Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nzn zašto od Ukra pravite Palestince ..Pa i ti Palestinci pruzaju otpor jednoj od najmocnijih vojski na planeti..Bosi bez logistike Palestinci im prave probleme evo već 9meseci ..Sto podcenjujes Ukre koji imaju logistiku celog zapada i ogroman teren za manevar ..Ja muslim da su oni sposobni za ove operacije imaju i zalede a I voljni su da se žrtvuju..Samo je pitanje je da li ce to nesto doneti na kraju

Poslednja izmena od moderatora:
Imaju toliko d agube teritorija na glavnom frontu. Ovo gore je akcija očaja, pokušaj koji nije uspeo.
Da li si probao nekad da razmisliš prte nego što napišeš nešto na forumu?
To ce se tek videti sta ce proizaci zbog ovog ocaja, ti i ostali obavezno razmislite kada pisete o nenadebivosti Volodje i Rusa?

Inače ne navijaš za Ukro fanatike.Ti ovo onako,samo primećuješ,zar ne?
Zelenskij je utješio Putina i obećao mu da okupirane teritorije Rusije ne planiraju pripojiti Ukrajini.
Ja mu vjerujem, Zelenskij nije Rus.
Lažljivi Rus je par dana prije 24. 2. izjavio da se povlače s granice jer su porazili i ponizili zapad bez ispaljenog metka.
Od Zelenskog apsolutno nikada nisam bio sličnu gadljivu laž.
Nije to stvar navijanja, nego osnovnog morala i kućnog odgoja.

Nzn zašto od Ukra pravite Palestince ..Pa i ti Palestinci pruzaju otpor jednoj od najmocnijih vojski na planeti..Bosi bez logistike Palestinci im prave probleme evo već 9meseci ..Sto podcenjujes Ukre koji imaju logistiku celog zapada i ogroman teren za manevar ..Ja muslim da su oni sposobni za ove operacije imaju i zalede a I voljni su da se žrtvuju..Samo je pitanje je da li ce to nesto doneti na kraju
Nisi nigde mogao videti da ja potcenjujem Ukrajince, naprotiv, Palestinci nisu tema ovde.

Ukrajini pomaže cijeli civilizirani svijet, a Palestincima LGTB budalaši, wannabe komunisti i ostali klošari.
Šta misliš zašto

Zelenskij je utješio Putina i obećao mu da okupirane teritorije Rusije ne planiraju pripojiti Ukrajini.
Ja mu vjerujem, Zelenskij nije Rus.
Lažljivi Rus je par dana prije 24. 2. izjavio da se povlače s granice jer su porazili i ponizili zapad bez ispaljenog metka.
Od Zelenskog apsolutno nikada nisam bio sličnu gadljivu laž.
Nije to stvar navijanja, nego osnovnog morala i kućnog odgoja.
“After the meeting in the car from the Kremlin to the airport, I contacted Zelensky via WhatsApp or Telegram and said:
“I came from the meeting, he is not going to kill you.”
He asks, "Are you sure?"
I answer: “100%, he will not do this,” the ex-premier gave new details.

Two hours later, Zelensky went into his office, and filmed himself there on the phone with the words: “I’m not afraid!”

Srce ti je kao kuća što su makar na trenutak upali tamo.
Apsolutno obožavam kada Rus dobiva po repiću i dovodi na raport Geraaimova koji gleda u pod.
I naravno, Kursk je ruska država, Ukrajinci su ga okupirali, nisam filoputin da pričam da su ga oslobodili. Ako to kažem, ironično je i referiram se na rusko "oslobađanje" Ukrajine.

“After the meeting in the car from the Kremlin to the airport, I contacted Zelensky via WhatsApp or Telegram and said:
“I came from the meeting, he is not going to kill you.”
He asks, "Are you sure?"
I answer: “100%, he will not do this,” the ex-premier gave new details.

Two hours later, Zelensky went into his office, and filmed himself there on the phone with the words: “I’m not afraid!”

Evo vjerujemo 🤣

nemaju ni ukrajinci dovoljno ljudi...čitav front na jugo istoku im se urušava
...
Niu-York je pred padom i Ukrajina gleda u obrambenu situaciju u Donjecku koja se brzo mijenja. S velikim angažmanom u Kursku Ukrajina nema načina stabilizirati istok. Proukrajinski informativni prostor trebao bi biti jako zabrinut da će, ako na istoku krene nekakav razboj, sav “progres” u Kursku biti potpuno besmislen. Pretpostavljam da je situacija za Ukrajinu već prešla prijelomnu točku i zato je predanost u Kursku tako velika. Od travnja sam predviđao ofenzive prema Pokrovsku i oni su sada ~10 km od grada koji često nazivam "južnim Izjumom". Vitalno logističko središte koje opskrbljuje Ugledarsku frontu i pomaže konglomeratu Konstyantynivka-Slavyansk. Rat doseže kritičnu točku za koju sugeriram da dolazi već dugo vremena. Kredit gdje je kredit zbog, Ukrajina odgođena za nevjerojatnu količinu vremena.

Pogledajte prilog 1594070
Znamo šta znači urušavanje fronta , to smo vidjeli u okolici Harkiva i Hersona, sada Kurska.
Napredovanje vojske nekoliko kilometara uz opću bježaniju.

Apsolutno obožavam kada pokvareni Rus dobiva po repiću i dovodi na raport Geraaimova koji gleda u pod.
I naravno, Kursk je ruska država, Ukrajinci su ga okupirali, nisam tupavi filoputin da pričam da su ga oslobodili. Ako to kažem, ironično je i referiram se na rusko "oslobađanje" Ukrajine.
Jel imaš koju sliku okupiranog Kurska, ili po običaju lažeš?

lik je prezivio... vjerojatno teško ranjen umro uskoro. Razočaran što nije poginuo na mjestu.
BTW zasto u zadnje vrijeme sve više russa se samoubija, zadnjih par mjeseci ima videa masu gdje si propucavaju glavu ili se raznesu rucnom bombom... koji k ??
Mrtav Rus na frontu daje svojoj obitelji egzistenciju na duže vrijeme kada dobiju odštetu.
Žalosno ali je tako, u ratu gine ruska sirotinja koja je tek sada prvi put u životu vidjela velike novce kada su potpisali ugovor sa vojskom .

APTY ALAUDINOV:[Vjerujete li da je Zelensky pri zdravoj pameti? Kako ste ga danas nazvali?]"Olga, iskreno, nisi trebala spominjati njegovo ime u eteru jer mu je istekao rok trajanja. To smo se dogovorili, zar ne? Prošao mu je rok trajanja.Narkomana s izdahom, sposobnog uništiti ukrajinski narod i počiniti takva djela protiv civila bilo koje države, normalnim može smatrati samo nešto jednako pokvareno - ne čovjek, već životinja.Zato se nadam, a ako Bog da da bude tako, da ga nećemo strijeljati, zatvoriti, nego objesiti kao prljavi nacistički ološ kakav jest.Moja jedina briga je da bi ga njegovi gospodari mogli odvesti prije nego što mi dođemo do njega—iako bi se to vrlo lako moglo dogoditi svakog dana."
GU_6NJja4AE8MT7
Ovaj bio mutav do sada a sad kokodace bez prestanka, sta li se desilo Kadirovu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back