Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to je potpuno ok, ako prihvatis da je velika vecina ruskih generala politicki podobna a vojno posmatrano najgora generacija ruskih oficira u 1000 godina ruskih ratova

Neprijatna cinjenica, ali tako je.
Do sada su se samo tri generala dokazala na ratistu u ruskoj komandi, a to je jedino merilo vojne vestine koja ce biti zapisana u knjigama istorije

Generali Surovikin, Lapin i Mordicev

Svi ostali su zreli za Staljinisticko streljanje i tu dodati i bivseg ministra Sojgua za lopovluk, cak njega prvog za odstrel
Znaci priznajes da Rusija postoji vise od 1000 godina.
Vidi se da nisi jeo nego pio vodu. Sada ne moras da razmisljas o tome da se ne ukakis

GWEzGOHXcAIc_Id

Od kraja Drugog svetskog rata, ova zgrada je potrošila oko 25 triliona dolara novca američkih poreskih obveznika, od čega je većina izgubljena.

Ona je direktno odgovorana za ubistva miliona civila i uništavanje čitavih društava

Bez sankcija
Nema zločina
Nema istrage

je l su našli onaj dron u Poljskoj od pre tri dana il ga još traže?? :D
šta kaže onaj NATO Poljski degenerik:
možda je pao a možda se vratio za Ukrajinu ..hahha

"Možda je pao, možda se vratio u Ukrajinu"​

Moguće je da se leteći objekt vratio na ukrajinski teritorij, stoga moramo ispitati svaku mogućnost kako njegova moguća prisutnost ne bi predstavljala nikakvu prijetnju lokalnom stanovništvu, rekao je potpukovnik Jacek Goryszewski za RMF.

Kako ističe, letjelicu su nadzirali poljski sustavi za nadzor zračnog prostora, a u zraku su bili i helikopteri.

"Vizualna identifikacija morala se dogoditi prije donošenja odluke o neutralizaciji objekta. Međutim, do ove konačne identifikacije nije došlo zbog vremenskih uvjeta", rekao je potpukovnik.

hehehe..znači trebaju vam idealni vremenski uslovi da identifikujete i oborite jbni dron :D
pa jbm ti kakvi idioti su u tom fašističkom savezu..dron ti leti pola sata iznad zemlje i nestane i ti ne znaš ni gde je ni šta je ni ko ga je poslao.. možda je pao a možda i nije.. ke njam vam se u pvo vaš raspali.. prošle godine preleteo 3 NATO fašističke države i srušio se u Zagrebu, sad ne znaju ni gde je..kakav krčev raspali savez jbt..i neko posle potcenjuje Rusiju i njenu vojsku.. treba da vas je sramota

Poslednja izmena:
Како кад их је укро ПВП све оборила? :namcor:
To laganje , samozavaravanje i taj lažni doping kojim ih pupa zapad tako će da plate gadno da će im trebati decenije da se oporavi to patrljče što će ostati od ukraine :fdlan:
Zapad ih laže i voza kao ovce , uliva im lažnu nadu i donira toliko tek da mogu da prežive i da nastave da se bore
Glupost ukrainskog rukovodstva je neograničena i ući će u sve anale najglupljeg rukovodjenja državom
Oni će posle pisati epove i kukumavčiti nad nestalom državom i kao po običaju kriviti ruse ne videći svoje rukovodstvo kao glavnog krivca koje je podmuklo iza ledja sa zapadom radilo na razbijanju rusije
Mnogo su glupi kad su samo i pomislili da se rusija može poraziti i da je u redu igrati podmuklu igru iza ledja sa komšijom i bratskim narodom Rusije

To laganje , samozavaravanje i taj lažni doping kojim ih pupa zapad tako će da plate gadno da će im trebati decenije da se oporavi to patrljče što će ostati od ukraine :fdlan:
Zapad ih laže i voza kao ovce , uliva im lažnu nadu i donira toliko tek da mogu da prežive i da nastave da se bore
Glupost ukrainskog rukovodstva je neograničena i ući će u sve anale najglupljeg rukovodjenja državom
Oni će posle pisati epove i kukumavčiti nad nestalom državom i kao po običaju kriviti ruse ne videći svoje rukovodstvo kao glavnog krivca koje je podmuklo iza ledja sa zapadom radilo na razbijanju rusije
Mnogo su glupi kad su samo i pomislili da se rusija može poraziti i da je u redu igrati podmuklu igru iza ledja sa komšijom i bratskim narodom Rusije
Nekima je borba za slobodu nedhvatljiva...
Predugo ovo traje moglo je biti gotovo za nekoliko dana..

Ništa već godinama, poslednje su bile Bosch rerna i ploča 2021, a i to je verovatno proizvedeno u Turskoj. Braća Kinezi sve prave kvalitetno a mnogo jeftinije, jedva čekam da zamenim i ovaj nemački auto kineskim.
nemačka auta su smeće
imao sam mercedesa B klasu, da zameniš jbnu sijalicu treba ti pola dana..crko mi alnaser nijedan majstor neće da ga radi jbt treba rasklopiti pola auta da se to sredi.. gvna obi čna..

