Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 34.048
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa Amerika je takva kakva jeste upravo zbog WASP kalvinistickih i puritanskih elita. A kalvinizam i puritanizam su neke od najogavnijih i najjezivijih filozofija ikada stvorenih u istoriji.Koliko bi samo Americi ali i svetu bilo lakše i bolje da belci (koji su većina) vladaju Amerikom
Slabo je to...moras bolje da dodjes u konkurs za 15 rublji po upisu
Ceo taj potez gde su se vodile i jos uvek vode borbe je predviden i graden u doba SSSR-a sa ciljem da u slucaju rata neprijatelj, NATO tu slomi zube.ovaj ugledar izgleda kao da je građen sa namjerom da bude utvrđena vojna točka...ima oblik srednjovjekovnog utvrđenja sa kulama (zgradama)...sve unaokolo čisti brisani prostor kojega je zgodno nadgledati.
Bio sam uvjeren da će efovi 16, Abramsi i Leopardi spriječiti oslobođenje Ugljedara.
Kad ono ni traga ni glasa od njih.
Shokiran sam
![]()
Ако је Украјина "прозападна демократија", а шта је црни нацизам/тоталитаризам у којем забрањују језик, писмо, цркву, тв станице, слободу мишљења&говора, у којој ескадрони смрти убијају...?Очување Украјине као "успјешне прозападне демократије" је нешто што би преведено на нашки било замрзавање сукоба и даље наоружавање остатка земље за неки каснији рат ! Мислим да је већ касно за тако нешто, да Руси не би пристали, и да то сигурно не зависи од господина Свирамкитомпоклавиру !
Мислиш да се пар Хрватина, од стољећа седмог, запути на Источни фронт, раз*ебу те русоазијате и обране западноеуропску цивилизацију маља и србосјека?01. oktobar 2024. 17.23 | Izvor: Tanjug
Milanović odbio da šalje hrvatske vojnike u misiju podrške Ukrajini
https://www.rtv.rs/sr_lat/evropa/mi...ojnike-u-misiju-podrske-ukrajini_1572695.html
--------------------------
Imaju srece Rusi dok je Zoki predsednik, a posle .... neka im je Bog napomoc
Да их домољупче није укрцао у вртољоте и пребацио на сигурно? Можда Јожа има неку инфо?Bio sam uvjeren da će efovi 16, Abramsi i Leopardi spriječiti oslobođenje Ugljedara.
Shokiran sam
![]()
Deder ti nama napisi "druge razne nacine".Putko odveo je do sada stotine hiljada pravosalvaca u grob sa obe strane zbog nečega što se moglo rešiti na razne druge načine... Kako objasniti debilsku odluku da se ide na uništenje cele Ukrajine i pored toga što zna kakav odgovor zapada može biti?
Ako je ovo tačno, Bibi je zakasnio.Нетањаху жели да позове Путина да га пита, да убеди Иранце да не ударе Израел! — Ово преноси публикација Инет, позивајући се на изворе. Раније су амерички медији јавили да би балистички пројектили могли да изврше удар у року од 12 сати.
![]()
Mogao je recimo da aneksira one dve republike kao što je aneksirao Krim. Ukrajina ne bi napala, kao što ni Krim nije napala do 2022.Deder ti nama napisi "druge razne nacine".
Cisto da vidim dal da te stavljam u o...r.
Mislim da je jedna pogođena, deveta sekunda
To je čini mi se Abrams, sudeći po cijevi a i po Brovingu 50 cal na kupoli
da je ugljedar bio vazan rusi bi ga osvojili jos 2022geBio sam uvjeren da će efovi 16, Abramsi i Leopardi spriječiti oslobođenje Ugljedara.
Shokiran sam
![]()
I tako skoro 4 godineda je ugljedar bio vazan rusi bi ga osvojili jos 2022ge
najbitniji u celom ratu je bio Bahmut jer nakon toga su se otvorili putevi za osvajanje harkova odese i kijeva