Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.784
Ili da nisu burgijali kao što to čine decenijama po svetu?Šta misliš,onako,realno?to se ne bi desilo da rusija nije napala ukrajinu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili da nisu burgijali kao što to čine decenijama po svetu?Šta misliš,onako,realno?to se ne bi desilo da rusija nije napala ukrajinu
e govorili su narodi da rusija burgija po svetu ali ih nisu slusali i eto im sadIli da nisu burgijali kao što to čine decenijama po svetu?Šta misliš,onako,realno?
to licno potpiso putin u bunkeru?Njemu su Rusi već ispisali presudu - konopče i neka visi narko-pedro ....![]()
Oslobodjene? Pa i ti si rusofil.Ослобођене 3 катастарске парцеле
Čitao sam jednu političku analizu jedne pametne glave iz Rusije koja kaže da postoji opravdan strah u SAD da može doći do uvoza onoga što su decenijama izvozili po svetu-do revolucije u boji.e govorili su narodi da rusija burgija po svetu ali ih nisu slusali i eto im sad
ja znam da se rusiji dvaput vracala revolucija, jedared kad su pobili svoju carsku familiju i promenili sistem, pa jos jednom kad su opet i to promenili i bombardovali svoj parlamentČitao sam jednu političku analizu jedne pametne glave iz Rusije koja kaže da postoji opravdan strah u SAD da može doći do uvoza onoga što su decenijama izvozili po svetu-do revolucije u boji.
Да интересантно од 2013 године Украјина је све мања у просјеку.Већ је изгубила једну Хрватску и више.i to tako vec 11 godine....
i rusija se nesto smanjila u poslednjih 2-3 mjeseca...Да интересантно од 2013 године Украјина је све мања у просјеку.Већ је изгубила једну Хрватску и више.
Није ово ни мало ако се узме у обзир да је од 10 година 7 била у миру.
Ви за 4 године нисте могли малу Крајину очистити и на крају сте то урадили уз помоћ НАТО пакта.
https://en.wikipedia.org/wiki/Template:Russo-Ukrainian_War_detailed_map
Vucic je pre mesec, dva izjavio da je zarada od prodaje granata 800 miliona evra.Gde je to otišlo,odakle ti informacije?Mani se tnjitera...
Srbi ga nece zaustaviti sto se njih tice moze dokle hoce, promena moze doci samo spolja.Шта покушаваш да саопштиш? Да је шеф српске хоботнице и велеиздајник издао КиМ, па тим лакше и РФ. Али, видећемо колико је овога пута био паметан. Отворио је све могуће фронтове, а отвара и нове. Свако може како хоће, али не и докле хоће.
Ne bih rekao pre ce biti da je to provokacija smisljena od strane FSB-a i da se sada ceka ko ce da nasedne na nju.
Гдје смањила побогу, Русија је добила 5+ милиона становника и територије једна Хрватска плус рецимо.i rusija se nesto smanjila u poslednjih 2-3 mjeseca...
Budala...
Đuro kengure, dođi i izvedi je ....Srbi jedva čekaju takve ...Srbi ga nece zaustaviti sto se njih tice moze dokle hoce, promena moze doci samo spolja.
Normalno shvatanje, prirodno. Cim se nekome smanji mozak umanjuje mu se i percepcija.i rusija se nesto smanjila u poslednjih 2-3 mjeseca...
3 vise nego sto je idf oslobodio od golorukih palestinacaОслобођене 3 катастарске парцеле