To se neće desiti, uskoro neće više biti rata u Ukrajini.To cemo jos vidjeti. Nemoj da te iznenadi kad uskoro budes slusao vijesti o raketiranju ruskih gradova u dubini ruske teritorije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se neće desiti, uskoro neće više biti rata u Ukrajini.To cemo jos vidjeti. Nemoj da te iznenadi kad uskoro budes slusao vijesti o raketiranju ruskih gradova u dubini ruske teritorije.
Profesor bi mogao da te nauči računanju. Čak i preko stotinu.jako si emotivan, zato te drugi iskorišćavaju i zloupotrebljavaju, meni recimo nije uopće žao šro si tako pametan i zgodan
Fejk.došo red i na region kirova
putin kratko odgovorio novinarima: "ostavite me već jednom na miru!"
ma kmeči on već skoro 4 godine, to mu je taktika da mu zapad daje više municije i oružja da bi tukao ruseZelensky reported an “extremely difficult situation” in the Pokrovsk direction.
Zelenski kmeči o ekstremno teškoj situaciji u Pokrovsku.
tako ukrovermaht radi već skoro 4 godineSelidovo - ruska armija zauzela glavnu aveniju i market centar.
Ukrovojska u nekontrolisanom povlačenju napušta položaje sve više.
Nikada nije kmečao kao sada, bukvalno moli za rakete koje mu niko ne smije dati.ma kmeči on već skoro 4 godine, to mu je taktika da mu zapad daje više municije i oružja da bi tukao ruse
Eto zašto sam napisao da moraš uzimati časove matematike. Mogao bi da naučiš računati i preko stotinu.tako ukrovermaht radi već skoro 4 godine
A zašto misliš da Ukri žele mijenjati tok rata?
Uoči trend.
Inače, naslušali smo se toga, npr, Hajmars: kao da će da promeni tok rata. Dronovi, kao da će da promene. USA pomoć, kao da će da promeni.
tako su govorili i za kursku oblast, tvoj šef reko da je gotovo za par dana, "ukri ušli u 2 sela sad ih rusi love... "a ispade skoro 2000 četvornih kilometara zauzeto da preko 150 naseljenih mesta, već drugi mijesec se tamo uvodi ukrajinska vlast, odatle kreću napadi na belgorodsku oblast, u pripremi je referendum za vraćanje kurske oblasti majci ukrajini...
Lukašenko odvlači ukrovojnike prema Bjelorusiji dok ruska armija melje ostatke ukrovojske na frontu.Руска Федерација се вероватно спрема да изврши напад у правцу Житомира, Бердичева, Винице, Крижопоља из Белорусије, а затим и контранапад из Придњестровља, — пуковник СБУ
Очигледно, Руси имају такве планове. И Лукашенко или показује да може доћи до удара из тог правца, или не управља овим процесом
eto ti si uzimo časove matematike pa ti nije uopće pomogloEto zašto sam napisao da moraš uzimati časove matematike. Mogao bi da naučiš računati i preko stotinu.
Opet si pijan gledao neki film pa misliš da su to bile vijesti.tako su govorili i za kursku oblast, tvoj šef reko da je gotovo za par dana, "ukri ušli u 2 sela sad ih rusi love... "a ispade skoro 2000 četvornih kilometara zauzeto da preko 150 naseljenih mesta, već drugi mijesec se tamo uvodi ukrajinska vlast, odatle kreću napadi na belgorodsku oblast, u pripremi je referendum za vraćanje kurske oblasti majci ukrajini...
tako to traje već skoro 4 godineSelidovo - ruska armija zauzela glavnu aveniju i market centar.
Ukrovojska u nekontrolisanom povlačenju napušta položaje sve više.
neće da priznaju da su izgubili rat pa iz inata osvajaju rusijuPaaaa,
ovaj
kako da ti kažem
znam da će ovo delovati kao šok za tebe
ali Ukrajinci možda žele da promene tok rata zato što .... GA GUBE
2,5 je bilo 2023
Da, rat ce se voditi u Rusiji.To se neće desiti, uskoro neće više biti rata u Ukrajini.
Tako je, baba i deda su blizanci.2,5 je bilo 2023

Vau, skrinsot iz 2022, ne zna se ko je ovde ludji od vas, onaj ne zna da razabere godine, jedan stalno postavlja fake izvore, ti skupljas skrinove iz praistorije nemas pametnija posla, ko da vam zivot zavisi od teme, valjda niste tako ludi i van foruma.Бригадир Емихс у епизоди: Пуко фронт и ластиш
Pogledajte prilog 1600020

Možda ali samo u nekom akcionom ili SF filmu.Da, rat ce se voditi u Rusiji.
Nisu, van foruma su vezani. Mislim za obaveze ne za kolac.Vau, skrinsot iz 2022, ne zna se ko je ovde ludji od vas, onaj ne zna da razabere godine, jedan stalno postavlja fake izvore, ti skupljas skrinove iz praistorije nemas pametnija posla, ko da vam zivot zavisi od teme, valjda niste valjda tako ludi i van foruma.![]()
Pusti coveka da reciklira…, mozda mu da Greta , ako me razumesVau, skrinsot iz 2022, ne zna se ko je ovde ludji od vas, onaj ne zna da razabere godine, jedan stalno postavlja fake izvore, ti skupljas skrinove iz praistorije nemas pametnija posla, ko da vam zivot zavisi od teme, valjda niste tako ludi i van foruma.![]()