Hapšenje Putina je realno kao i hapšenje Bibija u USA u vrijeme kad je izraelska vojska ulazila u Gazu .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hapšenje Putina je realno kao i hapšenje Bibija u USA u vrijeme kad je izraelska vojska ulazila u Gazu .
Aha.Putin broji poslednje dane...

E hebeš takvog predsednika.Mongolija: *Dočekuje Putina s crvenim tepihom i počasnom gardom*

Толико да у вицевима замјениш Мују и Хасу; глуп као славоукр?Само се малчице зајебали и уништили прелепу и богати землју од 43 милона становника , Укри су се зајебали што су поверовали лажлјивом и дволичном западу
Колико мараш бити глуп .........................
Ispričaću ti detalje o sastanku predsjednika Francuske Nikole Sarkozija i Putina . Svjedok je bila jedna Srpkinja koja je bila službeni prevodilac na tom sastanku . Sarkozi se prije sastanka junačio u medijima da će pokazati Putinu nanu naninu . Sastanak je bio u Moskvi . Prevodilac govori da je prvi počeo govoriti Sarkozi . 15 minuta je bljuvao vatru a Putin ga je šuteći posmatrao . Kad je Sarkozi prestao Putin da upita da li je završio . Sarkozi potvrdi da jeste . A sada saslušajte vi mene i ne prekidajte me jer ni ja vas nisam prekidao . Ovakvo je realno stanje : Vi ste predsjednik ovolike države ( pa sa dva prsta pokaže rastojanje od dva cenrtimetra ) a ja sa predsjednik ovolike države ( pa širom raširi obe ruke najviše što je mogao ) . Ja mogu da vas zgazim kao žohara a mogu od vas da napravim velikog evropskog političara a vi razmislite kojim ćete putem krenuti . Sastanak je završen . Kamere su kasnije zabilježile trenutak kad je Sarkozi izašao sa sastanka i izgledao je kao da je izašao iz veš mašine . Zamuckivao je i nije mogao izgovoriti ni jednu smislenu rečenicu . Novinari su bili u šoku jer nisu mogli objasniti njegovo stanje .Putina ne bi smeli u Parizu da hapse ako bi resio da proseta gradom.
Taj Geroman je u tvom rangu ...ne znam koji vise od vas dvojice voli ponjusit casu pa prema tome

Zbog ovoga je cijelu noć gorilo svjetlo u Pentagonu.
Ukrajinci su trenutno obustavili gađanje ruskih rafinerija.
Samo će gađati EE postrojenja..

Taj Geroman je u tvom rangu ...ne znam koji vise od vas dvojice voli ponjusit casu pa prema tome![]()

Čekaj, zar lik nije utovarivao haubice u zrakomlat?Ostalo vam još samo 9 Abramsa za utovar u zrakomlat![]()

sarkozi?...jel za vrijeme njega rusija naručila izgradnju dva nosača helikoptera od francuza?Ispričaću ti detalje o sastanku predsjednika Francuske Nikole Sarkozija i Putina . Svjedok je bila jedna Srpkinja koja je bila službeni prevodilac na tom sastanku . Sarkozi se prije sastanka junačio u medijima da će pokazati Putinu nanu naninu . Sastanak je bio u Moskvi . Prevodilac govori da je prvi počeo govoriti Sarkozi . 15 minuta je bljuvao vatru a Putin ga je šuteći posmatrao . Kad je Sarkozi prestao Putin da upita da li je završio . Sarkozi potvrdi da jeste . A sada saslušajte vi mene i ne prekidajte me jer ni ja vas nisam prekidao . Ovakvo je realno stanje : Vi ste predsjednik ovolike države ( pa sa dva prsta pokaže rastojanje od dva cenrtimetra ) a ja sa predsjednik ovolike države ( pa širom raširi obe ruke najviše što je mogao ) . Ja mogu da vas zgazim kao žohara a mogu od vas da napravim velikog evropskog političara a vi razmislite kojim ćete putem krenuti . Sastanak je završen . Kamere su kasnije zabilježile trenutak kad je Sarkozi izašao sa sastanka i izgledao je kao da je izašao iz veš mašine . Zamuckivao je i nije mogao izgovoriti ni jednu smislenu rečenicu . Novinari su bili u šoku jer nisu mogli objasniti njegovo stanje .
Do pobede nad nacizmomPutin broji poslednje dane...
Još jedna taktička bežanija
Нелојална конкуренција са руске стране. Није фер! И шта ће сад Французи, а толико су дали Нигеру?. Dok su Francuzi eksploatisali uranijum Niger je od jedne tone uranijumskog koncentrata zarađivao 8 dolara . Od kada su uranijum počeli eksploatisati Rusi Niger zarađuje 300 dolara po toni .

"Ватрено крштење" је огроман изазов. Већина преживелих се некако прилагоди, а неки се уплаше за цео живот и никада нису употребљиви. То нико за себе не може да каже унапред, ма какве школе и обуке прошао.ISW
Institut za proučavanje rata: broj slučajeva „prijateljske vatre“ porastao je u redovima ukrajinskih trupa za 400%
Neobučeni vojnici otvaraju vatru na sve što se kreće, ranjavaju i ubijaju svoje saborce jer su u panici i neorijentisani u taktičkoj situaciji.
Zato šta mogu.a zasto onda usrrainci napdaju i ulaze u rusku teritoriju ,u Donbas ?
Neće Rusi prežaliti botoksiranog vrtnog patuljka..Nećete prežaliti pijanog Jeljcina još barem 50 godina .