Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znas i sam da od toga nema nista. Kad ce te shvatiti da Rusija nije jedina sa atomskim oruzjem?

Pa cak i samo Ukrajina moze odgovoriti na takav napad time sto ce rasprsiti sav nuklearni otpad sirom Rusije i od Rusije napraviti nuklearnu pustinju.

Није Русија једина са нуклеарним оружјем ал` је једина која може да уништи читав Запад, и наравно и она у томе буде уништена.
Ова реченица ти је ко руски рулет, кад опали касно ти је да сконташ гдје си погријешио, а живци код Руса све су више напети.
Прије него нешто лупиш као жељу, само размисли шта је то нуклеарна сила и што их до сада Отан није напао. Чак ни 90-их када су били пропали жестоко?
Русија је прије око деценију промјенила нуклеарну доктрину и тамо додала да никада више неће дозволити ратовање на својој територији. Ово што су дали попуст "својим" Украјинцима није трајно, већ подразумјева и количину безобразлука. У скорије вријеме је почело помињање још неких промјена у "нуклеарној доктрини".

Ова реченица ти је ко руски рулет, кад опали касно ти је да сконташ гдје си погријешио, а живци код Руса све су више напети.
Прије него нешто лупиш као жељу, само размисли шта је то нуклеарна сила и што их до сада Отан није напао. Чак ни 90-их када су били пропали жестоко?
Русија је прије око деценију промјенила нуклеарну доктрину и тамо додала да никада више неће дозволити ратовање на својој територији. Ово што су дали попуст "својим" Украјинцима није трајно, већ подразумјева и количину безобразлука. У скорије вријеме је почело помињање још неких промјена у "нуклеарној доктрини".
Koliko god da su im zivci napeti, nitko od nijih nije spreman za kolektivno samoubojstvo. Pogotovo ne zbog Donbasa ili Krima.

Broj NATO teritorija sa kojih su poletjeli ukrajinski avioni na Ruse - nula.

Ne znam šta ti bulazniš o NATO članicama kada nijedna nije dala svoju teritoriju za korištenje Ukrajini.

Ne smiju, boje se Rusije, čak su odbili molbu Ukrovermahta da obaraju dronove iznad Ukrajine.
Svetosavci žive u alternativnoj stvarnosti koja im je servirana iz mračnih KGB-ovih prostorija.

Koliko god da su im zivci napeti, nitko od nijih nije spreman za kolektivno samoubojstvo. Pogotovo ne zbog Donbasa ili Krima.
Nema potrebe za tim,Krim i Donbas su zavrsena prica,osim ako ne uleti poljska da brani krim od Rusije.

Cak,ja bih voleo da ukrajina dobije rakete kojima moze da pogodi moskvu,tada bi kijev bio 3 metra pod vodom

Ето шансе за "Милан Благојевић" Смедерево. ;)
e pa , tamo su zatvorenici radili sporet smederevas.
da bi i ispunili nove zahteve za izvoz , moraju da se obskrbe sa vise zatvorenike , pa predlazem ove iz najvisih krugova politicara i podguznih muva da se i tamo i presele.jednim udarcem , dobre stvari

Broj stradalih NATO vojnika jos uvijek nula
. Broj granata koje su eksplodirale na teritoriji neke NATO zemlje takodjer nula.
Poginulo je preko 100.000 Nato vojnika u Ukrajini i to je sve što su imali, najviše je u Ukrajini poginulo Amerikanaca, Britanaca, Poljaka, Francuza, Kanađana i Nemaca.
Inače prošlog meseca su 2 Nato generala Amerikanac i Poljak ubijena u Harkovu sa kinzalom.
Nego pošto Nato nema više pešadije da pošalje izgubiće rat protiv Rusije.
Već je došlo do popuštanja Nato fronta u Pokrovsku, gotovi su Nato nema pešadiju.

U redu je, i ja sam mislio da si ti u Moskvi, pored rafinerije ili elektrane.
Okej, F-16 je krš.
To ćeš isto reći za SU-27, Rusi isto koriste krš, ili ide klasična filoputinska "To je drugo™"?
Kako nazivaš avion koji u trećoj minuti leta ubije 2 pilota?

images

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back