Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.452
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Стигли смо до последње степенице на лествици ескалације. Пентагон је Украјини дао дозволу да погоди циљеве дубоко унутар Русије ракетама АТАЦМС.
Њима се може управљати само уз помоћ америчког сателитског циљања.
Вашингтон је сада директна страна у рату.
https://www.rt.com/news/603285-ukraine-us-weapons-zakharova/
https://x.com/i/status/1829608050136846349Izgleda da su spremni na sve...
I ima vise smisla, da ce povuci sve sa sobom u propast, nego mirnije prihvatiti za njih neprihvatljivu realnost...
Valjda nece...
SERGEJ LAVROV: „Na našoj strani su pravda i legitimni interesi Rusije, kao i Povelja UN, koja u svom uvodnom poglavlju zahteva poštovanje ljudskih prava, uključujući pravo na maternji jezik i veru.
Ovaj, kao i brojni drugi principi međunarodnog prava o kojima Zapad radije ćuti, pogaženi su, a Zapad je ostao nonšalantan kao da se ništa nije dogodilo.
To me navodi na zaključak da je sve ovo strateški cilj koji je kolektivni Zapad sebi postavio. Zato su naš principijelni stav i naša pobeda još važniji, ne samo za zaštitu legitimnih interesa Ruske Federacije, već i za zaštitu svetskog poretka koji će služiti interesima svih.
Ovaj svetski poredak treba da se zasniva na ključnom principu Povelje UN, a to je suverena ravnopravnost država, a ne na gnevu zlatne milijarde. Zlatna milijarda veruje da ima pravo da vlada svim i svima
— od Ukrajine do Južnog kineskog mora, u Africi, Latinskoj Americi i drugim regionima sveta.
Ovo doba je prošlo, što boli Zapad.
Nastoji da ovaj proces učini bolnim za sve ostale u iluzornoj nadi da će odložiti poslednje sate neokolonijalne ere."
vidi ovo
https://t.me/osirskiy/832
Budanov kod Zelenskog na snimku nekakav sastanak od danas ili od juce nisam siguran ne znam prevod sta pricaju. sta sada, dal da verujemo svojim ocima? ili tebi?
ti ispred dragstora svima pricao da ga roknuo Kinzal u onom cuvenom podrumu, na 420metara
i Princezu Kejt, i Lojda Ostina i 300 generala, i neki porucnik bese tamo snjima. I cela francuska legija stranaca sa sve podmornicom koju su nekako nagurali u podrum to samo ti znas kako, i 140.000 ustasa
jel ima neko da sam ga zaboravio, izvinjavam se, spisak tvojih lazi, ultra glupih lazi, je dugacak kilometrima
„Избрисаћемо Ф-16 на исти начин као што бришемо тенкове, оклопна возила и реактивне системе. Али ако се ови авиони користе са аеродрома трећих земаља, такве земље ће за нас постати легитимна мета” – председник Путин.Trrrtttt
Oborena tri F16
A da cestite akcije nisu ni videli
Predsjednik Volodimir Zelenski smijenio je Mikolu Oleščuka s mjesta zapovjednika Zračnih snaga Oružanih snaga Ukrajine.
"Odlučio sam smijeniti zapovjednika Zračnih snaga Oružanih snaga Ukrajine. Beskrajno sam zahvalan svim našim vojnim pilotima, inženjercima, vojnicima mobilnih vatrenih grupa i protuzračne obrane. Svima koji se stvarno bore za Ukrajinu. I zato se na razini tima moramo pobrinuti za sve naše vojnike", rekao je Zelenski.
Oleščuk je imenovan zapovjednikom zračnih snaga 9. kolovoza 2021. Na toj je poziciji zamijenio Sergeja Drozdova.
Retko kopipejstujem, ali...Аха, сигурно, својевремено су им уређени и зрели Мађари силом наметнули Ужгородску унију