Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gadjali su i ranije nasumično po centru ali ovo je zasta nigdje veze.Čista teroristička odmazda zapadnim oružjem.Da sam ja na mjestu Putina odavno bih centar Kijeva i sve administrativne zgrade poravnao medjutim mislim da su Rusi svjesni istorijsko-kulturne vrednosti svih tih zgrada i da je to jedini razlog zasto je do sada Kijev poštedjen u tom nekom masovnom gadjanu režima Zelenskog.Nisam nikada bio u Kijevu ali svi koji su bili kažu da je taj centralni dio stvarno lijep sa izuzetnim gradjevinama bogate istorije i kulture koja je direktno povezana sa istorijom i stare Rusije.
To je ! Najuže jezgro grada . Majdan Nezavisnosti i Ulica Hrešatik gde im je parlament i skupština . Rusi su civilizovani i imaju obzira prema kulturi i tradiciji .
Pitanje dokle se može tolerisati njihov bezobrazluk
Misli da će to bonbardovati jedino ako budu gadjali Moskvu
thumbs_b_c_1829d2dc457f6f7c73c980d3a532cf4c.jpg

kijev-ukrajina.jpg

Evo jedu hrčke kao i prošle zime, sve isto.
Jedino Belgorod izgleda drugačije 👇

Pogledajte prilog 1601522
Bilo pa prošlo
Odgovor se očekuje i sledi ! nočas , ukoliko sledećih par dana
Kao što je uvek bio . No ukrima lakše uterati u dupe no u glavu izgleda
Ukri su sve bliži 19 veku pa ko izdrži duže ???
Neće biti ovako kao da pališ travu

Ne brini ti za ruske rezerve, velika pozadina plus velika ledja u Kini.Rusija će ovaj sukob dobiti i biće krvavije nego što je trebalo biti ali to njje krivica Rusije.U početku mi je bilo žao ukrajinskog naroda medjutim kako ne vidim masovne proteste protiv rata i režima Zelenskog dobiće kako su birali.Istina ogroman broj Ukrajinaca je već van Ukrajine u Rusiji i EU.Ostala je sirotinja i fanatici,banderaši.Ne postoji scenario po kojem će ovaj brod završiti u mirnoj luci.
rusi ce dugo i tesko otplacivati i materijalne i moralne dugove ka ukrajini
decu ce da vode u bisokope da gledaju strahote koje su putinovi koljaci pravili civilima u ukrajini a pojam "rusija" ce biti zagadjen dugo vremena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back