Sve ce se to rijesiti. Samo se ti ne sekiraj.Odakle da lansiraju tomahawk?
Kopnena varijanta ima nuklearno punjenje,ostale se lansiraju sa mora.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve ce se to rijesiti. Samo se ti ne sekiraj.Odakle da lansiraju tomahawk?
Kopnena varijanta ima nuklearno punjenje,ostale se lansiraju sa mora.
Broj stradalih NATO vojnika jos uvijek nulaUpravo NATO gamad oseća da batina ima dva kraja. Sad vas Rusi biju drugim krajem.![]()
I nije ti ubedljiva tvrdnjaSve ce se to rijesiti. Samo se ti ne sekiraj.
Zasto nije. Kad sam ti prosle godine govorio da ce Ukrajinci rokati po Moskvi, mislio si takodjer da nije ubjedljiva tvrdnja.I nije ti ubedljiva tvrdnja
Broj stradalih NATO vojnika jos uvijek nula
. Broj granata koje su eksplodirale na teritoriji neke NATO zemlje takodjer nula.
А она ракета у центру Аграма?. Broj granata koje su eksplodirale na teritoriji neke NATO zemlje takodjer nula.
Da, to je manje vise vrhunac ruskih mogucnosti u borbi protiv NATO-aА она ракета у центру Аграма?![]()
Broj NATO teritorija sa kojih su poletjeli ukrajinski avioni na Ruse - nula.Broj stradalih NATO vojnika jos uvijek nula
. Broj granata koje su eksplodirale na teritoriji neke NATO zemlje takodjer nula.
Amerikanci su ih odbili za takve rakete, gdje ti živiš? U pećini?Zasto nije. Kad sam ti prosle godine govorio da ce Ukrajinci rokati po Moskvi, mislio si takodjer da nije ubjedljiva tvrdnja.
Zasto kategoricki iskljucujes mogucnost da ce Ukrajinci u u buducnosti imati balisticke rakete dometa veceg od tisucu km? Bilo da se radi o domacoj proizvodnji ili poklonjenim raketama?
Iako je 500 km sasvim dovoljno za gadjanje Kremlja.
Jos nismo stigli do tog nivoa kuhanja ruske zabe. Ali nece jos dugo.Amerikanci su ih odbili za takve rakete, gdje ti živiš? U pećini?
Zasto nije. Kad sam ti prosle godine govorio da ce Ukrajinci rokati po Moskvi, mislio si takodjer da nije ubjedljiva tvrdnja.
Zasto kategoricki iskljucujes mogucnost da ce Ukrajinci u u buducnosti imati balisticke rakete dometa veceg od tisucu km? Bilo da se radi o domacoj proizvodnji ili poklonjenim raketama?
Rat je,ja to nisam rekao,to sto ti zoves rokanjem je beznacajno i sitno,ako budu imali 1000 tih raketa samo za moskvu ce biti dovoljno da napravi ozbiljnu stetu.Zasto nije. Kad sam ti prosle godine govorio da ce Ukrajinci rokati po Moskvi, mislio si takodjer da nije ubjedljiva tvrdnja.
Ma da, samo nagađaš i predviđaš i vidiš neke poteze koji ne postoje nigdje osim u tvojoj glavi.Jos nismo stigli do tog nivoa kuhanja ruske zabe. Ali nece jos dugo.
Znas i sam da od toga nema nista. Kad ce te shvatiti da Rusija nije jedina sa atomskim oruzjem?И онда лету тице, лету авиЈони право на Пентагон, остала нуклеарна постројења, Бијелу кућу и тд. Схватамо ми тебе да си паметан, ал` смањи мало са просипањем толике памети!
Koliko su se Ukrajinci uplasili te opomene, vidjeli smo danas. Odlucili ljudi da Moskvu ostave bez struje i grijanja ove zime.Rat je,ja to nisam rekao,to sto ti zoves rokanjem je beznacajno i sitno,ako budu imali 1000 tih raketa samo za moskvu ce biti dovoljno da napravi ozbiljnu stetu.
Posto vas preorana ukrajina ne zanima,verujem da ce sledece divljanje kijeva zavrsiti rusenjem brane,opomenu su dobili u ponedeljak
"They are doing this right in front of us."
"They don't even care that we know, anymore."
"Because they know they can get away with it"
ceo svet je protiv rusijeОно што је једино (осим нуклеарних бг) се управо дешава са овим насумичним гранатирањем и слањем дронова. Додао бих и оне диверзије или тачније терористичке акције.
Упоредо са овом активностима, запад покушава са исламским милитантима да по “ меком трбуху” Русије прави проблеме. Негде успева, негде не и игранке се настављају. Јерменија је добила од Руса “шут карту” због пашињана и прозападне политике, па су изгубили део територије који су годинама држали.
Невероватна је мржња према Русији и због те мржње се не сагледавају ствари (ситуација) објективно већ искључиво навијачки.
Украјина и да опстане више никад неће осетити чари суверености јер су се задужили до петог колена.
Je li ovo pocelo sranje u Moskvi ili je netko opet zaboravio da ugasi cigaretu?
ti sve sto si prognozirao od pocetka svo si fulao i to debelo ali te to ne sprecava da babavangises nove glupostiNe ja nisam. Moj narativ je uvijek bio da ce se ovaj rat zavrsiti nekim "black swan" dogadjajem u Rusiji koji ce biti rezultat iscrpljivanja Rusije. Dakle kuhanje ruske zabe kroz postepenu demilitarizaciju, unistavanje vitalne infrastrukture i podsticanje nemira .
Pa ko pravi domacini........ Ne smeju gosti da tako brzo odu.Jučer Ukiji htjeli prebaciti jednu jedinicu sa Kurska na Pokrovsk, Rusi ih sve pobili u roku par minuta kazetnim raketama i Iskanderima, ne daju im da odu