Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da u Jugoslaviji, Rumuniji, SSSRu i celom istocnom bloku do pada komunjarizma i malo kasnije, za Srbiju sam siguran da vec odavno Granicna policija obezbedjuje granicu ali nije joj u "opisu posla" da ratuje, vec kontrola granica, sprecavanje pogranicnog kriminala i kontrola onih koji prelaze granice, kada pocne frtutma kao sada u Rusiji i Ukrajini vojska mora na granicu.
U HR već 20 godina mislim da policija radi taj posao. Inače, moj otac je bio graničar u Ajdovščini.

Da, bivši Izraelski premijer danas priča kako je vjerovao Putinu.
Čitanje s razumijevanjem je negdje u 2. osnovne. Vadila si krajnike tih dana?
Koristila sam i bojice, valjda sada shvatišž

1723731706441.png

;)

lik je prezivio... vjerojatno teško ranjen umro uskoro. Razočaran što nije poginuo na mjestu.
BTW zasto u zadnje vrijeme sve više russa se samoubija, zadnjih par mjeseci ima videa masu gdje si propucavaju glavu ili se raznesu rucnom bombom... koji k ??
Plaše svoje vojnike kako će ih Ukrajinci zvjerski mučiti pa se radije ubiju.
Sad se ta propaganda okrenula protiv Rusa jer ruski vojnici usrani od straha bježe sa linija.

i neko jos moze da poveruje da , ronilac moze postavljati eksploziv na toj dubini , i jos i na drugim i onda da se aktiviraju ..
nebuloze zapadnih sila koje , na sve moguce nacine , pokusavaju da skrenu od odgovornih.
da samo podsetim a svi smo ranije i mogli videti izjavu serrronje da ce spreciti , da proradi ..
Na 60 metara dubine ekipa sa dobrom platformom i opremom moze, jedan covek ne moze,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back