Mi smo na rubu, na rubu ponora.Bliže smo nuklearnom ratu nego što smo ikad bili.Scott Ritter:
Nadam se da su svi čuli što je Lavrov rekao, da će, ako dođe do nuklearnog rata, Sjedinjene Države biti pogođene.Reći ću to još jednom samo da vaša publika razumije što govorim.Ako dođe do nuklearnog rata u Europi, Sjedinjene Države bit će pogođene.Rusija ne samo da će ozlijediti Sjedinjene Države, nego ako Rusija donese odluku o napadu, to će biti ubojiti napad osmišljen da uništi američku nuklearnu silu prije nego što se lansira kako bi se minimizirao američki kapacitet odmazde.

Mi smo na rubu, na rubu ponora.Bliže smo nuklearnom ratu nego što smo ikad bili.Scott Ritter:
Nadam se da su svi čuli što je Lavrov rekao, da će, ako dođe do nuklearnog rata, Sjedinjene Države biti pogođene.Reći ću to još jednom samo da vaša publika razumije što govorim.Ako dođe do nuklearnog rata u Europi, Sjedinjene Države bit će pogođene.Rusija ne samo da će ozlijediti Sjedinjene Države, nego ako Rusija donese odluku o napadu, to će biti ubojiti napad osmišljen da uništi američku nuklearnu silu prije nego što se lansira kako bi se minimizirao američki kapacitet odmazde.
pritisnuli su rusiju do granice pucanja
u moskvi vec gube nerve i hvata ih panika

Kolumbijski plaćenici uhapšeni u Venecueli i izručeni Moskvi zbog borbe na strani ukrajinskih oružanih snaga

▪ 18. jula, Aleksandar Ante i Hose Aron Medina (bivši vojnik koji je radio kao obezbeđenje) poleteli su iz Varšave za Madrid, a zatim su se prebacili u avion za Karakas da bi stigli u Bogotu. Medina je trebalo da stigne u Kolumbiju do 19. jula da sa porodicom proslavi rođendan, piše Kolumbijac El Tiempo.

▪ Na kraju, Medina i Ante nisu stigli kući. Izgubljeni su u Venecueli – kasnije se ispostavilo da su zadržani na aerodromu u Karakasu. Militanti su nosili uniforme ukrajinskih oružanih snaga i privukli su pažnju.

▪ Služili su u ukrajinskom nacionalističkom bataljonu "Karpatski sič", Medina je objavila snimke iz zemlje na društvenim mrežama. Njih je danas uhapsio Lefortovski sud u Moskvi, osumnjičeni su da su plaćenici (član 359 Krivičnog zakonika RF).
- RVvoenkor
GWFqPaBXwAAWqdu
GWFqPaWXgAEThM4

Bravo za Madura :klap:
Počinje saradnj a zemalja Briksa :namcor:

Марш !!! ТРОЛЧИНО !!!
pa razmisli sam (ako smes) zasto bi rusi ispalili nuklearke na europu i ameriku?
jedino ako osete da im je ugrozen opstanak kao drzave i nacije. Sigurno u moskvi marsali i generalisimusi ruske armije znaju pravo stanje njihovih jedinica i tehnike, i kad kazu putinu "stigli smo do kraja, ako ovako nastavimo jos malo odosmo u ambis" onda ce putin bled i drhtavim glasom reci "nema nam druge, lansirajte nuklearke, ako propadamo mi nek propadne i ceo svet"

nemačka auta su smeće
imao sam mercedesa B klasu, da zameniš jbnu sijalicu treba ti pola dana..crko mi alnaser nijedan majstor neće da ga radi jbt treba rasklopiti pola auta da se to sredi.. gvna obi čna..
Ja se davno bakćao sa onom toljagom od jednog brisača na 190 D
Ne može moraš imati poseban alat za to . Znači servis za banalnu popravku brisača :fdlan: To im je stara fora , sve prave da bi posle kupovao specijalizovani alat ili terao u servis
Prem da su dobri , moj brat kao taksista 3 puta obrtao kilometražu sa njim
A o starim legendarnim 124 da ne pričamo prem da nisu više toliko posebni kao pre
Ne zaostaju sad ni japanci ni kinezi za njima , a povoljnija cena što je bitan faktor
Škoda je isto dobra , uvek je bila .Česi su još pre 2WWW imali odličnu crnu metalurgiju

Poslednja izmena:
pa razmisli sam (ako smes) zasto bi rusi ispalili nuklearke na europu i ameriku?
jedino ako osete da im je ugrozen opstanak kao drzave i nacije. Sigurno u moskvi marsali i generalisimusi ruske armije znaju pravo stanje njihovih jedinica i tehnike, i kad kazu putinu "stigli smo do kraja, ako ovako nastavimo jos malo odosmo u ambis" onda ce putin bled i drhtavim glasom reci "nema nam druge, lansirajte nuklearke, ako propadamo mi nek propadne i ceo svet"
Niko neće ispaliti nuklarku na evropu , suviše je blizu zbog zagadjenja
To je zadnja opcija
Ali je zato amerika koja je generator svog zla na pleneti sasvim pogodna za nuklearni udar ! Pa neka trunu tamo i neka se raspadaju sledećih par vekova dok gledaju filmove o zombima :kez:
Problem je samo što jenkije treba spaliti totalno i u momentu da ne mogu da uzvrate , A evropi zapretiti ako pokuša da gada iz svojih vojnih baza
Mislim da će se ići na iznurivanje protivnika pa ko duže izdrži !
Rusi nisu još istrošili zalihe od 2 WWW , a ni Severna koreja i Kina :namcor:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back