Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Освоји ли су к.... а не целу област.

Још треба да се види да ли су пуштени да уђу на "туђи" терен и потроше најагилније резерве или су Руси насамарени.
a zasto je onda jadni putin proglasio krizno stanje u celoj ruskoj federaciji a lukasenko izjavio da je rusija u kolapsu?
ili su to lukave igre rusije da bi lakse osvojili vasington, tokijo, vatikan, podgoricu i tokijo?

:whistling:

1723931663363.png

pogledaj slike na internetu sta su Rusi uradili tom gradu - gore je izgledao od Vukovara ili Berlina. Ceceni ratuju za svoju slobodu od 1860 godine…

Broj ubijenih u ratovima s Rusima:
40,000 (1860)
400,000 including the peoples of Dagestan (1864)
123,000 to 400,000 including Ingush casualties (1944-1948)
50,000 to 130,000 in the First Chechen War (1994-1996)
30,000 to 80,000 in the Second Chechen War (1999-2009

Kad samo vidim ono debelo prase od Kadyra - povraca mi se.
jel to samo ja vidim depopulaciju ili ...?

Uhvatil su mangupa

Ухваћен је "храбри" милитант Оружаних снага Украјине који је киднаповао цивиле и војнике у Суџи у правцу Курска
▪Затворени обавештајци Оружаних снага Украјине са собом су имали акционе камере које су приказивале отмице наших цивила и војних обвезника.
▪Признао је да је киднаповао не само војнике, већ и цивиле.
▪Испитивање је спровео заменик начелника Главне управе за војно-политички рад Министарства одбране Апти Алаудинов.

https://t.me/KajzerSozze/33020?single

Uhvatil su mangupa

Ухваћен је "храбри" милитант Оружаних снага Украјине који је киднаповао цивиле и војнике у Суџи у правцу Курска
▪Затворени обавештајци Оружаних снага Украјине са собом су имали акционе камере које су приказивале отмице наших цивила и војних обвезника.
▪Признао је да је киднаповао не само војнике, већ и цивиле.
▪Испитивање је спровео заменик начелника Главне управе за војно-политички рад Министарства одбране Апти Алаудинов.

https://t.me/KajzerSozze/33020?single
El to onaj sto je medju prvima uteko iz Kurske Oblasti :think::hahaha::hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back