Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel neko zna da mi objasni gde nam je Sizif
ovo izgleda mi je da je nacisticki simbol kod ukrajinacsa, no nisam bas siguran a nema njega da i pitam
ima li nacizma u ukrajinskoj vojsci
1724017640575.png

koji ukro slom reče @Nikola ZG sve su dublje u Rusiji a Rusi evakuišu civile, ja mislim da su već oko Lipecka, šalu na stranu biće prodora na pojedinim pravcima a da oni zadrže bilo šta u Kurskoj oblasti na duže staze je nerealno, ukrajinci se povukli sa obala Dnjepra kod Hersona
Samo da ne napuste Krinki, bez tog uporišta neće stići da osvoje Krim do leta 😄

I tako… SVO u Ukrajini se nastavlja.. tece, ide svojim putem, a daleko od toga se desava nesto jako zanimljivo… EU je ovog meseca prebacila na racune Ruske federacije 11,4 milijardi evra.
Za naftu i gas koju kupuju od Rusije.
Zakljucno sa danasnjim danom cifra od uplata pocev od prvog dana SVO do danas je presla neverovatnih 200 milijardi.
Da stvar bude zanimljivija EU nastavlja da placa i prenosi novac Rusiji, iako je Rusija prestala da isporucuje naftu i gas jer su Ukrajinci blokirali transport preko svoje teritorije, ali po ugovorima , EU ima obavezu da placa cak i ako nista ne dobije !!!! Ali , pazi sad ovo, penale ne placa Rusija, vec zemlja u tranzitu koja se obavezala da ce obezbediti nesmetani protok , a to je Ukrajina!!!
Ajhahahahajahahahahahahhahahahahahah

Hahahahahhahahahahaahaah
Hahahahahahhaajjajajaahhahahahahahha

Hahahahahahaha

Ko je ovde lud.
Vidim , nisam zavrsio tekst bojna je vec na aparatima.

NAFO prdnuo u cabar

Kmecanjeeeee

jos 20min do sletanja na JFK u New York-u, hvala svima na zabavnom citanju uspeha Ruske armije - let od 09h ste mi ucinili lepsim. Belorusija je bankrotirala i nema kapacitet da vodi rat - cak ni protiv Rusije, iako mi kolega s posla kaze da jedva cekaju da se oslobode ruske cizme.
Idi tamo gde si krenuo medju svoje i nemoj vise da se vracas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back