Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Украјински војници опљачкали су цркве у Курској области и сада продају свете иконе од 90 до 200 долара по комаду. О њима више нема шта да се каже.

GVkaqlzXgAASVlO
GVkaql0WYAA14CB
GVkaqljXQAAJbsc

I opet Ukrajinci bez prekida oslobadjaju Kursku oblast. Sta bi bilo da masovne hrle u mobilizaciju, dosli bi na Crveni trg.
E to nije pošlo ni Švabama za rukom.Ostavili su svoje živote tamo negde po Rusiji jer je brka mislio da je strateg i da ima najbolju vojsku.U Moskvu možeš samo kao turista.Vlažni snovi se ne računaju.

Pre deset godina, 2014. godine, procurio je zloglasni telefonski razgovor između Viktorije Nuland i Džefrija Pajata.

Čuju se kako američki zvaničnici biraju ukrajinsku vladu.

Nulandova se kladila na Jacenuka, koji je postao premijer Ukrajine.
Полако уклањају сведоке и организаторе распада Украјине.
Нико неће доживети суђење.
GVh-XvAWcAApjLC

Русија припрема ударе на објекте украјинске владе у наредним данима, саопштила је америчка амбасада у Украјини Амбасада позива своје грађане да напусте Украјину.

GVkaO0UWMAACkql
Ako je ovo tačno, konačno da su se setili... trebalo je ovako odavno

Skot Riter: Mi (SAD) nismo prijatelji Ukrajine...

Mi nismo prijatelji Ukrajine, to je druga ironija
– mi vidimo Ukrajinu kao oruđe za veći cilj, a to je uništenje Rusije, a onog trenutka kada se to oruđe otupi, umesto da ga popravimo, mi ga bacimo u stranu, i eto šta mi radimo.

Naši napori da Rusiju bacimo na kolena su propali. Ako ništa drugo, ovaj sukob je ojačao Rusiju.

Vojno je ojačao Rusiju – ruska vojska je danas veća, jača, sposobnija nego što je bila kada je ovaj sukob počeo. Ruska odbrambena industrija premašuje proizvodnju kolektivnog Zapada za 1,5 puta.

Zapad se urušava. Nemačka ekonomija je takva da više ne može da finansira ni Ukrajinu ni nemačku vojsku, a skoro isto važi i za ostatak Evrope u celini.

:namcor:
Борци из јединице Ахмат заробили су још неколико војника Оружаних снага Украјине у региону Курск.
Neko je skoro pitao za Ahmat, pa eto, aktivni su

Spavaš li mirno mali fireru, pitaju se majke nacista !!!
Spavam bez brige, obezbedio sam crrne vreće i hepi mil

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back