Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.206
Ahahahahaha
Umjetnička fotografija - zarobljenici u hladu, prva nagrada žirija..
Mislim da je Putinu daleko draže gledati raskomadana tijela ruskih vojnika nego ovo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahahaha
Umjetnička fotografija - zarobljenici u hladu, prva nagrada žirija..
Ahahahahah pa zar si toliko naivna?Svejedno, jadan si u svakom slučaju
Da živiš u Rusiji ne bi znao što je cenzura.
Hvala, Agafja što si me opet podučilaBabac, tada jest bio premijer,ali tada to nije rekao, nego postanu naknadne pameti i attention whores tek kada postanu bivši.
Jel komemtirao rusko trpanje oružja Iranu da mogu kvalitetnije udariti po Cionistima? To ništa, prešutio je? Samo je pričao o nacisti Židovu Zelenskom?
Brate sto lazes sam sebe?Vi botovi to prvo naučite ali ste potrošna roba u rl vas brzo deratizuju.
Dobije odstetu u vidu vrece krompira i eventualno 5kg mrkveMrtav Rus na frontu daje svojoj obitelji egzistenciju na duže vrijeme kada dobiju odštetu.
Žalosno ali je tako, u ratu gine ruska sirotinja koja je tek sada prvi put u životu vidjela velike novce kada su potpisali ugovor sa vojskom .
Poslije 9 dana valjda su te čuli ..Добро јутро Руси као да сте ме чули...
Dobiju i kilo rubalja..Dobije odstetu u vidu vrece krompira i eventualno 5kg mrkve![]()
Na svakom računalu.Ahahahahah pa zar si toliko naivna?
Gdje je Youtube u ruSSiji? npr
Putin je blage naravi.Nije to ista krv kao kod Putina on je zaeban zbog toga sto ima viska germanskih gena.
Taj " GABE " je inace iz Portugala i odande Laje neprekidno inace ovisnik o socijalnoj pomoci + jos ima jedan nalog na X pod imenom Lesandro...
Znači tvoj poznanik po toj linijiTaj " GABE " je inace iz Portugala i odande Laje neprekidno inace ovisnik o socijalnoj pomoci + jos ima jedan nalog na X pod imenom Lesandro...
Kakav kucni odgoj? Komunisti nemaju majku ni oca a kamoli vaspitanje. Mnoge sam u zivotu izbegavao samo zato sto su komunisti nije im bilo jasno zasto dok im nisam rekao.Zelenskij je utješio Putina i obećao mu da okupirane teritorije Rusije ne planiraju pripojiti Ukrajini.
Ja mu vjerujem, Zelenskij nije Rus.
Lažljivi Rus je par dana prije 24. 2. izjavio da se povlače s granice jer su porazili i ponizili zapad bez ispaljenog metka.
Od Zelenskog apsolutno nikada nisam bio sličnu gadljivu laž.
Nije to stvar navijanja, nego osnovnog morala i kućnog odgoja.
Kako onda podnosiš ovaj wokeizam u AU?Kakav kucni odgoj? Komunisti nemaju majku ni oca a kamoli vaspitanje. Mnoge sam u zivotu izbegavao samo zato sto su komunisti nije im bilo jasno zasto dok im nisam rekao.