darda
Elita
- Poruka
- 16.799
jedini koji se tesi si upravo ti zato i pises takve glupostiSao se ti tjesi.
A Ukrajinci su tek poceli. Ironija je ta da je vrlo moguce da ce se Moskovljani ove zime smrzavati.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedini koji se tesi si upravo ti zato i pises takve glupostiSao se ti tjesi.
A Ukrajinci su tek poceli. Ironija je ta da je vrlo moguce da ce se Moskovljani ove zime smrzavati.
Ti si me sa nekim zamjenio. Vecina mojih progoza se ostvarila.ti sve sto si prognozirao od pocetka svo si fulao i to debelo ali te to ne sprecava da babavangises nove gluposti![]()
Jel ti to reklo na CNN-u?ceo svet je protiv rusije
ne nisam nijedna tvoja prognoza se nije ostvarila ispusili ti ukropi u svim onim mestima koja si rekao da rusi nikad nece osvojitiTi si me sa nekim zamjenio. Vecina mojih progoza se ostvarila.
Recimo da se upala zgrada i Rusija je u panici.Je li ovo pocelo sranje u Moskvi ili je netko opet zaboravio da ugasi cigaretu?
danas obeležavamo 85 godina početka drugog svetskog rata kada su nacistička njemačka i komunistička rusija napale i podelile poljskuJel ti to reklo na CNN-u?
Znas i sam da od toga nema nista. Kad ce te shvatiti da Rusija nije jedina sa atomskim oruzjem?
Pa cak i samo Ukrajina moze odgovoriti na takav napad time sto ce rasprsiti sav nuklearni otpad sirom Rusije i od Rusije napraviti nuklearnu pustinju.
Ti si me sa nekim zamjenio.ne nisam nijedna tvoja prognoza se nije ostvarila ispusili ti ukropi u svim onim mestima koja si rekao da rusi nikad nece osvojiti![]()
da li svestan gluposti koju su izvalio?Kako je pocelo, ne bi iskljucio ni da ce Ukrajinci dobiti Tomahawk rakete uskoro. Ali u svakom slucaju je za pocetak sasvim dovoljno ovih 500 km u kombinaciji sa sofisticiranijim dronovima.
Koliko god da su im zivci napeti, nitko od nijih nije spreman za kolektivno samoubojstvo. Pogotovo ne zbog Donbasa ili Krima.Ова реченица ти је ко руски рулет, кад опали касно ти је да сконташ гдје си погријешио, а живци код Руса све су више напети.
Прије него нешто лупиш као жељу, само размисли шта је то нуклеарна сила и што их до сада Отан није напао. Чак ни 90-их када су били пропали жестоко?
Русија је прије око деценију промјенила нуклеарну доктрину и тамо додала да никада више неће дозволити ратовање на својој територији. Ово што су дали попуст "својим" Украјинцима није трајно, већ подразумјева и количину безобразлука. У скорије вријеме је почело помињање још неких промјена у "нуклеарној доктрини".
Rusija, sa vojnom pomoći Irana, Sjeverne Koreje i Kine te plaćenicima Globalnog juga ratuje protiv Ukrajine koja nije dobila niti 1% vojnog ni ekonomskog potencijala NATO saveza. To su činjenice.ceo svet je protiv rusije
Nije, valja ih od kako piše.da li svestan gluposti koju su izvalio?![]()
ne nisam sve si fulaoTi si me sa nekim zamjenio.
Pa kad imaju helice za gasenje, ko je kriv sto ih usra ina nema !!!Helikopteri uzimaju vodu iz moskovskih jezera da pogase sve ovo šta im gori danas.
Bravo Putine, uspio si.
zaboravio si indiju, severnu koreju belorusijuRusija, sa vojnom pomoći Irana, Sjeverne Koreje i Kine te plaćenicima Globalnog juga ratuje protiv Ukrajine koja nije dobila niti 1% vojnog ni ekonomskog potencijala NATO saveza. To su činjenice.
Svetosavci žive u alternativnoj stvarnosti koja im je servirana iz mračnih KGB-ovih prostorija.Broj NATO teritorija sa kojih su poletjeli ukrajinski avioni na Ruse - nula.
Ne znam šta ti bulazniš o NATO članicama kada nijedna nije dala svoju teritoriju za korištenje Ukrajini.
Ne smiju, boje se Rusije, čak su odbili molbu Ukrovermahta da obaraju dronove iznad Ukrajine.
znali su rusi unapred šta ih čeka zato su se dobro snadbeli vatrogasnom tehnikom i vrećama za poginulePa kad imaju helice za gasenje, ko je kriv sto ih usra ina nema !!!![]()
Ostaše bez 25% države, pogibe im 700k ljudi + 700k se vodi kao nestalo............ itdA pokazatelj da ga Ukrajina gubi glasi kako
Nema potrebe za tim,Krim i Donbas su zavrsena prica,osim ako ne uleti poljska da brani krim od Rusije.Koliko god da su im zivci napeti, nitko od nijih nije spreman za kolektivno samoubojstvo. Pogotovo ne zbog Donbasa ili Krima.
e pa , tamo su zatvorenici radili sporet smederevas.Ето шансе за "Милан Благојевић" Смедерево.![]()
Poginulo je preko 100.000 Nato vojnika u Ukrajini i to je sve što su imali, najviše je u Ukrajini poginulo Amerikanaca, Britanaca, Poljaka, Francuza, Kanađana i Nemaca.Broj stradalih NATO vojnika jos uvijek nula
. Broj granata koje su eksplodirale na teritoriji neke NATO zemlje takodjer nula.
Kako nazivaš avion koji u trećoj minuti leta ubije 2 pilota?U redu je, i ja sam mislio da si ti u Moskvi, pored rafinerije ili elektrane.
Okej, F-16 je krš.
To ćeš isto reći za SU-27, Rusi isto koriste krš, ili ide klasična filoputinska "To je drugo™"?
Obelezicemo i kraj rata sa posranim rajhstagomdanas obeležavamo 85 godina početka drugog svetskog rata kada su nacistička njemačka i komunistička rusija napale i podelile poljsku
Sta se ostvarilo?Ti si me sa nekim zamjenio. Vecina mojih progoza se ostvarila.