Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 13.001
Mislim da Rusija crpi cecensku naftu tako da to i nije neki altruizam.80% cecenskog bdp-a je lova iz rusije na ruke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da Rusija crpi cecensku naftu tako da to i nije neki altruizam.80% cecenskog bdp-a je lova iz rusije na ruke

Da li ste spremni za malo krvi, baruta, roštilja, dima i bistrine ruskog vojnika?![]()
Prestrašno je !!!

Nisam mislio da možeš nešto gluplje izjavit, ali eto uspeo siMudrima je jasno zasto Putin celiva bulju Kadirovu, nemudrima je jasno takodje ali zbog urodjene gluposti ne znaju da je samo istina delotvorna i korisna.
Sitnica jedna ta priča sa naftom.Mislim da Rusija crpi cecensku naftu tako da to i nije neki altruizam.
Vuk sit i koze nevine..
400-500 km u dubinu teritorije sa home made dronovima?
jadan zelenski primorali ga da osvaja rusiju
Ne može..Nema opravdan razlog sem da Putin štedi ukrajinske civile ..Rusenje mostova osim vojnog cilja bi stvorilo haos u civlnom delu ..Moze li neko da objasni zasto dnjeparski mostovi i dalje stoje netaknuti, dok NATO rusi kurske i napada krimski. Mirise na veleizdaju.
Da se klade u kladionicama pogubili bi i kuce.

72 virgins here we go.

*Iz doktorske disertacije No52“Teško je uliti pamet u glavu onome koji nema volju, a još je teže uliti volju onom koji nema pameti.” -
~ Gracijan Morales
Broj 72 prema vječnosti teži nuli. Nitko im to nije rekao, šta zna raspali čečen šta je infinitezimalni račun.72 virgins here we go.![]()
Kako to sad avijacija? Pa zar im Rusi nisu unistili sve zrakoplove tri sata nakon pocetka SVO?I opet zastrašujuća preciznost ukrajinskog okupatora, sasuo se ruski most kao kilo riže.
neće...nije potrebno...ovdje se vodi rat na svim frontovima - diplomatski vojno i ekonomski...vojno zbombata zgrada u kijevu nema vrijednostAko je ovo tačno, konačno da su se setili... trebalo je ovako odavno