Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 10.737
Da,u pravu si.Podržavajući režim u Kijevu,zapad podržava ovu sramotu.Ovo samo bezumni mogu da rade.Ovo i deo naših kolega forumaša podržava,sa obe ruke.Украјину води психопата
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,u pravu si.Podržavajući režim u Kijevu,zapad podržava ovu sramotu.Ovo samo bezumni mogu da rade.Ovo i deo naših kolega forumaša podržava,sa obe ruke.Украјину води психопата
Prijavi se odmah.Ovo je dobra lova čak i za Evropski standard.Usput možeš da pomogneš onim bezumnicima u Ukrajini svojim vojničkim znanjem pa vremenom možda i postaneš neko ime tamo.
Ovde ih nema ni 20.Sve mladići.Redovna vojska-regruti.
Inače ne navijaš za Ukro fanatike.Ti ovo onako,samo primećuješ,zar ne?Prekaljeni ruski branioc ležerno gleda kako komadi njegovih suboraca padaju oko njega i lagano popravlja frizuru
Sanjaj, sanjaj, besplatno je.Ne znam koliko vas je ovde svesno koliko je Zapad srećan što je Putin na čelu Rusije?
Kad Putin umre, ko će ga zameniti?
Koja je jedina politička grupa koja zapravo postoji u Rusiji?
Tako je, Komunistička Partija Sovjetskog Saveza.
Dakle, čim ode Putin, eto nama nekog ludog boljševika, i eto nama Ruske Federativne Socijalističke Republike.
Tad će nam leteti nuklearke preko glave.
Ko podržava Ukrajinu i Zapad, nek se moli da Putin živi 200 godina.
Dobro zapazanje zarobljena deca vojnici nijedann stariji od 20 godina, nisam do sada video tako mlade Ukrajince medju ruskim zarobljenicima.Ovde ih nema ni 20.Sve mladići.Redovna vojska-regruti.
А што нису пошли "они" кад су већ знали да ће бити лаХко?
To je stanje stvari. Zapad nikad nije uništio komunizam u Rusiji, Belorusiji i Pridnjestrovlju.Sanjaj, sanjaj, besplatno je.
Ruse?To je stanje stvari. Zapad nikad nije uništio komunizam u Rusiji, Belorusiji i Pridnjestrovlju.
To će ih skupo koštati.
Komunizam je dizajniran da sam sebe unisti ovi ostaci ce nestati uskoro, mozda u sledecoj generaciji vec, proces je jos uvek u toku.To je stanje stvari. Zapad nikad nije uništio komunizam u Rusiji, Belorusiji i Pridnjestrovlju.
To će ih skupo koštati.
Zapad. Svi znamo kakvi su komunisti.
Nimalo. Komunizam je samo zadrt, pa nikad nije ispratio imperijaliste u razvoju, ali, na greškama se uči.Komunizam je dizajniran da sam sebe unisti ovi ostaci ce nestati uskoro, mozda u sledecoj generaciji vec, proces je jos uvek u toku.
A ne ne neKljunovi tih jastrebova kao i Putinov otupeli nista oni nece bolje uraditi od Putina, zaeb je u nepotrebnom ratu koji ce se zavrsiti na stetu Rusije i Ukrajine posle velikih razaranja i ubijanja.
lažu kao paščad...zna se vrlo dobro kako stvari stoje..Валл Стреет Јоурнал:
Зеленски је лично одобрио дизање Северног тока у ваздух
Према писању публикације, Володимир Зеленски је лично одобрио план дизања гасовода Северни ток у ваздух у мају 2022, али је потом покушао да поништи своју одлуку након што је ЦИА сазнала за то.
Упркос томе, бивши главнокомандујући Оружаних снага Украјине Валериј Залужни игнорисао је његове захтеве и спровео план у дело.
Првобитни план је укључивао дизање јахте у ваздух од стране ронилаца, који је финансирао украјински бизнис.
ЦИА је сазнала за припреме и захтевала да се операција откаже, сложио се Зеленски.
Међутим, Залужни је спровео план, променивши га: бивши официр Снага за специјалне операције Оружаних снага Украјине Роман Червински био је умешан у саботажу.
I ja mislim da su 100% jenki i CIA stoji iza togalažu kao paščad...zna se vrlo dobro kako stvari stoje..
Ako je manje od 70m ne interesuje me uopšteРуска војска је постигла значајан напредак у Њујорку у протекла 24 сата Руски борци већ контролишу најмање 80% Њујорка. - преноси ИСЗ