Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.386
Hitler jeOnda Rusi nisu pobjedili u WW2.
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hitler jeOnda Rusi nisu pobjedili u WW2.
.
Al ih tamane ko zeeceve !!!
Ma odakle nacizma kod nacista, to je Ruska propagandajel neko zna da mi objasni gde nam je Sizif
ovo izgleda mi je da je nacisticki simbol kod ukrajinacsa, no nisam bas siguran a nema njega da i pitam
ima li nacizma u ukrajinskoj vojsci
Pogledajte prilog 1595812
Ti opet kidnuo s Vrapča?Onda Rusi nisu pobjedili u WW2.
.
Za ovo će svaki Ukr pojedinačno morati da da izvesne odgovore.
Ulovljena masa drvenih Ukro maketa, kao žive:Znaci pogodili drvenu maketu. Zadnje vrijeme ih Ukropi gadno vuku za nos sa drvenim maketama i balonima.
Nadajmo se da je pao kroz prozor.
Gdje je nestao čovjek?
Nadajmo se da je pao kroz prozor.
Samo da ne napuste Krinki, bez tog uporišta neće stići da osvoje Krim do letakoji ukro slom reče @Nikola ZG sve su dublje u Rusiji a Rusi evakuišu civile, ja mislim da su već oko Lipecka, šalu na stranu biće prodora na pojedinim pravcima a da oni zadrže bilo šta u Kurskoj oblasti na duže staze je nerealno, ukrajinci se povukli sa obala Dnjepra kod Hersona
Vide oni to nego se prave grbavi
To je bila samohodna maketa koju vozi maketa Ukra.Vide oni to nego se prave grbavi
hahaha
Podigli su kmeket na Level High x 2 - divno je to sve gledati i citatiAl se gadno tešite.
Ima i zbog čega, Ukro genije nije računao s mogućnošću da bude uFaćen dok je pravio klipove. Ima jednog koji je pao u trans kad su mu pokazali šta je snimao, čovek odjednom počeo da se trese kao od struje.Zive ce ih odrati !!!
Mnogo gadni gubici Ukra, već i zapadni mediji kmeče.Podigli su kmeket na Level High x 2 - divno je to sve gledati i citati
1 post - nacisti kmeket + lelek
![]()
Idi tamo gde si krenuo medju svoje i nemoj vise da se vracas.jos 20min do sletanja na JFK u New York-u, hvala svima na zabavnom citanju uspeha Ruske armije - let od 09h ste mi ucinili lepsim. Belorusija je bankrotirala i nema kapacitet da vodi rat - cak ni protiv Rusije, iako mi kolega s posla kaze da jedva cekaju da se oslobode ruske cizme.