Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
APTY ALAUDINOV:[Vjerujete li da je Zelensky pri zdravoj pameti? Kako ste ga danas nazvali?]"Olga, iskreno, nisi trebala spominjati njegovo ime u eteru jer mu je istekao rok trajanja. To smo se dogovorili, zar ne? Prošao mu je rok trajanja.Narkomana s izdahom, sposobnog uništiti ukrajinski narod i počiniti takva djela protiv civila bilo koje države, normalnim može smatrati samo nešto jednako pokvareno - ne čovjek, već životinja.Zato se nadam, a ako Bog da da bude tako, da ga nećemo strijeljati, zatvoriti, nego objesiti kao prljavi nacistički ološ kakav jest.Moja jedina briga je da bi ga njegovi gospodari mogli odvesti prije nego što mi dođemo do njega—iako bi se to vrlo lako moglo dogoditi svakog dana."
GU_6NJja4AE8MT7

pa da na ignor zato što te boli istina..

da sam napisao: Rusi su ustvari pustili Ukrajince da im zauzmu sva ta naselja, to je deo taktike nenadjbivog Putina i ostale baljezgarije dao bi mi srce na komentar
Рат је такав.Међутим несхватљиво је да регије Русије уз Украјину нису у посебном моду чим је почео фајт.Ако ти треба још људства изврши мобилизацију.
Шта ће зелени момци на служењу војног рока уз границу да их прекаљени војници из Украјине хватају и заробљавају.Мислим пази они су имали намјеру баш ово, да понизе Русију.Да дигну морал. Дјелимично су и успјели.Стално калкулисање је коштало Русе доста, све они то на крају испеглају али кошта живота и ресурса.

Рат је такав.Међутим несхватљиво је да регије Русије уз Украјину нису у посебном моду чим је почео фајт.Ако ти треба још људства изврши мобилизацију.
Шта ће зелени момци на служењу војног рока уз границу да их прекаљени војници из Украјине хватају и заробљавају.Мислим пази они су химали намјеру баш ово, да понизе Русију.Да дигну морал. Дјелимично су и успјели.Стално калкулисање је коштало Руса доста, све они то на крају испеглају али кошта живота и ресурса.
Ko zna sta su se dogovorili pa ovi prekrsili dogovor po ko zna koji put
Ispod zita se svasta valja

Očigledno je neophodno uvođenje nekog ozbiljnijeg (ratnog) stanja i podizanje većeg broja ljudi u vojsku. Trenutno nemaju dovoljan broj i za akcije na glavnom frontu, koji je ogroman i osobađanje ovog novog fronta, koji nije veliki.
Али требају то сами себи признати а не стално бацати прашину у очи као има довољно људи.

Шта ће зелени момци на служењу војног рока уз границу да их прекаљени војници из Украјине хватају и заробљавају.Мислим пази они су имали намјеру баш ово, да понизе Русију.Да дигну морал. Дјелимично су и успјели.Стално калкулисање је коштало Руса доста, све они то на крају испеглају али кошта живота и ресурса.
To su beskrajne nenaseljene vukojebine, imaju rusi i za to taktiku i spržiće ih sve kako god okreneš.

Očigledno je neophodno uvođenje nekog ozbiljnijeg (ratnog) stanja i podizanje većeg broja ljudi u vojsku. Trenutno nemaju dovoljan broj i za akcije na glavnom frontu, koji je ogroman i osobađanje ovog novog fronta, koji nije veliki.
Jeste pod uslovom da se sad ne krpe u ocekivanju necega veceg
Za mobilizaciju je rano ali postoje nacini da se demonstrira sila

Шта ће зелени момци на служењу војног рока уз границу да их прекаљени војници из Украјине хватају и заробљавају.Мислим пази они су химали намјеру баш ово, да понизе Русију.Да дигну морал. Дјелимично су и успјели.Стално калкулисање је коштало Руса доста, све они то на крају испеглају али кошта живота и ресурса.
Nzm to o “mladim Rusima” i “prekaljenim Ukropistanlijama” u Americi se smatra da su ljudi od 18-25 daleko najpogodniji za vojsku, sve preko 30-te već i u miru ima značajno povećanu potrošnju lekova po čoveku, drugo da se i ne pominje:

Jedini razlog zbog kog Klovn izbegava da pošalje one koje treba je to što ih je već pobijen ogroman broj od 2014-te, pa im je to neprestano izazivalo ogromne probleme sa roditeljima - svaka godina života preko 25-30 te je već opipljiv rizik za pojavu reumatizma i sličnog.

To su beskrajne nenaseljene vukojebine, imaju rusi i za to taktiku i spržiće ih sve kako god okreneš.
Испеглаће не сумњам стално стижу појачања само све је то процес који умара.
Овај терен је ноћна мора за нападача.За мјесец-два почиње лишће масовније да опада,онда овај крај постаје пустош у правом смилу гдје се немаш гдје ни сакрити ни камуфлирати.Зато је ово Украјинцима био последњи моменат да направе тактички упад како би пре потенцијалних преговора имали неку карту више, плус су се надали да ће Руси морати слати из Донбаса појачање.
Међутим очигледно да је тактика Руса Донбас и само Донбас-барем за сада.

Poslednja izmena:
Nzm to o “mladim Rusima” i “prekaljenim Ukropistanlijama” u Americi se smatra da su ljudi od 18-25 daleko najpogodniji za vojsku, sve preko 30-te već i u miru ima značajno povećanu potrošnju lekova po čoveku, drugo da se i ne pominje:

Jedini razlog zbog kog Klovn izbegava da pošalje one koje treba je to što ih je već pobijen ogroman broj od 2014-te, pa im je to neprestano izazivalo ogromne probleme sa roditeljima - svaka godina života preko 25-30 te je već opipljiv rizik za pojavu reumatizma i sličnog.
Они заробљени момци су на служењу војног рока, тако дјелују.

Vi mislite sve se resava tako sto mobilises jos ljudi? :mrgreen: e jeste strucnjaci, nema sta ....
У овом случају је била чиста премоћ у војницима јер по задњим инфо Украјинци су упали са цц 11000 људи у Курску област.
По инфо које сам прочитао на том дијелу границе је било само пар стотина граничара а резерва повучена дубоко у позадину због опасности од дронова и укро артиљерије.Да се државна граница док си у рату са том земљом чува тако слабо је само доказ недостатка људства и ништа више.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back