Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Explosions reported in Pavlograd, Krivoy Rog, Kirovograd and Kharkov.

GWGgWKaasAMzYcn
Krivi Rog će posle ovoga biti Pravi Rog, ispravljaju ga svakog dana. :D

Cuo si onu Cercilovu ko je prva zrtva rata? Vwerovatno da ni u jednom ratu dosada nije bilo toliko lazi kao u ovom, lazu svi.
Ne vidim kakav interes ima neko da laže da je počinio krivično djelo? 99% slučajeva to znači da je uhvaćen u činjenju sa dokazima i sada daje izjavu kako je došlo do toga da ga počini, u svojstvu odbrane naravno.

Tvrditi da neko laže time što sam sebe optužuje je malo neozbiljno.

Прошао и 26-и, и та фамозна три дана да се избаце Укри из Курска и остатка територије што су муњевито заузели, траје још увек. Као што је Зеленски гробар Украјинаца, ни Путин није ишта бољи за Русе. Неко рече да су по ЦИА прорачунима употребили само 15 посто снага, уместо да су лепо завршили посао што пре, али изгледа да неко лепо зарађује лову па му се исплати да народ гине без потребе.

Poslednja izmena od moderatora:
nece ukri is kurska uskoro. reakcija na upad je skoro pa izostala
Кажем ја, одговара неком да се гине и да рат траје што дуже. Ако слушамо дежурне стручњаке, Русија се само уздржава и иду они полако, а без одговора зашто. Алтернатива која се чини све реалнија је то да су неспособни, корумпирани и неорганизовани.

Кажем ја, одговара неком да се гине и да рат траје што дуже. Ако слушамо дежурне стручњаке, Русија се само уздржава и иду они полако, а без одговора зашто. Алтернатива која се чини све реалнија је то да су неспособни, корумпирани и неорганизовани.
Pa to je potpuno ok, ako prihvatis da je velika vecina ruskih generala politicki podobna a vojno posmatrano najgora generacija ruskih oficira u 1000 godina ruskih ratova

Neprijatna cinjenica, ali tako je.
Do sada su se samo tri generala dokazala na ratistu u ruskoj komandi, a to je jedino merilo vojne vestine koja ce biti zapisana u knjigama istorije

Generali Surovikin, Lapin i Mordicev

Svi ostali su zreli za Staljinisticko streljanje i tu dodati i bivseg ministra Sojgua za lopovluk, cak njega prvog za odstrel

givija,motorolu i mozgovolja su ubili u svojim stanovima,kancelarijama rusi. nekima odgovara oco ratno stanje i trgovina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back