Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hoćeš reći da Donjeck nije Ukrajina?

Cijeli zapad nije u stanju pobijediti jednog papirnog tigra.

:ceka:
Naravno da je Ukrajina. Ali mi uvijek koma kada kremljoboti Ukrajinu, koja nema nikakve aspiracije da bude svjetska supersila, stavljaju u istu ravan sa Rusijom.

I naravno opet kremljobotska deluzija da zapad ustvari ratuje protiv Rusa. Ali valjda je to jedini nacin da si racionalizirate kako vam propala Ukrajina razvaljuje guzove i unistava san Kremlja da budu jedan od polova u multipolarnom svijetu.

Naravno da je Ukrajina. Ali mi uvjek koma kada kremljoboti Ukrajinu, koja nema nikakve aspiracije da bude svjetska supersila, stavljaju u istu ravan sa Rusijom.

I naravno oprt kremljobotska deluzija da zapad ustvari ratuje protiv Rusa.
Jok, Crveni Kmeri šalju Ukrajincima stotine milijardi, svo moguće oružje i vojsku, nije zapad

Pa kako to da tigar od papira drži milijunski ukrajinski grad a Ukiji sve dalje od njega?

:ceka:

Ne brini ti ništa odobreno je Norveškoj kupnja 100 ATACMS-a, oni iz 90-tih razjebavaju Ruse, kamoli ovi novi neće...
Norveška je već naručivala svašta pa su čekali 20 godina dok nisu otkazali narudžbine...

To ti je moćna NATO industrija, na papiru sve mogu, malo teže kad treba zaista odraditi posao...

1724842205299.png

Norveška je već naručivala svašta pa su čekali 20 godina dok nisu otkazali narudžbine...

To ti je moćna NATO industrija, na papiru sve mogu, malo teže kad treba zaista odraditi posao...

Pogledajte prilog 1599841
During 2014, worldwide production of the NH90 peaked at 53 helicopters.

nema to veze sa proizvodnjom, već se helikopter pokazao preskup za održavanje.

Between 2004 and 2016, the production lead times for the NH90 had reduced from 18 months to 7.5 months

Od narudžbe do isporuke je 2016 trebalo samo 7.5 mjeseci.

During 2014, worldwide production of the NH90 peaked at 53 helicopters.
Zašto onda nisu mogli da dobiju svojih 14 helikoptera od 2002 do 2022?

BTW, onih 8 koja jesu dobili su stalno bila kod mehaničara, krš.

In 2001, fourteen helicopters were ordered by Norway for the coast guard and anti-submarine warfare duties as per the Norwegian Armed Forces. These 14 aircraft were promised to be delivered by 2008’s end. However, till now, only eight ready-to-operate NH90 helicopters have been provided by the manufacturer.

An officer of the Norwegian Armed Forces said that the fleet is currently required to provide annual flying hours of 3,900. However, the NH90 helicopters have managed to score 700 flight hours.

Ne, radi se u stvari o jednom napadu. A taj napad je sad kao sto sam predvidio stao, i sad su Rusi u fazi ponovnog prikupljanja raketa, nakon sto su skrsili rakete u vrijednosti od 2 milijarde $.

U medjuvremenu, isto kao sto sam predvidio, Ukrajinci nakon ovog napada pripremaju teren za nova prekoracenja crvenih linija. Vec se otvoreno govori o napadima na Moskvu uz pomoc dalekometnih raketa "domace" proizvodnje.
Rusi angazovali Rome da skupljaju po Evropi stare mašine, frižidere, zamrzivače, pegle, šporete, mikrotalasne, rerne kako bi mogli vadit elektroniku za svoje projektile

Ma zaebalo vek

Svi mi znamo da ima veze. A najbolje Putin. A rti se samo tjesi.

Bas me interesuje sta ce ti biti copium kada se Ukrajinci uskoro pocnu izivljavati nad Rusijom uz pomoc dalekometnih raketa.
Ako ćeš mi verovati, evo ja jedva čekam da ta usra inska balistička raketa rokne negde u Moskvi.
A onda da se ovde nađemo za par dana da vidimo posledice te rakete i Ruskog odgovora-

Kaži njima da je Patriot, Himars, abrams, leopard, čelendžer deranizirano smeće. Smeće i jeste kad su Rusi sve polupali, a sve su bile prekretnice u svo

Ricky Gervais Lol GIF
Kazem vecinski-

na primjer samo USA ima preko tisucu Patriot baterija a Ukrajina je dobila samo 8 koliko mi je poznato, i to od citavog zapada ukupno.
Himars je tehnologija stara preko 30 godina, i ogroman dio rakete je bio pred deranziranjem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back