Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.547
Nema gazde kojem mora biti uz nogu i lajati po naredbi ko Zelenski.znam, ne mora nikom da se pravda odakle mu pare za garderobu i luksuze
Kakvog se posla prihvatio malo mu je samo šmrkanje bijelog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema gazde kojem mora biti uz nogu i lajati po naredbi ko Zelenski.znam, ne mora nikom da se pravda odakle mu pare za garderobu i luksuze
Ne razumiješ njemački?Koliko ima Nemaca, 320%
E to je za kolegu.Ima i verzija od Kulturnog Kluba
Ako moze jedno delimicno glupo pitanje o citiranom postu ovog SNS ateiste
Hitler je izdigao nemacku vojnu moc stostruko, oizgradio armiju sa tisucama tenkova, borbenih zrakoplova, artiljeriju, mornaricu... I ondakj zahtevao da mu cehoslovacka da teritorij na kojoj je prema hitlerovim tvrdnjama zivelo vecinsko njemacko stanovnistvo na drevnim njemackim teritorijama, koje stanovnistvo je prema nacistima bilo obespravljeno, maltretirano, proganjano i trebalo ih je zastititi i vratiti matici njemackojI sada, izvor radosti visedecenijskiih, visegeneracijskih nacista, Bokishe011 i Djurice Hipotezice
Evo Ukro ofanzive na Kursk, samo da otresu prašinu:Ne znam, ono sto sigurno znam je da bi ti voleo sto vise, a ja sto manje...
To sto oni gutaju, bogumi to se ne moze ni vilama nabacatAko moze jedno delimicno glupo pitanje o citiranom postu ovog SNS ateiste
Wtf je razlika izmedju "ranjenih" i "povredjenih" na ratistu?!?!
Jedan je "ranjen" gelerom granate a drugi je "povredjen" gelerom granate?
Ko izmislja ovakve nebuloze, kad ih oni tako lako gutaju

Evropa/EU je pravi/stari Hitler, novog nece i ne moze da dozvoli i da oce.Europa nece dozvoliti novog hitlera na kontinentu
...i gde ti je slika. Sta se desilo?
Ova je imala business u Poljskoj.Trgovinu decom NATO plaćenika u Ukrajini, ruski vojnici su otkrili na telefonu ubijenog poljskog plaćenika kod Harkova.
Prema prepisci, vrednost maloletnog ukrajinskog dečaka procenjena je na 5.500 zlota (1.400 dolara), a devojčice na 7.500 zlota (2.000 dolara).
![]()
Veštica zaslužuje spaljivanje kao u Srednjem veku! I nikome u Ukrajini nije bilo jasno zbog čega se jedna takva javila da usvoji desetoro dece!
Otkad su ukapirali da im to samo učvršćuje vlast.Ne fekali, otkad to komunjare ljube svetačke ikone.
Gle šta se Ukrima na ekskurziji dešava 24/7, zamisli tek šta se događa kad onako krene VBR po pešadiji, kasetne i termobaričke i da ne pominjemo:I jos 10 000ak hiljada ranjeno?
Oće oće, biće ekstra standard kad im dođu kamate na naplatu a nema muškaraca da ih vraćaju, za trideset godina pustoš.Ako smatras da je dobijanje rata to sto Rusija nece ni priblizno ostvariti svoje ciljeve, onda da...Ali tesko da se ijedan rat moze dobiti.... Jedino sto ce za tridesetak godina prosecan covek bolje ziveti u Ukrajini, nego u Rusiji...Mislim, bice bolji standard....
Sve vizuelno potvrđeno.Pominju? Gde? Najbolje je slusati zvanicne podatke, mada mislim da je to ipak tajna i informacija koje ne moze da bude u javnosti...Tesko da neko to moze da zna....Medjutim ovo za pogibiju 5500 ukrajinaca Rusi izgleda znaju bez greske, ebiga Rusi su to![]()