Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto Ukrajinu, kad je plan planiran na Zapadu? Valjda za Europu.

Znam za mnoge vojske koje su ušle u Rusiju, a nijednu koja je od tamo izišla.

Што за Европу? Нису им европске војске у Курској области, већ украјинска. Са којом ратују већ три године.

Углавном, кренула си ти у многим правцима, само ниси у оном од кога је прича кренула: Како су Руси, из којег разлога, у трећој години рата, дозволили себи ову бруку и жртве?

И не занимају ме приче о томе како ово њима у ствари користи, пошто само тотална будала може да тврди да им ова ситуација иде у прилог.

Што за Европу? Нису им европске војске у Курској области, већ украјинска. Са којом ратују већ три године.

Углавном, кренула си ти у многим правцима, само ниси у оном од кога је прича кренула: Како су Руси, из којег разлога, у трећој години рата, дозволили себи ову бруку и жртве?

И не занимају ме приче о томе како ово њима у ствари користи, пошто само тотална будала може да тврди да им ова ситуација иде у прилог.
Takvih imas na hiljade u Srbiji, na zalost. Na forumu mozda nekoliko desetina :lol:

Ukrajina ne postoji od 2014. Kupljena je na Majdanu s tri kifle.

Sada je to distopijska NATO prćija u kojoj su preostali Ukrajinci topovsko meso.

Već i žene mobiliziraju.

Jer im muškarci većinom ovako izgledaju.

U Hrvatskoj se ratovalo uglavnom na teritorijama naseljenim vecinski Srbima a u skolama su bili Srpcici tako da od vas nije zavisilo da li se preziveti ili poginuti, zivot malih Kijevljana u skolama zavisi od Rusa a ne Ukrajinaca.
A kako izgleda kada NATO u shopping centar smjesti vojsku i opremu?

Jadne blagajnice ostanu bez posla, ali ne zbog Rusa, jer oni su posljedica, a uzrok je nešto drugo.

UAFKurskIncursionAugust15,2024.png

Херсон тада није могао да се одбрани. То је била добра процена и одлично изведена евакуација људи и технике. Полако, поново ће он да дође на ред.

Rusofobna mantra ovako glasi:

Ništa im ne vrijedi što će pobijediti kad imaju veće gubitke.
To im je isto, ako ne još i gore nego da su izgubili.

Navodno da su ukri zarobili preko 2000 pripadnika ruskih bezbednosnih snaga u kurskoj oblasti. Ukrajinci se ne mogu tamo duže održati, ali je Rusija zbog njihovog uspješnog prodora već doživila sramotu i pad ugleda kao velike sile. Ukrajinska akcija je ohrabrenje Poljacima, zapadnjacima, možda i Turcima i Japancima da se može uspješno ratovati protiv Rusije i da ona nije baš toliki bauk kao što su dugo mislili.
А САД је добила неки рат осим овог против нас и није осрамоћена? Полако, крај је када га руски судија одсвира, а ни Пољаци ни Турци ни Јапанци нису толико глупи као древни Укри.

Руска војска је узела још једну групу ратних заробљеника у Курској области.

Код једног од њих је виђено како носи прстен са нацистичким симболима.

GVGL9AfXIAE5fzj

🇵🇱 Пољски председник Дуда потписао је закон којим се дозвољава пуцање на илегалне мигранте на граници.

Пре тога су само шутирали.

Демократија, епт.

Да, иначе, након потписивања закона, Дуда је додао: „Срећан сам што ово радим”©

(.https://x.com/Alisa_Vasilisa_/status/1824403057070780715 - 1:09 по подне · 16. авг 2024.)

Ovaj nije, umalo me ubi tvoja duhovitost ono izbori sloboda itd.
Ja sam bila u Rusiji kada su bili vibori (izbori) za Dumu i slučajno su me intervjuirali na ulici u Jekaterinburgu.
Pitali me što mislim o strankama i kome predviđam pobjedu pa kada sam kazala da nisam ruska državljanka pitali me kako se osjećam u Rusiji i što sam sve vidjela. Ne znam kad si ti posljednji put bio u Rusiji i temeljm čega imaš takve dojmove.
Pa Zapad je danas ono što je bio SSSR pod Staljinom.
Soviet Britain upravo hapsi po kućama zbog pisanja po društvenim mrežama.

Propagandne gluposti, važilo je samo 1941. dok su pokušavali da zaustave Barbarossu
Kako da ne. Propagandna glupost je možda i činjenica da je Žukov došao na genijalnu ideju da duž cele linije fronta na Seelowu upali ogromne reflektore da zaslepi odbranu, a sve što je postigao jeste da su se ruski vojnici savršeno ocrtavali na svetlu reflektora i tako predstavljali lake mete pa je masovni juriš sa masovnim jurišem košen kao seno?
Ili je glupost da su ruski gubici u inače briljantnoj Operaciji Bagration iznosili 550 000 ljudi, 822 aviona i 2957 tenkova, a nemački 220 000 ljudi i oko 600 tenkova? Ako misliš tako piši dr Krivošejevu i reci mu da je skroz pogrešio u svom monumentalnom delu "Sovjetski gubici u XX veku" ili Isajevu da lupa gluposti u svojoj "Ceni pobede".

Ukrajina ne postoji od 2014. Kupljena je na Majdanu s tri kifle.

Sada je to distopijska NATO prćija u kojoj su preostali Ukrajinci topovsko meso.

Već i žene mobiliziraju.

Jer im muškarci većinom ovako izgledaju.

Тим горе, кад им је таквима, после три године рата, успело да овако уђу у Русију.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back