- Poruka
- 187.841
NATO PVO jedinica Patriota trazi od ruskog biznismena isplatu 165.000 dolara za prvi oboren F16 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

T iu to tako iz glave bubneš2/3 svjetske populacije, kakvo glasanje, šta lupetaš ti?
Već smo pisali o tome, ne da mi se svakoj budali posebno objašnjavati.T iu to tako iz glave bubneš
Još samo navedi izvor...
Nisam ja pomenuo 2/3 na ruskoj strani to je tvoja umotvorina, ja sam rekao da zbog Rusije niko od navedenih nece niko ratovati ako dodje do sukoba Amerike i RusijeCeo svet a pominješ dvije trećine na strani Rusije? Ti si u svađi sa zdravim razumom, tebi je jedna trećina - cijeli svijet.
A znaš zašto? Zato što misliš da zapadni lideri treba da vladaju cijelim svijetom. To znači da pripadaš parazitima koji bi da žive na tuđi račun lagodno čak i ako to podrazumjeva stradanje miliona drugih.

Ti si napisao "ukrajinci i ceo svet gledati kako Putn kasapi Ukrajinu"Nisam ja pomenuo 2/3 na ruskoj strani to je tvoja umotvorina, ja sam rekao da zbog Rusije niko od navedenih nece niko ratovati ako dodje do sukoba Amerike i Rusije
napadala je od 2014 ali je putin cutao i trpeo i na kraju vise nije mogoInformer je drukčije pisao..
24.2 2022. Ukrajina je napala Rusiju.
Od 2014. godine, znači prije 17 godina.napadala je od 2014 ali je putin cutao i trpeo i na kraju vise nije mogo
ne razumete vi računanje godinaOd 2014. godine, znači prije 17 godina.

Tamo spadaju sve drzave koje su radosno prigrlile komuniste i polovina stanovnistva postala cinkarosi i dupelisci, neke drzave jesu bile u Varsavskom paktu i komunisticke ali su svo vreme pokazivale "odusevljenje i radost" zbog toga, mislim da ciuvave nisu od te sorte, jednostavno su premale da bi se oduprle.A u još poneke spadaju i ovi iz Baltičkih čivava ili ne?
Daj Bosanac nauči se već jednom pristojnosti..Već smo pisali o tome, ne da mi se svakoj budali posebno objašnjavati.
Do sad poginuse 4.278.339 ukrajinska vojnika, oko 7 milijuna je ranjeno od kojih 2 milijuna tesko, zarobljeno ili predalo se 11 milijunaSamo danas u Ljvovu 9 sahrana
Onih čija su tijela predata.Pogledajte prilog 1600869
Dobili su prioritetni tretman koji su zahtevaliKolumbijci koji su se na strani nacista borili protiv Rusa će da kopaju rudnike u Sibiru:
Pogledajte prilog 1600850Pogledajte prilog 1600851Pogledajte prilog 1600852Pogledajte prilog 1600853
Ti čitaš Informer?Informer je drukčije pisao..
24.2 2022. Ukrajina je napala Rusiju.
znaci u opitanju je pljacka ukrajinskih prirodnih bogatstva od strane rusije
Dmitrij Medvedev rekao istinu od 14,8 biliona dolara na Ukrajinu:
„Zašto kijevski neonacisti toliko žele da vrate Donbas, koji im je potpuno stran?
Zašto ih u tome očajnički podržavaju sve pobesnele životinje koje danas štite zapadni svet: od polumrtvog psa Bajdena do beznačajnih homunkula koji stoje uz smrdljivo korito reke na takozvanom Baltiku?
Razlog je banalan: treba im novac.
Prazna riznica neonacističke države neće se sama popuniti. Njegovi pokrovitelji to savršeno razumeju. Njihov cilj nije da favorizuju nesrećni ukrajinski narod, za koji nikada nisu marili.
Pristup mineralnim resursima je ono što može da nadoknadi tokove nepovratnog novca koji se topi pred našim očima u procesu beskrajne krađe od strane kijevskog korumpiranog ološa.
šta da radim? Moramo pronaći izvor. I pronađeno je! Razmislite o tome: prema otvorenim izvorima, ukupna vrednost ukrajinske mineralne baze procenjuje se na skoro 14,8 biliona dolara.
Istovremeno, 7,3 triliona dolara dolazi iz Luganske i Donjecke Narodne Republike. Odnosno, skoro polovina nacionalnog bogatstva bivše Ukrajine je Donbas!
Još 821 milijardu dolara procenjeno je za resurse Krimske, Zaporoške i Hersonske oblasti, koji su vraćeni Rusiji. Sve ovo čini skoro 63% ležišta uglja bivše Ukrajine, 42% nalazišta metala i 33% retkih zemalja i drugih važnih materijala, uključujući litijum.
A u zemljama Bandera zapadnjaka postoje resursi vredni samo 723 milijarde dolara, što ne prelazi 5% svih rezervi.
Dakle, ono što je izgubio neonacistički režim mora da se vrati po svaku cenu! Životi običnih Ukrajinaca nisu važni. To je ceo cinični interes zelenih mušica anglosaksonskog sveta“.
Pa liči im na kombajn...Ukropi poceli i sopstvenim dronovima DA RESETAJU NATO BREDLIJE
Ludooo burazeru ludooooo
SERGEJ LAVROV:
Dmitrij Medvedev rekao istinu od 14,8 biliona dolara na Ukrajinu:
„Zašto kijevski neonacisti toliko žele da vrate Donbas, koji im je potpuno stran?
Zašto ih u tome očajnički podržavaju sve pobesnele životinje koje danas štite zapadni svet: od polumrtvog psa Bajdena do beznačajnih homunkula koji stoje uz smrdljivo korito reke na takozvanom Baltiku?
Razlog je banalan: treba im novac.
Prazna riznica neonacističke države neće se sama popuniti. Njegovi pokrovitelji to savršeno razumeju. Njihov cilj nije da favorizuju nesrećni ukrajinski narod, za koji nikada nisu marili.
Pristup mineralnim resursima je ono što može da nadoknadi tokove nepovratnog novca koji se topi pred našim očima u procesu beskrajne krađe od strane kijevskog korumpiranog ološa.
šta da radim? Moramo pronaći izvor. I pronađeno je! Razmislite o tome: prema otvorenim izvorima, ukupna vrednost ukrajinske mineralne baze procenjuje se na skoro 14,8 biliona dolara.
Istovremeno, 7,3 triliona dolara dolazi iz Luganske i Donjecke Narodne Republike. Odnosno, skoro polovina nacionalnog bogatstva bivše Ukrajine je Donbas!
Još 821 milijardu dolara procenjeno je za resurse Krimske, Zaporoške i Hersonske oblasti, koji su vraćeni Rusiji. Sve ovo čini skoro 63% ležišta uglja bivše Ukrajine, 42% nalazišta metala i 33% retkih zemalja i drugih važnih materijala, uključujući litijum.
A u zemljama Bandera zapadnjaka postoje resursi vredni samo 723 milijarde dolara, što ne prelazi 5% svih rezervi.
Dakle, ono što je izgubio neonacistički režim mora da se vrati po svaku cenu! Životi običnih Ukrajinaca nisu važni. To je ceo cinični interes zelenih mušica anglosaksonskog sveta“.