pop80
Elita
- Poruka
- 16.080
e moji Rusi dopustili ste Ukrajincima da osvoje naselja u Kursku
..razočaran sam
..razočaran sam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko često imaš ovakve napade deluzija?
Idi se negde drugde razočaravaj.e moji Rusi dopustili ste Ukrajincima da osvoje naselja u Kursku
..razočaran sam
Kako te pogađa pogibija Ukra, reci.Fejk video i to nije Ukrajinac nego kadirovac, eksplozija je dodana. ima dulji video bez eksplozije na staroj temi.
Daklem, bez palamoođenja.e moji Rusi dopustili ste Ukrajincima da osvoje naselja u Kursku
..razočaran sam
brt samo sam realanIdi se negde drugde razočaravaj.![]()
mi jedno selo oni 79 za 7 danaРУСКА ВОЈСКА ЗАУЗЕЛА СЕЛО ОРЛОВКА НА ПОКРОВСКОМ ПРАВЦУ И УШЛА У ЖУРАВКУ
Док пропаганда покушава да извуче све што може и не може да се извуче из инвазије украјинских снага на Курску област у Русији, руска војска наставља да држи иницијативу у скоро свим правцима. Украјинцима је тешко на покровском (Красноармејском) правцу у ДНР, где Оружане снаге Русије готово свакодневно иду напред, заузимајући све више територија и насеља.
То, иначе, значи и неуспех једног од циљева операције Оружаних снага Украјине у Курској области, чија је реализација, према њиховом плану, требала да примора руску команду да пребаци борбене јединице из других сектора фронта, како би зауставили пробој. Штавише, постоје информације да украјинска команда повлачи јединице са неких праваца, укључујући и ДНР, и шаље их на курски правац.
https://tvfront.rs/vojne-vesti/rusk...rlovka-na-pokrovskom-pravcu-i-usla-u-zuravku/
Kada si počeo sa širenjem Ukro propagande?brt samo sam realan
je l nas jbu Ukrajinci u Kursku
da
je l sramota što su zauzeli oko 100 naselja
da
alo some ne širim propagandu.. ja sam na strani RusijeKada si počeo sa širenjem Ukro propagande?
alo some ne širim propagandu.. ja sam na strani Rusije
al šta sad treba da se pravim debil i da kažem kako je super što su Ukrajinci ušli u Rusiju?? što su uzeli tolka naselja??
aj odjbi od mene
Ma kakav NY.LA je ruski.Njujork
![]()
![]()
Nije to propaganda, činjenica je da su Rusi znali za okupljanje ukrajinskih snaga o toj oblasti i nisu ništa uradili. Nije to neka velika teritorija, ali jeste glupo da ih nisu sprečili ili do sada već isterali. Naravno da je 10.000+ vojnika puno, ali ipak traje predugo. I naravno da Ukrajina nije dobila šta je planirala, niti zauzimanje elektrane ni povlačenje ruskih trupa sa glavnih linija fronta. I jeste da imaju ogromne gubitke, ali opet su na ruskoj teritoriji, koliko god mala bila.Kada si počeo sa širenjem Ukro propagande?
imaju i Rusi gubitke da se ne lažemo..ovo je veliki propustNije to propaganda, činjenica je da su Rusi znali za okupljanje ukrajinskih snaga o toj oblasti i nisu ništa uradili. Nije to neka velika teritorija, ali jeste glupo da ih nisu sprečili ili do sada već isterali. Naravno da je 10.000+ vojnika puno, ali ipak traje predugo. I naravno da Ukrajina nije dobila šta je planirala, niti zauzimanje elektrane ni povlačenje ruskih trupa sa glavnih linija fronta. I jeste da imaju ogromne gubite, ali opet su na ruskoj teritoriji, koliko god mala bila.
Imaju, ali ne tako ogromne kao Ukrajina.imaju i Rusi gubitke da se ne lažemo..ovo je veliki propust
Vidiš da čovek prosto troluje?Imaju, ali ne tako ogromne kao Ukrajina.
ok al iszgubili su teritoriju..umesto da oslobađaju tamo gde treba oni se sad brane u KurskuImaju, ali ne tako ogromne kao Ukrajina.
Ma ne troluje, odakle ti ta ideja? To jeste realnost.Vidiš da čovek troluje?
700 metara a ovi ušli 30 km u Rusiju