . Novinari su bili u šoku jer nisu mogli objasniti njegovo stanje .

Ispričaću ti detalje o sastanku predsjednika Francuske Nikole Sarkozija i Putina . Svjedok je bila jedna Srpkinja koja je bila službeni prevodilac na tom sastanku . Sarkozi se prije sastanka junačio u medijima da će pokazati Putinu nanu naninu . Sastanak je bio u Moskvi . Prevodilac govori da je prvi počeo govoriti Sarkozi . 15 minuta je bljuvao vatru a Putin ga je šuteći posmatrao . Kad je Sarkozi prestao Putin da upita da li je završio . Sarkozi potvrdi da jeste . A sada saslušajte vi mene i ne prekidajte me jer ni ja vas nisam prekidao . Ovakvo je realno stanje : Vi ste predsjednik ovolike države ( pa sa dva prsta pokaže rastojanje od dva cenrtimetra ) a ja sa predsjednik ovolike države ( pa širom raširi obe ruke najviše što je mogao ) . Ja mogu da vas zgazim kao žohara a mogu od vas da napravim velikog evropskog političara a vi razmislite kojim ćete putem krenuti . Sastanak je završen . Kamere su kasnije zabilježile trenutak kad je Sarkozi izašao sa sastanka i izgledao je kao da je izašao iz veš mašine . Zamuckivao je i nije mogao izgovoriti ni jednu smislenu rečenicu . Novinari su bili u šoku jer nisu mogli objasniti njegovo stanje .
sarkozi?...jel za vrijeme njega rusija naručila izgradnju dva nosača helikoptera od francuza?

. Dok su Francuzi eksploatisali uranijum Niger je od jedne tone uranijumskog koncentrata zarađivao 8 dolara . Od kada su uranijum počeli eksploatisati Rusi Niger zarađuje 300 dolara po toni .
Нелојална конкуренција са руске стране. Није фер! И шта ће сад Французи, а толико су дали Нигеру? :mrgreen:

ISW

Institut za proučavanje rata: broj slučajeva „prijateljske vatre“ porastao je u redovima ukrajinskih trupa za 400%
Neobučeni vojnici otvaraju vatru na sve što se kreće, ranjavaju i ubijaju svoje saborce jer su u panici i neorijentisani u taktičkoj situaciji.

"Ватрено крштење" је огроман изазов. Већина преживелих се некако прилагоди, а неки се уплаше за цео живот и никада нису употребљиви. То нико за себе не може да каже унапред, ма какве школе и обуке прошао.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back