Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da ce im biti dovoljni dronovi. One ukrajinske dalekometne rakete kojima mogu vec danas gadjati Moskvu ce biti samo dodatni plus.

A o poljskoj granici, Rusi samo mogu sanjati. U najboljem slucaju mogu osvojiti jos koji kokosinjac u Donbasu i to uz ogromne zrtve i gubitak mase vojne tehnikae, kao onih 12 tenkova jucer.
Znas sta je dobra stvar,sto ni tebe ni mene ne zanima ukrajina,pa me mrzi da se vracam jedno isto,mrkli mrak je u kijevu i jos par regiona,pa necete imati info kako rusi bombarduju civile

I ja sam za to
Treba rusi za primer da zgovnaju jednu od NATO zemalja i da im pokažu da jenki neće ni q****da mrdnu zbog njih nego da im samo ponuide ugovor a za kupovinu oružja
Može za početak one čivave Litvanije , Estonije.....
Nisam ja za to jer bi verovatno zveknula blizu mene ali ne vidim neku drugu opciju gde Rusi mogu nesto da urade a da sve ne ode u 3pm ..

Koji si ti komedijaš . Mogu Ukrajinci dobiti tomahavk ali i može ekspoldirati NATO baza u Ramštajnu . Mogu i Huti slučajno naći kindžal u pijesku . Kako se Amerikanci prave grbavi u vezi Sjevernog toka 2 tako se i Rusi mogu praviti grbavi u vezi tih incidenata . Po meni će prije ili kasnije doći do ozbiljnog okršaja a onda će NATO države shvatiti da nemaju vojnike spremne da poginu . Jedini ozbiljni NATO vojnici su Ukrajinci a svi ostali su kerac od ofce .
Naravno. Isto kao sto su po kremljobotskom narativu i Ukrajinci bili **** od ovce prije nego sto su ih Rusi napali.

U stvarnom svijetu su i Poljaci vojna supersila za Ukrajinu. O kompletnom NATO-arsenalu i da ne govorim.

To sto je Rusija **** od ovce pa ne moze izaci na kraj ni sa propalom Ukajinom, pa cak ni u podrucjima sa vecinskim ruskim zivljem, je zasluga Putinovog rezima, cija korupcija je unistila rusku vojsku skoro u potpunosti. Bez Irana i Sjeverne Koreje i logisticke pomoci Kine bi vec bili u defenzivi.

GWacm61W8AAmwQy

Командант 11. моторизованог батаљона, који је напустио Карловку, биће деградиран. Читав батаљон је глупо сео у Карловку, који је 10 година био уливан у бетон, и једноставно га предао... Момак је имао 400 људи под командом, предао је групи од 40 људи... Ово је Оружане снаге Укр
4,3 милиона Украјинаца већ је претворено у избеглице у ЕУ.
Читава земља је девастирана, јер су ратни хушкачи НАТО-а и САД претворили Украјину у прокси ратно оруђе за пораз или слабљење Русије.
Да ли ће се Пољска и Немачка добровољно пријавити да буду геополитички пијун за америчко царство?

GWYuA1bXgAAxXJ8
Po procjeni nekadašnjeg premijera Ukrajine Nikolaja Azarova u Ukrajini sada nema više od 17 miliona stanovnika .

Nista KInzali i Iskanderi?
Zar ih Rusi nemaju na milijune u svojim vojnim skladistima?
Мноиго си одсечен од мозга
Увек прво иду дронови да би се офирао украински ПВО
У војној тактици се некада и пропусте пар комада да би се сакриле локације ПВО-а па кад крене теже наоружанје онда се активира
Но биће ноћас од свега на репертоару :zurka:
Нису се јенки узмували за джабе !

Мноиго си одсечен од мозга
Увек прво иду дронови да би се офирао украински ПВО
У војној тактици се некада и пропусте пар комада да би се сакриле локације ПВО-а па кад крене теже наоружанје онда се активира
Но бише нишас од свега на репертоару
Нису се јенки узмували за джабе !
Znaci veceras mozemo ocekivati do sada nevidjeni napad na Ukrajinu kao odmazdu za bombardiranje Moskve? Ok

Znaci veceras mozemo ocekivati do sada nevidjeni napad na Ukrajinu kao odmazdu za bombardiranje Moskve? Ok
Харков је 2 град по величини у украини , Познајем га добро
Можда је генерална проба за Кијев
Прем да је Русима првенствено зацртан цилј Одеса

:klap:
Sahra Vagenknecht :
1) Prvi koji je prekršio sporazum 2002. bio je američki predsednik Džordž Voker Buš, koji je odlučio da je neophodno izgraditi raketne baze u istočnoj Evropi za borbu protiv Al Kaide i Osame bin Ladena.
2) Sjedinjene Države su 2016. godine optužile Rusiju da je postavila rakete dugog dometa u Kalinjingradu, dokazujući to mutnim satelitskim snimcima, ali su odbile rusku ponudu da lično poseti i pregleda baze.
A Rusima je zabranjeno da posećuju američke baze u Rumuniji i Poljskoj.
3) Dolaskom Trampa je istekao sporazum o nenaoružavanju, ali Vašington nije želeo da ga produži i odbio je ruski predlog da se napravi moratorijum.

Šta je sledeće? Priča o specijalnom agentu Medvedevu i njegovoj nuklearnoj balalajci?

Mozda, vidjecemo.

Ali ako napada ne bude to znaci da je Rusija totalno u Qrcu, zar ne?
Кад ћеш да схватиш да землја од 150 мил становника , 2 војна сила , 4 економија 1. нуклеарна , највеђа држава по пространству са неограниченим природним ресурсима
НИКАДА НЕ МОЖЕ БИТИ У *****
Могу сам такви кокошари као ти и кококшинјци од држава где живиш

Кад ћеш да схватиш да землја од 150 мил становника , 2 војна сила , 4 економија 1. нуклеарна , највеђа држава по пространству са неограниченим природним ресурсима
НИКАДА НЕ МОЖЕ БИТИ У *****
Могу сам такви кокошари као ти и кококшинјци од држава где живиш
Naravno da su u Qrcu ako su potrosili rezerve dalekometni raketa.

Ta zemlja se raspada a ti i ne primjecujes.

Tako je Moderatorska buduca legendooo udri po civilima ali civila ima i u rassiji :per:
Samo sta ces arlaukat kad se majcica rassija zakrvi izmedju sebe za koga ces onda bit Buduca Legenda a Moderator:think:
Danas su padale kasetne bombe po belgorodu,e sad padaju iskanderi istom merom,samo je harkov iskljucen sa neta i struje da ne cvilite,tek ce da bude gadno

U redu je, i ja sam mislio da si ti u Moskvi, pored rafinerije ili elektrane.
Okej, F-16 je krš.
To ćeš isto reći za SU-27, Rusi isto koriste krš, ili ide klasična filoputinska "To je drugo™"?
Ne.
F16 je krs…
Ali , ameri imaju mnogo bolje avione, kao F15EX i F18… zatim F22 koji je top..
Ne moraju da daju Ukrajincima avione, mogu da im iznajme zajedno sa pilotima i posle SVO da im ovi vrate nazad…..
ove F35 ne treba da se trude da salju , to je najvece gov.. od aviona , taj ce da padne i pre nego sto doleti do ukrajine…

P.s.
Jel Trudie Larkin u tvom timu ili radi iz Sauthamptona sa drugim timom ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back