Nikac od Rovina
Veoma poznat
- Poruka
- 10.184
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PR nije nebitan.Mnoge ukrajinske akcije su izvedene u cilju PR efekata... plus psihološki efekat na ukro trupe koje su još u Ugledaru, odvraćanje pažnje da bi ruske trupe ušle u obode naselja itd..Ovakva random gadjanja, na zgrade, imaju samo PR efekte
VBR kada gadja otvorene prostorije, tada je to orudje vrhunska masina
VBR ima više vrsta raketa, od mete zavisi koje će upotrebiti.Ovakva random gadjanja, na zgrade, imaju samo PR efekte
VBR kada gadja otvorene prostorije, tada je to orudje vrhunska masina
Zapad na kolenima.Evo neceg sto valja
Lada Niva potencijalni nosac sarmata u napadu na US
VBRPR nije nebitan.Mnoge ukrajinske akcije su izvedene u cilju PR efekata... plus psihološki efekat na ukro trupe koje su još u Ugledaru, odvraćanje pažnje da bi ruske trupe ušle u obode naselja itd..
U okrajini jesu naciSSti na kolenima i znam de to izludjujeZapad na kolenima.![]()
Кључно питање, је ли успио да се не ус**ре током говора, није видио покојну мајку, руковао се са ваздухом и слично?Joe Biden upravo je održao ratnohuškački govor u Ujedinjenim narodima.
Tražio je rat protiv Rusije, rat protiv Irana i prijetio Kini, sve u jednom 25-minutnom govoru.
Bidenovo nasljeđe je svijet u plamenu, a njegov nasljednik samo je proširio te globalne ratove.
Najgore Zapadu sto ga ti busis iznutra stekajuci evrice i sa VW-om u garazi dok mastas o sibirskim nocima i Balalajki.U okrajini jesu naciSSti na kolenima i znam de to izludjuje![]()
Svi će uginuti svi sviJunačka Ukrovermaht 72. na svaki sat vremena traži odobrenje da ode iz Ugljedara pre potpunog zatvaranja obruče.
Odebrenja nema.
Pogledajte prilog 1615882
Пусти то, него јавља ли се Штеф/Јожек са зидића, има ли какових свјежих информација? Хаубице спремне за укрцај?Svi će uginuti svi svi
To je strašno
![]()
Mora se odgovoriti momentalno. Jer prvi napad moze biti konvencionalan, a vec drugi nuklearni, i sta, treba da reaguju tek kad vide eksplozije? Prvo konvencionalni napad na NATO aerodrome kao srazmeran odgovor a u slucaju dalje eskalacije takticka nuklearna na jedan, pa drugi, dok se ne smire.Rusija zadržava pravo uporabe nuklearnog oružja ako bude napadnuta krstarećim projektilima, UAV-ovima ili bilo kojim drugim strateškim ili konvencionalnim oružjem.'
Veli mi Jožek sa podzide da se svakog trenutka očekuje ruska zastava u centru Ugljedara. Ja ga pitam kako zna a on cugnu gutljaj Žuje i samo se zagonetno smješka.Пусти то, него јавља ли се Штеф/Јожек са зидића, има ли какових свјежих информација? Хаубице спремне за укрцај?![]()
Evo mu neka bira...kazu da nije skupo 2-3 eljade evradi pa nek uzivaNajgore Zapadu sto ga ti busis iznutra stekajuci evrice i sa VW-om u garazi dok mastas o sibirskim nocima i Balalajki.![]()
Njemu je svejedno hoće li biti svjetskog rata ili ne, smrtovnica mu viri iz džepa. Ima 100 godina.Кључно питање, је ли успио да се не ус**ре током говора, није видио покојну мајку, руковао се са ваздухом и слично?
Najgore Zapadu sto ga ti busis iznutra stekajuci evrice i sa VW-om u garazi dok mastas o sibirskim nocima i Balalajki.![]()
Pa tako lepo recia iza rusije ne stoji niko
ceo svet se okrenuo protiv rusije
vide ljudi zlo i nepravdu. Pa hitler je imao saveznike a rusi nikog!
Značii džabe sva moguća pomoć nacistima, Ruski mlin samo melje
Sve je to po planu reče mali firer i ode u ameriku po nagraduUkrajinci su sada službeno zarobljeni u Ugledaru, a sve su ceste pod izravnom kontrolom vatre iz pješačkog oružja.
Ukrajinci u gradu imaju tri opcije, a ja ću ih poredati od najbolje do najgore.
1. Predaj se, samo pogledaj oko sebe i shvati da čak i ako se boriš to neće promijeniti ishod, samo će zapečatiti tvoju sudbinu u toj grobnici.
2. Pokušajte pokrenuti blokadu, male šanse za uspjeh, ali postoji opcija.
3. Srušiti se i pasti u besmislenom plamenu "slave".