Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dok se Ugledar krcka usput se od naciSSta oslobodi jos ponesto :flert:

IMG_20240925_203629.jpg

https://t.me/zovpobedy/13219

Joe Biden upravo je održao ratnohuškački govor u Ujedinjenim narodima.

Tražio je rat protiv Rusije, rat protiv Irana i prijetio Kini, sve u jednom 25-minutnom govoru.

Bidenovo nasljeđe je svijet u plamenu, a njegov nasljednik samo je proširio te globalne ratove.

Кључно питање, је ли успио да се не ус**ре током говора, није видио покојну мајку, руковао се са ваздухом и слично?

Rusija zadržava pravo uporabe nuklearnog oružja ako bude napadnuta krstarećim projektilima, UAV-ovima ili bilo kojim drugim strateškim ili konvencionalnim oružjem.'
Mora se odgovoriti momentalno. Jer prvi napad moze biti konvencionalan, a vec drugi nuklearni, i sta, treba da reaguju tek kad vide eksplozije? Prvo konvencionalni napad na NATO aerodrome kao srazmeran odgovor a u slucaju dalje eskalacije takticka nuklearna na jedan, pa drugi, dok se ne smire.

Пусти то, него јавља ли се Штеф/Јожек са зидића, има ли какових свјежих информација? Хаубице спремне за укрцај? :namcor:
Veli mi Jožek sa podzide da se svakog trenutka očekuje ruska zastava u centru Ugljedara. Ja ga pitam kako zna a on cugnu gutljaj Žuje i samo se zagonetno smješka.

Štef sa zidića traži novi zidić zapadnije, kaže Rusi su mu sve bliže.

:ceka:

a iza rusije ne stoji niko
ceo svet se okrenuo protiv rusije
vide ljudi zlo i nepravdu. Pa hitler je imao saveznike a rusi nikog!
Pa tako lepo reci
Da sumiramo, Rusija na jednoj strani ostali na drugoj i opet dudlaona, nacisti ostadoše bez 25% teritorije i to sve pored celog svega, milijardi dolara, najsavrmenijeg naoružanja i tehnike.

Pa taj nato, amerika, jevropa luzeri neviđeni kad jedna Rusija tajgeer na papiru tambura.

:hahaha: :hahaha:

Ukrajinci su sada službeno zarobljeni u Ugledaru, a sve su ceste pod izravnom kontrolom vatre iz pješačkog oružja.

Ukrajinci u gradu imaju tri opcije, a ja ću ih poredati od najbolje do najgore.

1. Predaj se, samo pogledaj oko sebe i shvati da čak i ako se boriš to neće promijeniti ishod, samo će zapečatiti tvoju sudbinu u toj grobnici.

2. Pokušajte pokrenuti blokadu, male šanse za uspjeh, ali postoji opcija.

3. Srušiti se i pasti u besmislenom plamenu "slave".
Sve je to po planu reče mali firer i ode u ameriku po nagradu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back